Emilia Aspelin

Emilia Aspelin

Emilia Aspelin är mäklare på Bergets Ro Fastighetsförmedling

Emilia Aspelin har varit registrerad mäklare sedan 2022-07. Emilia Aspelin har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-07 och har fått 96 omdömen med ett betyg på 4.9. Emilia Aspelin har haft 1 försäljningar sen 2026-06 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2026-06 - 2026-07

96 omdömen om Emilia Aspelin

Dennis L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Emilia Aspelin en del av Bergets Ro Fastighetsförmedling
Östermalm - Gärdet

Kommunikativ och rakt igenom en smidig process. Vi rekomenderar Emilia!

Denise R
Köpte sin lägenhet med hjälp av Emilia Aspelin en del av Bergets Ro Fastighetsförmedling
Östermalm - Gärdet

Emila var trygg och saklig, skötte hela affären på ett mkt proffsigt sätt. Kände fullt förtroende.

Christin B
Hagastaden

Vi har tidigare jobbat med Emilia. Hon får hem varje affär, och vi är alltid nöjda med resultatet.

Patrick S
Hagastaden

Emilia was highly professional throughout the entire apartment purchase process. She was responsive, knowledgeable, and made everything feel clear and well organized. We felt well supported from the first viewing through to completion and would gladly recommend her to anyone looking for a reliable and competent broker.

Morris R
Hagastaden

Att välja Emilia var en självklarhet. Förutom att hon framgångsrikt sålde vår tidigare bostad var det även hon som förmedlade köpet av vår nuvarande lägenhet. Emilias lokalkännedom inger ett stort förtroende och gör att man känner sig trygg med att hon är rätt person för uppdraget. Hon är snabb med att ordna privatvisningar och samtidigt lyhörd för ens behov och önskemål. Nästa gång vi ska anlita en mäklare är Emilia vårt första val!

Eva V
Östermalm - Gärdet

Tydlig, snabb, kommunikativ och kunnig.

Jakob J
Östermalm - Gärdet

Emilia har varit både trevlig och hjälpsam genom hela processen.

Magnus Dennis B
Östermalm - Gärdet

Mycket professionell och hjälpsam!

Mayra A
Östermalm - Gärdet

Alltid tillgänglig och mycket hjälpsam!

Simon S
Östermalm - Gärdet

Inga konstigheter! Emilia har varit väldigt tillmötesgående, ordnade privatvisning på kort varsel, och har varit mycket lätt att kommunicera med. Processen har känts väldigt transparent, och det har känts som att hon har värnat både min och säljarnas intressen.