Sherwan Baderkhan

Sherwan Baderkhan

Sherwan Baderkhan är mäklare på Bergets Ro Fastighetsförmedling

Sherwan Baderkhan har varit registrerad mäklare sedan 2024-02. Sherwan Baderkhan har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-08 och har fått 164 omdömen med ett betyg på 5.0. Sherwan Baderkhan har haft 61 försäljningar sen 2025-02 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-02 - 2026-01

164 omdömen om Sherwan Baderkhan

Sedan starten hos Reco 2024
Julia J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sherwan Baderkhan en del av Bergets Ro Fastighetsförmedling
Vasastan - Hagastaden

Smidig process och trevligt bemötande!

Jesper Ö
Vasastan - Hagastaden

Sherwan va mycket professionell och tydlig i sin kommunikation med oss som köpare. Tillgänglig och snabb för att stänga en affär.

Isabelle S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sherwan Baderkhan en del av Bergets Ro Fastighetsförmedling
Vasastan

Jag kan varmt rekommendera Sherwan. Proffsig, tydlig och engagerad genom hela processen, med snabb återkoppling och riktigt bra resultat. Vi är supernöjda med försäljningen och skulle gärna anlita honom igen!

Niklas S
Vasastan - Hagastaden

Sherwan var en riktig stjärna genom hela processen. Han var extremt snabb på återkoppling, höll det han lovade och gav ett tryggt, proffsigt intryck från start till mål. Det märktes verkligen att han brydde sig. Med högt engagemang, tydlig kommunikation och ett driv som gjorde stor skillnad. Rekommenderas varmt!

Ida N
Vasastan - Birkastan

Inga konstigheter, bra köpupplevelse.

Christina T
Vasastan - Birkastan

Sherwan is excellent — communication was extremely fast and smooth, and he was very supportive throughout the process.

Pia L
Vasastan - Birkastan

Vi hade några olika mäklare för värdering av vår lägenhet, en av dessa var Sherwan, vilken redan från början visade ett stort och genuint intresse, vilket gjorde att vårt val föll på honom. Sherwan har enligt oss varit mycket aktiv, ställt upp i vått och torrt och även stöttat och pushat oss. Sammantaget är Sherwan en mycket positiv och flitig person/ mäklare som bidrog till att få vår lägenhet såld.

Johan Olof Gabriel C
Vasastan - Birkastan

Sherwan tog oss igenom våran säljprocess på ett väldigt professionellt och strukturerat sätt. Vi kände oss trygga och lyssnade till under hela resans gång. Kan varmt rekommendera Sherwan till den som vill ha en smidig, effektiv och professionell försäljning av din lilla eller stora lägenhet.

Vanessa M
Vasastan - Birkastan

Exceptional realtor! Best in Vasastan!

David L

Jag rekommenderar Sherwan starkt