Barbers of Sweden Sturegatan
4.8 i betyg av av
16 omdömen
Välkommen till Barbers of Sweden!
På Sturegatan 26 i Stockholm hittar du Barber Of Sweden. Vi kan hjälpa dig både till fest såväl som vardag med en fräsch look! Vår vision är att du ska känna glädje och god serviceanda när du kliver in i salongen.
Nedan kommer ett urval av de tjänster vi tillhandahåller:
Hår - 450 kr
Skägg - 330-450 kr
Ansiktsbehandling - 250-350 kr
Du kan även välja något av våra paket: Guld, Deluxe eller Diamant. För att få reda på mer om vad detta innebär. Klicka på Boka Tid här ovan så får du smidigt en överblick över alla våra behandlingar.
Nedan kommer ett urval av de tjänster vi tillhandahåller:
Hår - 450 kr
Skägg - 330-450 kr
Ansiktsbehandling - 250-350 kr
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag16 omdömen om Barbers of Sweden Sturegatan
skrev om Barbers of Sweden Sturegatan
Mycket bra klippning! Kommer helt klart komma tillbaks.
skrev om Barbers of Sweden Sturegatan
Blev alldeles för kort, bad om att klipp ca 2-3cm och dem klippte 7-10cm. Mitt hår är helt förstört (kille, så nu har jag extremt
kort).
Nog den sämsta frisyren jag någonsin har haft. -
skrev om Barbers of Sweden Sturegatan
Klippt mig där ett par gånger, har ingen anledning att någonsin klippa mig någon annanstans. Fantastisk service och personal som är experter på det de gör. 11/10
skrev om Barbers of Sweden Sturegatan
Finns inget bättre ställe att dra till gör att får en fräsch fade samma fixa till skägget.
skrev om Barbers of Sweden Sturegatan
Jag klipper håret regelbundet på Barbers of Sweden vid Stureplan och det är alltid lika trevligt och socialt. Jag går därifrån lite gladare än när jag kom. Hårklippning och terapi, haha. Och så är de naturligtvis jäkligt duktiga barberare/frisörer
skrev om Barbers of Sweden Sturegatan
Barbers of Sweden är mycket professionella och duktiga barberare.
skrev om Barbers of Sweden Sturegatan
Otroligt bra service samt grymma barberare!
5/5. Skulle varmt rekommendera! -
skrev om Barbers of Sweden Sturegatan
Väldigt proffsiga barberare och väldigt duktiga på kundbemötande . Man får en riktig hemma känsla och känner en lugn och trygg atmosfär när man kommer in på salongen .
skrev om Barbers of Sweden Sturegatan
Goa gubbar. Goa gubbar. Goa gubbar. Goa gubbar. Goa gubbar. Goa gubbar. Goa gubbar. Goa gubbar. Goa gubbar. Goa gubbar. Goa gubbar. Goa gubbar.
skrev om Barbers of Sweden Sturegatan
Fantastiskt bra mottagande och engagemang. Duktiga på skägg och hår!
skrev om Barbers of Sweden Sturegatan
Klipper mig alltid här och ofta!
Personlig service med Stockholms bästa Barbers! -
Alltid bra service.
Fina lokaler. -
skrev om Barbers of Sweden Sturegatan
Duktiga barberare med bra resultat.
Väldigt trevliga -
skrev om Barbers of Sweden Sturegatan
Har testat många Barbers här i Stockholm, och utan tvekan är Barbers of Sweden den bästa jag hittat! Håret blir exakt som man vill ha det och personalen är sjukt trevliga!
skrev om Barbers of Sweden Sturegatan
Tveklöst Sveriges bästa barberare.
skrev om Barbers of Sweden Sturegatan
Trevlig personal, nöjd med både frisyr och rakning.