Är det här ditt företag? Aktivera ditt konto
We Car i Sverige AB

We Car i Sverige AB

Ring 08-30 33 87 Ändra adress Lägg till information
2.8

5 omdömen om We Car i Sverige AB

Fahad A
Skrev om We Car i Sverige AB

Väldigt oseriöst företag. Jag var intresserad av att köpa en bil och fick ett inbytespris för min bil som jag accepterade. Samma person återkommer sedan och säger “jag vet inte, min chef kanske inte går med på det priset”. Vilket seriöst företag ger ett erbjudande till kund och tar diskussionen internt efteråt? De svarar varken på sms eller telefonsamtal – förmodligen för att de inte kan stå för vad de själva har sagt. Rekommenderas absolut inte.

Reco tipsar!
Wowto Sweden AB
4.8/5 i betyg av 1241 omdömen 4.8 av 1241 omdömen
BadgeNineYears

Fantastiskt service! Från första kontakt via mail till affär! Måste ge bilförsäljaren David extra beröm för sin professionella service känsla! Den här säljaren vet hur en kund vill bli bemött. Rekomenderar Fordonsbolaget till alla!! Här gör du en trygg och smidig affär.

Samer A
Skrev om We Car i Sverige AB

Jättetrevliga grabbar som kom till mig och köpte min bil. Snabb och smidig affär!!

Daniel G
Skrev om We Car i Sverige AB

Köpte en V50 av denna bilhandlare, och jag är väl måttligt nöjd. Vi börjar med det positiva. Snabb och smidig affär, trevliga säljare. De hittade en slang i motorutrymmet som var trasig, och böt den. De limmade fast den lösa backsensorn. De böt framruta, då gamla var sprucken. Vi fick bilen samma dag och allt var frid och fröjd, och jag önskar att det slutade så väl. Dagen efter, så slutade AC'n att fungera, då all köldmedia läckt ut. Vi hittade även andra småfel på bilen (bromsarna gnisslar, ena strålkastaren...

Reco tipsar!
viköperdinbil.se
4.4/5 i betyg av 3799 omdömen 4.4 av 3799 omdömen
BadgeThreeYears

Enkelt och smärtfritt ! Sålde min andra bil i lördags och allt fungerade prickfritt. Väldigt nöjd med Viköperdinbil i Sundsvall.

Simran S
Skrev om We Car i Sverige AB

Super trevliga säljare som hjälpte mig värdera min bil och ge mig budgetvänliga prisförslag. Rekommenderar dessa kunniga säljare

Sebastian Igor Jonathan N
Skrev om We Car i Sverige AB

La ett lågt bud på min bil "100% kommer imorgon", vilket jag accepterade för att det skulle vara smidigt, men sen säger de att de blir stressade, inte klarar av stress, och undrar om det går att komma en vecka senare. Vi kommer återigen överrens om att de skall hämta bilen dagen efter trots allt, och bestämmer en tid då vi ska ses. Dagen efter svarar de ej på SMS och lägger på i örat på en när de förstår vem de pratar med. Hade dessutom inte ens läst annonsen innan de ringde upp med frågor som kunde besvaras från annonsen.. Otroligt oseriösa och otrevliga!

Sponsor
Bilpunkten Arlandastad
3.0/5 i betyg av 2 omdömen 3.0 av 2 omdömen

Riktigt bra bemötande från trevlig och bra säljare. Vi kände oss sedda, höra och bekräftade från första början. Kan starkt rekommendera firman om ni vill göra ett tryggt och seriöst köp av bil. Tack för en riktig bra bil affär!