Two Barbers
Välkommen till Two Barbers!
På hantverkargatan 12 på Kungsholmen hittar du Two Barbers. Vi som jobbar på Two Barbers har lång erfarenhet inom branschen och vårt mål är att erbjuda dig som kund en helhetsupplevelse.
Tjänster: Klippning, rakning, vaxning, trådning, skäggvård med mera.
Vill du ha tips angående produkter som är anpassade för just dig så kan vi hjälpa dig med detta. Du är varmt välkommen in på en kopp kaffe, trevligt sällskap och en klippning av exceptionell kvalitet.
Tjänster: Klippning, rakning, vaxning, trådning, skäggvård med mera.
Utmärkelser
128 omdömen om Two Barbers
Sedan starten hos Reco 2022
skrev om Two Barbers
Trevlig och duktig barberare. Rimliga priser. Jättenöjd!
skrev om Two Barbers
Bra bemötande och lyhörd mot kund.
Strukturerat med god kvalite. -
skrev om Two Barbers
Snabbt och effektivt, kommer återkomma!
skrev om Two Barbers
Lyhörda och proffsiga i en härlig miljö på Kungsholmen
Levererar alltid och superproffsiga.😊
skrev om Two Barbers
Klipper bra här gå dit nu bror
skrev om Two Barbers
Alltid lika nöjd när jag lämnar lokalen😃
skrev om Two Barbers
Gillar stället och tycker att det gått bra de flesta gånger jag varit där, förutom sist då jag fick en brutalt kort frisyr av en annan barberare än den jag bokat tid hos. Men huvudsakligen bra ställe
skrev om Two Barbers
Trevligt, effektivt och strålande resultat.
skrev om Two Barbers
Trevliga och framförallt väldigt kunniga på sin sak
Kompetenta och trevliga. 10/10
skrev om Two Barbers
Den här salongen andas kvalitet och noggrannhet.
Mycket duktiga barberare och hårfrisörer.
Ni kommer inte att ångra ett besök hos Two Barbers. -
Med mycket god service
Klippning av hår o skägg
Summa sumarum mycket bra Barber Shop -
skrev om Two Barbers
Trevligt och proffsigt bemötande. Kunnig frisör likaså.
skrev om Two Barbers
Bra kvalitet, trevlig service, rekommenderar
skrev om Two Barbers
Sköna grabbar kan det dom gör, lyssnar på vad man vill eller kommer med bra tips om frisyrer. Alltid varit nöjd!
skrev om Two Barbers
Alltid trevligt bemötande, man är alltid glad å nöjd när man har varit hos de där två grabbarna. Bästa i stan
skrev om Two Barbers
Trevligt bemötande och duktiga frisörer samt barberare, rekommenderar starkt
skrev om Two Barbers
Väldigt duktiga, jobbar snabbt med gott resultat. Ok pris!
Rekommenderar! -
skrev om Two Barbers
Är väldigt nöjd med klippningen!
skrev om Two Barbers
Bra kvalitet och service! Alltid nöjd.
skrev om Two Barbers
Gått hos dem i 5 år tid, väldigt trevliga och bra.
Mycket Bra bemötande.
Utmärkta frisörer, snygg salong -
skrev om Two Barbers
Utmärkt, alltid nöjd med resultatet.
skrev om Two Barbers
Rekommenderar starkt. De lyssnar ordentligt och ser alltid till att det blir bra. Bra priser och bra värde.
skrev om Two Barbers
Var proffsigt och det gick smidigt utan att ta för lång tid. Det kände som att man fick precis det man betalade för. Bra hårvårdsprodukter och duktig på klippa skägget.
Proffsigt och vänligt bemötande
skrev om Two Barbers
Det är någon månad sedan jag var där. Trevliga och schysst lokal. Dock hade jag förväntat mig mer av slut resultatet. Jag ville ha något nytt, men det kändes mer som samma som jag redan hade bara kortare. Kanske är det jag som inte kan förklara hur jag vill ha det. Resultatet var ändå bra, snyggt klippt och det gick väldigt fort
skrev om Two Barbers
Trevliga killar, gått till Marcus i flera år!
Gå dit och prova! -
skrev om Two Barbers
Väldigt härlig personal med ett proffsigt bemötande. Blev väldigt nöjd med mitt besök och det var en riktigt bra upplevelse.
skrev om Two Barbers
Kändes som att frisörerna höll god kvalitet. Hade dock inte skadat med lite musik i lokalen, blev väldigt tyst.
skrev om Two Barbers
Trevliga och duktiga barberare! Mkt nöjd
skrev om Two Barbers
Sjukt bra service och riktigt bra klippning!
skrev om Two Barbers
Was nice thanks, good barber, recommed yo my friends thanks
Bra putsning.
skrev om Two Barbers
Professionella och lyhörda. Skickliga, erfarna barberare. Låter ingen annan röra mitt hår eller skägg. Så prisvärt!
skrev om Two Barbers
Proffsiga frisörer o barberare. Alltid top noch service.
Bästa barberaren i Stockholm
Kanonbra samt trevliga -
skrev om Two Barbers
Servicen var topp! Ett trevligt bemötande redan i dörren som fortsatte i frisörstolen. Klippningen själv var jag supernöjd med.
skrev om Two Barbers
Inte bara utmärkta barberare. De är goda människor
skrev om Two Barbers
Bästa bemötandet mycket trevliga och proffsiga. Precis som jag ville ha det och önskar gällande klippningen. Allt var över min förväntan. Köpte även ett speciellt schampo som var bra för min hårbotten. Tack för fin service.
skrev om Two Barbers
I’m really happy with the experience at Two Barbers, it’s a very good quality place with a very reasonable pricing and nice atmosphere :)
skrev om Two Barbers
Alltid lika bra resultat. Markus o Mike är barberare i världsklass samt att de är supertrevliga oxå.
Kommer aldrig gå någon annanstans, rekommenderas starkt! -
skrev om Two Barbers
Fantastiskt bra. Snabb och noggrann klippning! Bara positivt att säga. Mvh en stammis
skrev om Two Barbers
Jag bemöttes väl och de var väldigt trevliga. Jag hade förväntningar att de skulle klippsamlings utifrån mina krav och det gjorde dem!
skrev om Two Barbers
Professional old school meets today.
skrev om Two Barbers
Alltid lika nöjd ,trevlig stämning och duktiga frisörer
skrev om Two Barbers
Really professional and quality barbers. Always happy and consistent.
Id recommend anyone to visit Two Barbers. KINGS! -
skrev om Two Barbers
Arbetar rent, mycket stilren omgivning, duktiga frisörer allihop!
skrev om Two Barbers
Alltid perfekt resultat och trevligt bemötande!!