Älvis Städ Sundsvall

Älvis Städ Sundsvall

En del av Älvis städ AB www.alvisstad.se
3.9

Välkommen till Älvis Städ i Sundsvall! Vi är en städfirma som erbjuder kvalitativa tjänster till konkurrenskraftiga priser. Som ny kund hos oss får du 10% rabatt på din första städning, och vi lämnar alltid nöjd kundgaranti på våra arbeten. Vi städar allt från hem till fastigheter och företag, och våra mest populära tjänster...

24 omdömen om Älvis Städ Sundsvall

Mats S
Skrev om Älvis Städ Sundsvall

Tycker att ni tar samma pris för 8 fönster som 7 o att ni kan säga att vi tar inte utsidan av altanfönstren o ändå ta lika mycket betalt tycker detta är underligt. Annars blev fönstren som putsades rena.

Arne F
Skrev om Älvis Städ Sundsvall

Beställde fönsterputs på 30 rutor. Mycket nöjd.

Anna D
Skrev om Älvis Städ Sundsvall

Älvis fick komma tillbaka 3 gånger efter att dom visningsstädat och sedan fick jag städa själv. Men fullt betalt ville dom ha. Det här företaget måste skicka sin personal på utbildning

Svar från Älvis Städ Sundsvall

Hej, Tråkigt att höra att du fortfarande känner dig missnöjd trots all den extra insats vi har gjort för att försöka lösa situationen. Du beställde en visningsstädning, men förväntningarna motsvarade snarare en flyttstädning. Vi försökte förklara skillnaden mellan dessa tjänster redan från början. Trots det kom vi tillbaka flera gånger utan extra kostnad för att hjälpa till och utförde till slut betydligt mer arbete än vad som normalt ingår i en visningsstädning. Efter tredje besöket uppfattade vi att du var nöjd, därför...

Karin H
Skrev om Älvis Städ Sundsvall

Jättenöjda med fönsterputsningen! Enkla att kommunicera med och resultatet blev väldigt bra.

Svar från Älvis Städ Sundsvall

Stort tack för de fina orden! 😊 Vi är väldigt glada att höra att ni blev nöjda med både kommunikationen och resultatet av fönsterputsningen. Varmt välkomna att höra av er igen när ni behöver hjälp nästa gång!

Lise-lott B
Skrev om Älvis Städ Sundsvall

Trevligt bemötande vid beställning av tjänsten. Lätt att få kontakt. Vi hade beställt en dödsbostädning, lägenheten var tom vid städtillfället. Jag kunde inte själv närvara vid besiktningen men min bror och köparen var där tillsammans, det blev inga anmärkningar.

Svar från Älvis Städ Sundsvall

Tack för din recension och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. 😊 Vi är glada att höra att ni uppskattade bemötandet och att kommunikationen fungerade bra genom hela processen. Det känns också skönt att städningen blev godkänd utan anmärkningar vid besiktningen.

Inger G
Skrev om Älvis Städ Sundsvall

Trevligt bemötande o för ett noggrant arbete av samtliga fönstret o karmar.

Svar från Älvis Städ Sundsvall

Stort tack för de fina orden! 😊 Vi är väldigt glada att höra att ni är nöjda med både bemötandet och det noggranna arbetet med fönster och karmar. Tack för förtroendet och varmt välkomna att höra av er igen i framtiden!

Mikael K
Skrev om Älvis Städ Sundsvall

Bra städat, och trevlig personal.

Svar från Älvis Städ Sundsvall

Tack så mycket för din fina recension! 😊 Vi är glada att höra att ni blev nöjda med både städningen och vår personal. Varmt tack för förtroendet och hoppas vi får hjälpa er igen framöver!

Anna-Karin D
Skrev om Älvis Städ Sundsvall

Väldigt ytligt städat. Fläckar kvar på golven, beläggning i duschen kvar, Micro inte rengjord, damm på golvet. Kommer inte fortsätta med hemstäd.

Svar från Älvis Städ Sundsvall

Hej, Tråkigt att höra att du upplevde städningen som otillräcklig. Det är självklart inte den känslan vi vill att våra kunder ska ha efter ett besök från oss. Vi uppskattar att du lyfter detta och tar till oss av feedbacken kring golv, dusch, micro och damm. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra kvaliteten i våra hemstädningar och kommer att följa upp detta internt med personalen. Det känns väldigt tråkigt att höra att du inte vill fortsätta med hemstädningen hos oss, men vi tackar ändå för tiden du varit kund och önskar dig allt gott framöver.

Jonathan W
Skrev om Älvis Städ Sundsvall

Bra städ, åkte hem till mig dagen innan för att hämta nycklarna då ja skulle jobba dagen de skulle städas. Trevliga och proffsiga.

Svar från Älvis Städ Sundsvall

Stort tack för din fina recension! 😊 Vi är väldigt glada att höra att du blev nöjd med både städningen och servicen. Självklart försöker vi alltid vara så flexibla som möjligt för att underlätta för våra kunder. Tack för förtroendet och varmt välkommen att höra av dig igen framöver!

Sassa W
Skrev om Älvis Städ Sundsvall

Hej, the guy removing the snow did a good job, was very friendly.

Svar från Älvis Städ Sundsvall

Thank you so much for your kind review! 😊 We’re very happy to hear that you were satisfied with the snow removal service and that our staff made a good impression. We truly appreciate your feedback and hope to help you again in the future!

Harry B
Skrev om Älvis Städ Sundsvall

Älvis städ Sundsvall har mycket bra bemötande och lyhörd till att ömsesidigt hitta en plan för städning på vårat hus och mycket lyhörd till om det blir några förändringar i städning och schemat. Förväntningarna var att få städat och att det ser rent och fint ut när man kommer hem efter städningen. Det har alltid varit rent och fint i alla städområden. Mycket duktiga städare som har varit hemma hos oss och städat. Vi har städning 2 gånger i månaden tre plan med en snäv tidsplan för Älvis att städa som dom har löst på...

Svar från Älvis Städ Sundsvall

Stort tack för er fantastiskt fina och utförliga recension! 😊 Det betyder väldigt mycket för oss att höra att ni är nöjda både med bemötandet, kommunikationen och själva städningen. Vi strävar alltid efter att vara lyhörda och flexibla utifrån våra kunders behov, så det är extra roligt att höra att ni uppskattar samarbetet och att vi kunnat hitta lösningar som fungerar bra för er vardag. Ett extra stort tack också för de fina orden om våra städare – vi kommer självklart att föra detta vidare till personalen. Att ni känner...

Martina B
Skrev om Älvis Städ Sundsvall

Tyvärr riktigt dåligt städat.

Svar från Älvis Städ Sundsvall

Hej, Tråkigt att höra att du upplevde städningen som dåligt utförd. Det är självklart inte den nivå vi vill leverera till våra kunder. Vi tar din feedback på stort allvar och kommer att följa upp detta internt med personalen för att förstå vad som gått fel och hur vi kan förbättra oss framöver. Tack för att du tog dig tid att lämna en recension och dela med dig av din upplevelse.

Seppo S
Skrev om Älvis Städ Sundsvall

Ett fint bemötande från början till slut.

Svar från Älvis Städ Sundsvall

Stort tack för dina fina ord! 😊 Vi är väldigt glada att höra att du är nöjd med bemötandet från början till slut. Tack för förtroendet och varmt välkommen att höra av dig igen när du behöver hjälp nästa gång!

Siw L

Effektiva och noggranna putsare. Kan rekommendera Älvis tjänster

Svar från Älvis Städ Sundsvall

Stort tack för din fina recension! 😊 Vi är väldigt glada att höra att du är nöjd med både noggrannheten och effektiviteten i arbetet. Tack också för rekommendationen – det betyder mycket för oss! Varmt välkommen att höra av dig igen när du behöver hjälp nästa gång.

Owe L
Skrev om Älvis Städ Sundsvall

Vi hade ett akut behov av hjälp med tömning och städning av ett dödsbo kontaktade vi Älvis som tog tag i förberedelserna direkt och gav oss en offert efter någon timme. Väl utfört jobb och städning godkändes av hyresföreningen. All kontakt har varit trevlig, tydlig och effektiv.

Svar från Älvis Städ Sundsvall

Stort tack för er fina recension och för förtroendet i en svår situation. 🌸 Vi är väldigt glada att höra att ni uppskattade vårt bemötande, den snabba återkopplingen och att både tömning och städning blev godkända utan problem. Vi vet att hantering av ett dödsbo ofta sker under känslomässigt och stressigt svåra omständigheter, därför försöker vi alltid arbeta så smidigt, tydligt och respektfullt som möjligt. Tack igen för de fina orden och för att ni valde oss.

Förenade I
Skrev om Älvis Städ Sundsvall

Mycket bra service och flexibilitet. Professionellt bemötande.

Svar från Älvis Städ Sundsvall

Stort tack för din fina recension! 😊 Vi är väldigt glada att höra att du är nöjd med både servicen, flexibiliteten och vårt bemötande. Det betyder mycket för oss att få sådana fina ord från våra kunder. Varmt välkommen att höra av dig igen när du behöver hjälp nästa gång!

Lina L

Väldigt bra, nöjd! Rekommenderar

Svar från Älvis Städ Sundsvall

Stort tack för din fina recension! 😊 Vi är väldigt glada att höra att du är nöjd och extra tack för rekommendationen – det betyder mycket för oss. Varmt välkommen att höra av dig igen när du behöver hjälp i framtiden!

Kellie G
Skrev om Älvis Städ Sundsvall

Funkade helt okej. En del missar som åtgärdades dagen efter!

Svar från Älvis Städ Sundsvall

Tack för din recension och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse 😊 Vi är glada att höra att det i slutändan blev bra och att missarna kunde åtgärdas snabbt dagen efter. Samtidigt tar vi självklart till oss av det som inte blev rätt från början och arbetar vidare för att förbättra kvaliteten ytterligare. Tack för förtroendet!

Linda S
Skrev om Älvis Städ Sundsvall

Bra kommunikation & bra flyttstädning. Vi är supernöjda!

Svar från Älvis Städ Sundsvall

Hej Linda, Tack för ditt omdöme och för att du ville ta dig tid att lämna det. Jag ska hälsa gänget i Sundsvall det. Hälsningar / Roger Kundansvarig Västerbotten & Norrbotten

Monica S
Skrev om Älvis Städ Sundsvall

Flyttstädning Bra städat , bra dialog med städaren.

Svar från Älvis Städ Sundsvall

Stort tack för din recension! 😊 Vi är glada att höra att du blev nöjd med flyttstädningen och att dialogen med städaren fungerade bra. Tack för förtroendet och varmt välkommen att höra av dig igen när du behöver hjälp i framtiden!

Lennart J

Det var snabbt och smidigt allt gick så smidigt TACK FÖR ALLT

Svar från Älvis Städ Sundsvall

Stort tack för din fina recension! 😊 Vi är väldigt glada att höra att allt gick snabbt och smidigt och att du är nöjd med vår hjälp. Tack själv för förtroendet och varmt välkommen att höra av dig igen i framtiden!

Susanne S
Skrev om Älvis Städ Sundsvall

Kökluckor och lister är inte städade. Köparen kontaktade dem men det blev inte någon skillnad efter besök nr 2. Köparen städade då själv!

Svar från Älvis Städ Sundsvall

Hej, Tråkigt att höra att ni inte blev nöjda med resultatet. Vi beklagar att både köksluckor och lister upplevdes som otillräckligt städade samt att problemet inte upplevdes löst efter vårt andra besök. Vi förstår att det känns frustrerande när köparen till slut behövde åtgärda städningen själv. Det är självklart inte den upplevelse vi vill att våra kunder eller köpare ska ha. Vi tar till oss av feedbacken och kommer att följa upp detta internt för att förbättra kvaliteten och säkerställa att våra åtgärder vid reklamation...

Lucas S
Skrev om Älvis Städ Sundsvall

Det känns de har inte städad alls. Och fönstret var hemskt. Man kunde se den vatten spår på fönstret Frågade många ggr innan om de kan städa golv lister. Men ändå det var mycket damm på golvlister. Har inte alls städad där

Svar från Älvis Städ Sundsvall

Hej, Tråkigt att höra att du upplevde städningen så här och att resultatet inte motsvarade dina förväntningar. Det är självklart inte den kvalitet vi vill leverera. Vi beklagar särskilt att fönsterputsningen lämnade vattenränder samt att golvlister fortfarande var dammiga trots att detta hade påpekats innan städningen. Vi förstår verkligen din frustration när sådana detaljer missas. Vi tar din feedback på stort allvar och kommer att följa upp detta internt med personalen för att säkerställa att liknande situationer inte...

Safwan S
Skrev om Älvis Städ Sundsvall

Tack så mycket Allt var bra.Godkänd rengöring

Svar från Älvis Städ Sundsvall

Stort tack för din recension! 😊 Vi är glada att höra att allt gick bra och att städningen blev godkänd. Tack för förtroendet och varmt välkommen att höra av dig igen när du behöver hjälp nästa gång!