Aros Auto Västerås
3.6 i betyg av av
9 omdömen
Chips, reservdelar och reparationer till bilar i allmänhet och BMW och KIA i synnerhet.
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag9 omdömen om Aros Auto Västerås
skrev om Aros Auto AB
Om jag kunde skulle jag ge minus betyg. Så dåligt företag och är ett skämt, de förstörde min bil mer än innan den kom in till dom, sen försökte de blåsa mig på 20000 kr för att en servoslang skulle bytas, men de påstår att hela servo systemet måste bytas. Och de håller på att röra saker i min bil de inte skulle under felsökningen. De skulle göra 1 sak, men de förstörde min bil mer, de dödade mitt batteri och säger att de är sånt som händer. Fast de var inte i närhet av tomt när de fick in bilen, de sätter i handbromsen på en bil som står ute i -20 grader. Åk inte hit, de är ett skämt företag och personal är otrevlig och till och med chefen är otrevlig och kan inte änns lyssna på sin kunder. Åk inte hit om ni vill ha en trasigare bil än nät ni lämnade in den. Åk till ett riktigt företag.
skrev om Aros Auto AB
Trevlig personal, men tyvärr har vi fått ett måndags exemplar av en Kia Niro laddhybrid. Och man leasar ju en bil för att kunna köra den inte låta den står på verkstad. Djupt besviken på Niro laddhybrid som vi skaffat. Tråkigt att betala leasing fakturor då bilen är och har vart en massa på verkstaden.
skrev om Aros Auto AB
Jag har bara besökt Västerås-kontoret. Där är det väldigt trevlig personal. Man behöver aldrig vänta mer än ett par dagar på en tid. Sist jag hade bilen inne för byte av bakrutetorkarmotor på nybilsgarantin bad jag dem byta halvljusen eftersom ett av dem var trasigt. När jag hämtade bilen nämnde de inte lamporna, så jag frågade om jag inte skulle betala för dem. Då sa de att "det bjuder vi på". Rekommenderar verkligen den här Kia-handlaren!
Uppdatering 2022:
Vid service upptäckte man missljud från bakhjulen. Rekommenderade att byta ut en massa grejer för ca 10 tusen kr. Kontaktade Mekonomenverkstaden i min stad och fick priset 6 tusen. Lämnade in bilen där. Efter ett par timmar ringer de och undrar vem som sagt att det är något fel på bilen. Jag sade KIA. De svarade att det är inte alls något fel på bilen. Ringde KIA och de pratade om att de visst har någon pedantisk mekaniker som kanske lyssnat med stetoskop. Ringde tillbaka till Mekonomen och han skrattade rakt i luren på mig. Det är inget fel på bilen och jag behövde inte betala en krona trots att de felsökt och köpt hem delar till den. KIA lyckades inte riktigt förklara det hela tillfresställande men verkade anse att jag kunde lite på mekanikern på Mekonomen. Jag har inte haft några som helst problem med bilen efter det heller. Så även om de är trevliga och bra att ha att göra med så gör det här att jag undrar vad de håller på med egentligen. Kommer inte serva bilen hos dem igen. Litar helt enkelt inte på dem längre. Ändrar från 5 till 3 stjärnor p.g.a. det här. Åk hellre till Damms Mekonmenverkstad om ni ska göra något med bilen i Västerås - de verkar ärligare. -
skrev om Aros Auto AB
Perfekt alltid lika glada och vänliga
skrev om Aros Auto AB
Alltid blivit korrekt behandlad och är det något jag inte vet eller om jag inte skulle förstå något tekniskt, så berättar de naturligtvis hur det fungerar. Jobbar själv med försäljning och vet hur viktig kommunikationen är. Det blir så lätt fel annars. Kom alltid ihåg att fråga. Man är inte dum om man frågar och det är enda sättet att få svar. Rekommenderar Aros Auto som alltid ger ett trevligt bemötande...också! :)
skrev om Aros Auto AB
Med flera tusen väl utförda reparationer per år och nöjda kunder så kan de nog sin sak.
skrev om Aros Auto AB
Anlita INTE Aros Auto AB när bilen skall in på service/reparation.
Fick denna dyrköpta erfarenhet hösten 2009. Kom ut en dag och då startade den inte, även om den tände och gick några sekunder vid första startförsöket.
Efter att ha sökt på nätet, pratat med bekanta som är mekaniker samt testat med startgas kom jag fram till att det var bränslepumpen som var kaputt.
Ringde olika verkstäder som inte hade tid att ta bilen och när jag ringde Aros Auto så hade de tid (jag borde kanske förstått varför, var väl fler som erfarit hur dåliga de är).
Berättade om läget, att det var bränslepumpen och begärde prisuppgift. "Max 3000 kr, troligen något mindre". Tyckte det fick funka och lämnade in den...
Nån dag senare ringde de upp, sa att det mycket riktigt var bränslepumpen och att kalaset skulle kosta över 6400:- med material, arbete och felsökning.
Självklart ifrågasatte jag hur i h-e det kunde gå på så mycket och det var förklaringar hit och förklaringar dit. Eftersom jag verkligen behövde bilen så kände jag mig tvungen att acceptera det.
När de sedan ringde och talade om att den var klar talade jag om för dem att de minsann fick räkna på det igen för att jag ansåg att det var ett riktigt ockerpris och att jag inte tänkte betala det... 10% rabatt på arbetet var vad de kunde gå med på och även om jag fortfarande kände mig blåst så fick det väl gå då.
När jag sedan åker dit och skall hämta bilen frågar jag om all bensin är kvar i tanken och får till svar att "det ska den nog vara". (Tilläggas bör är att den var fulltankad när jag lämnade in den). Behöver nog inte tala om hur förbannad jag blev när jag startar bilen och ser att det är under halv tank i den...
Rusade in och frågade hur i h-e det gick till men fick bara till svar att den rann ut och att jag inte hade något mer att hämta... Åkte direkt och tankade, 35 liter blev det.
Summa summarum, make till oseriös verkstad har inte jag stött på under de 12 år jag haft bil.
I efterhand har jag kollat med märkesverkstad och fått höra att det skulle kosta 1200:- att byta bränslepump
Det faktum att 35 liter bensin "försvann" under den tid att min bil var på verkstad gör att jag inte rekommenderar någon att lita på vad som står på deras hemsida: att Aros Auto skulle vara det trygga alternativet....