Barkarby Bilcenter
4.0 i betyg av av
50 omdömen
Varmt välkommen till Barkarby Bilcenter. Du hittar oss i ljusa och trevliga lokaler i Järfälla, väster om Stockholm. Vi är specialiserade på inköp och försäljning av begagnade bilar. Hela vår verksamhet präglas av en passion inom fordonsbranschen. Vi har lång erfarenhet och fler av de anställda har arbetat med liknande uppdrag i över 15 år. De är kunniga och ger dig förstklassig service för att just du som kund ska känna dig helt nöjd.
Vi värdesätter nöjda kunder och sätter därför detta i fokus. Vi känner en motivation och en stark tro om att, en nöjd kund är en kund som återkommer. Vi vill att du ska känna dig helt trygg i din bilaffär och samtidigt få en smidig lösning när du kontaktar eller besöker oss! välkommen!
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag50 omdömen om Barkarby Bilcenter
skrev om Barkarby Bilcenter
Trevliga, lösningsorienterade säljare, smidig affär med möjlighet till extra garantier via ett externt försäkringsbolag. Bara bra erfarenhet efter affären och skulle absolut åka tillbaka om det blir aktuellt med fler bilköp.
skrev om Barkarby Bilcenter
Sämsta bilföretag någonsin. Köper aldrig en bil av dem igen. Ljuger om skicket på bilen. Tar inte på sig skada på bilen trots nybilsgaranti. Lita inte på dem!
skrev om Barkarby Bilcenter
Hej! Aldrig, aldrig köpa en bil från dem. du kommer bara få huvudvärk och förlora pengar. från första stund bara lögner. Issa som jobbar där ljuger, ljuger, ljuger. Spela in alla konversationer. de vägrar då allt. Köpte bilen i slutet av februari.
1.fel information på blocket
2.lurat med priset på bilen,
3.lurat att bilen behöver mycket olja och detta är normalt.
4.lurad med försäkring.
5 lurat med garanti,
6.lurat att bilen är servas.
Inget dokument, inget jag kan få från dem. vad som hände med bilen och vilket problem den har säger de aldrig. Jag fick reda på det från försäkringsbolaget, men försäkringsbolaget vägrade göra det eftersom bilen inte servas.
och som ett resultat har jag varit utan bil i nästan tre veckor, och de kommer inte att REPARERA det. Chef Henrik ansvarar inte för sina anställda. han ljuger också hela tiden, men han kommer att le mot dig. han bryr sig inte om de ljuger.om du köpt en bil av dem har du inga konsumenträttigheter. sådana företag får inte bedriva verksamhet. Om du har några frågor skriv till mig så svarar jag satamagas@gmail.com. Jag kommer att skriva till alla myndigheter för att kontrollera detta företag.
personer som har lidit av detta företag skriver till mig. jag har en idé. -
skrev om Barkarby Bilcenter
Köpte en bil av Barkarby bilcenter
skrev om Barkarby Bilcenter
Köpte bil genom Melak på företaget. Upptäckte senare samma dag efter köpet att fläkten inte fungera som den skulle. Företaget felsökte och lagade den kort därefter utan några invändningar! Bra bemötande, tillgänglig säljare (Melak) och gjorde även de lilla extra och bytte däck åt oss gratis när vi lämna in bilen för reparation. Snyggt gjort!
skrev om Barkarby Bilcenter
Perfekt bilbyte för mig,ärligt samtal som gjorde att jag åkte extra milen och allt stämde.Fadi mötte och var effektiv,trevlig,kunnig.Välskött lokal och bilen exakt som förklarad.Nöjd och återkommer!
skrev om Barkarby Bilcenter
Köpte min bil på Barkarby Bilcenter av Issa, är mycket nöjd med både bilen och bemötandet. Oerhört professionell och en service på hög nivå. Tack, vi ses när de blir dax för en ny bil igen.
skrev om Barkarby Bilcenter
Både Fadi och Issa hjälpte mig mycket proffsigt båda två och behöver man det minsta hjälp och råd så är det dessa två säljare som gör det yttersta för att man ska vara nöjd! Dessa säljare är dom man ska ta kontakt med och vända sig till om man vill vara 100% nöjd!
Jag är iaf lika nöjd varje gång efter att ha köpt 3 bilar nu på mindre än två år av Issa.
Rekommenderas varmt! -
skrev om Barkarby Bilcenter
Seriös trevlig säljare Issa som fixade en snabb affär på en fin bil precis som han lovade. Rekommenderas varmt 👌🏻
skrev om Barkarby Bilcenter
Nyligen köpte en bil från BBC jag är mycket nöjd fin och trevlig service från en av personalen (Issa Elkawaret)rekommenderas köpställe
skrev om Barkarby Bilcenter
Fick ett väldigt varmt bemötande av Melak som sålde en fin bil till mig som jag är jätte nöjd med! Hon var både hjälpsam och väldigt informativ med tanke på att det är första bilen jag köpt på egen hand. Det kändes väldigt tryggt att det låg i hennes händer hur som helst!
Tack för ett smidigt köp från en mycket nöjd kund! -
skrev om Barkarby Bilcenter
Vill framhäva Barkarby Bilcenter i Veddesta som den bästa bilhandlaren jag har haft att göra med. Då ska det tilläggas att jag ägt mängder med bilar. Efter flera lyckade bilbyten med samma säljare vill jag särskilt lyfta fram Henrik Laine. Han har gett mig ett extremt personligt samt professionellt bemötande, bra flexibilitet i diskussionerna kring affärerna och full ärlighet om bilarnas skick bl.a. Mer behöver iaf inte jag för att känna mig välkommen och trygg. Man får en familjekänsla helt enkelt för Henrik tar sig tid med kunden som det ska vara. Jag rekommenderar utan tvekan Henrik Laine och Barkarby Bilcenter till allt och alla.
Mitt senaste inköp är en Volvo S60 awd D5 Polestar...Är totalnöjd med helheten i den affären...som vanligt. -
skrev om Barkarby Bilcenter
Köpte min bil av Henrik som är väldigt professionell och trevlig.
skrev om Barkarby Bilcenter
Köpte bil av Melak, jättetrevligt bemötande och hon var hjälpsam när jag upptäckte några fel som behövde fixas på bilen!
Ett litet minus på att jag nu måste åka för 2a gången tillbaka på service eftersom bildelen som skulle bytas ut var defekt 1a gången! Fast bra att jag blir kompenserad med en biltvätt!! 👍 jag är en nöjd kund.😊 -
skrev om Barkarby Bilcenter
Väldigt bra bemötande och väldigt trevliga, Är väldigt nöjd med affären då han hjälpte med allt och allt gick som man vill, bilen behövde service när jag skulle köpa bilen och då erbjöd dom att stå för det, rekomenderar barkarby bilcenter 100%
Köpte en Toyota Auris hybrid som jag är nöjd med
skrev om Barkarby Bilcenter
Sålde defekt bil, fick laga den för drygt 9000, de bytte iofs båda sidobackspelglarna då de ramlade av inom 2 dagar efter köp. Dålig kommunikation! Fick ej med servicebok, skulle skickas rekommenderat till mig men skickades med vanlig post, som tur var kom den fram...
skrev om Barkarby Bilcenter
Kan verkligen rekommendera Barkarby Bilcenter. Köpte min Q3 av Henrik som var extremt professionell från start och det är precis så man gör affärer med mig som köpare. Är dessutom riktigt nöjd med bilen.
skrev om Barkarby Bilcenter
trevligt bemötande från början till köp. Rekommenderar gärna denna bilfirma. Micke Å
snabt och smidigt
bra bemött av Henrik mm -
skrev om Barkarby Bilcenter
Kontakt med en kille. Han visade oss den bästa bilen för oss. vi fick kolla själva invändigt. Sade hejdå och kom tillbaka när vi insåg att den hade det bästa priset.
Lättsam kille.
Löste pengaproblemet bra. -
skrev om Barkarby Bilcenter
Mycket proffsigt och hjälpsamt bemötande. Jag kan hel hjärtat rekommendera mina bekanta att besöka BBC vi nästa bilköp.
Gunnar Blom -
skrev om Barkarby Bilcenter
Jätte dåligt jag köpte bilen efter några timmar samma dag bilen startade inte ..jag ringde och klagade dagen efter dem byta batteriet men felet är inte batteriet jag tvingade att göra fel sökning dem säger att en el läkaj nånstans bakom panelen kostar 6000 kr jag köpte bilen för 10000 kr dem borde säga liksom bilen har ett stor problem köp inte istället sälja till kunden..dåligt för en seriöst bil firma
skrev om Barkarby Bilcenter
Bilen var inte påställd vid försäljningen vilket framkom först när jag skulle köpa bilen vilket innebar att jag var tvungen att till Transportstyrelsen erlägga ytterligare ca 1000 kr i fordonsskatt.
skrev om Barkarby Bilcenter
Trevlig säljare, bra bemötande. Skulle absolut rekommendera andra att åka hit.
skrev om Barkarby Bilcenter
mycket trevlig och hjälpsam personal bra garanti mot ev. fel
skrev om Barkarby Bilcenter
Mycket bra bemötande bra information av säljaren
skrev om Barkarby Bilcenter
Proffsigt, vänligt, klockrent bemötande. Som man vill att det ska kännas när man köper en bil.
skrev om Barkarby Bilcenter
Trevlig och hjälpsam säljare med tålamod. Jag fick ett bra bemötande och en bra bil.
skrev om Barkarby Bilcenter
Vi blev bemötta med ett stort leende och jättebra service.
Det var bra personal
Och bra service -
skrev om Barkarby Bilcenter
Sålde en defekt bil som var av omedelbart behov av dyra reparationer
Proffsigt bemötande
Korrekt hantering
Ödmjuk inställning i säljprocessen -
Varning för denna firma!
Köpte en vattenskoter i somras för 130 000 hos denna firma. Lämnade in den på service för ett par v sedan o den visade sig var stulen. Skotern är nu beslagtagen av polisen o firman vägrar göra rätt för sig.
Oerhört oseriös firma! -
skrev om Barkarby Bilcenter
Ett Proffsigt och seriöst mottagande av Fadi redan från första stund gjorde min bilaffär väldigt enkel och bekymmersfri.
Dock upptäckte jag en del brister på bilen, och ännu en gång ett bra mottagande och han såg till att få felen fixade direkt.
Kan tänka mig att bilfirmor överlag lätt svartmålas och känns oseriösa, men mottagandet jag fick av Barkarby Bilcenter och Fadi var över all förväntan!
Kan starkt rekommendera denna bilfirma till er som är ute efter en ny bil.
Med vänlig hälsning, Tobias -
skrev om Barkarby Bilcenter
Trevligt bemötande av Fadi och problemfri lösning av de fel som upptäcktes på bilen efter affären
skrev om Barkarby Bilcenter
Jag kan inte rekommendera den här firman.
Dom är trevliga så länge dom skall sälja bilen men dom tar inte några ansvar för någon garanti. Så den är inte vatten värd. Dom uppfyller enligt min mening inte ens konsumentköplagens krav så jag har för avsikt att anmäla till ARN.
Dom har kategoriskt avslagit dom garantiåtaganden som jag kommit med. Jag har själv fått stå för kostnaderna för att få en bil med godkänd belysning som klarar besiktning mm. -
skrev om Barkarby Bilcenter
Köpt bil här. Inte jättenöjd faktiskt.
skrev om Barkarby Bilcenter
Hjälpsamma och löste mina problemm snabbt och bra.
skrev om Barkarby Bilcenter
Köpte en beg. Bil. Bra bemötande o info redan vid första telefonkontakten.
Bilen motsvarade den information och förväntningar som angavs. -
skrev om Barkarby Bilcenter
Har köpt en bil av en trevlig säljare hos er. Bra bemötande och inga problem hittills.
skrev om Barkarby Bilcenter
Vi köpte bil av Arian, allt gick mycket smidigt, högsta betyg!
skrev om Barkarby Bilcenter
Väldigt bra service från arian! Trevlig, seriös och hjälpsam! Kommer rekommendera barkarbybilcenter till folk!
Hej!
Vi blev mycket väl bemötta av Arian! Han var ärlig med att jag inte skulle få lika bra för min inbytesbil om jag sålde den privat. Han ingav ett stort förtroende och visade kunskap. Dock blev en del information fel. Han sa att det bara var 2 ägare men det det stod 7 med mig, samt att försäkringen bara tecknades på 7 månader,. Han skötte det bra då jag kontaktade honom. Han ordnade med allt Omgående.
Nu ska vi balansera däcken och lyssna på biljudet som bekostas av er vilket är bra. -
skrev om Barkarby Bilcenter
Bra , trevlig och kunnig personal! Då det visade sig att Volvon jag köpt inte hade en fungerande AC så fick jag den lagad för 12.600 kr på ett smidigt sett!
skrev om Barkarby Bilcenter
Väldigt trevligt bemötande hos Fadi, smärtfritt bilbyte.
Vi kom överens om ett pris för vår gamla bil och fick ett bra pris på den nya, kan varmt rekommendera detta ställe om man ska byta eller köpa ny bil. Familjen är nöjd! -
skrev om Barkarby Bilcenter
jätte dåligt personal service,de är glad BARA när de säljer bilar och priser är mycket höjd,jag skulle
aldrig rekommendera till mina kompisar -
skrev om Barkarby Bilcenter
Jätte bra kundservice. Såg både till deras och kundens bästa.
skrev om Barkarby Bilcenter
Väldigt trevlig säljare. Kan tänka mig att återkomma vid nästa bilköp.
Tack för ett Vänligt bemötande
Vi handlar gärna hos er igen
Mvh Carola och peter