Emilia Aspelin

Emilia Aspelin

Emilia Aspelin är mäklare på Bergets Ro Fastighetsförmedling

Emilia Aspelin har varit registrerad mäklare sedan 2022-07. Emilia Aspelin har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-07 och har fått 46 omdömen med ett betyg på 4.9. Emilia Aspelin har haft 0 försäljningar sen 2026-06 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

46 omdömen om Emilia Aspelin

Helené H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Emilia Aspelin en del av Bergets Ro Fastighetsförmedling
Centrala Sundbyberg

Professionellt, trevligt och effektivt arbete av Emilia. Vi har använt henne flera gånger vid våra försäljningar och är alltid lika nöjda. Rekommenderas varmt!

Monica Ö
Köpte sin lägenhet med hjälp av Emilia Aspelin en del av Bergets Ro Fastighetsförmedling
Östermalm - Gärdet

Mycket trevlig som person. Lyssnar in. Återkopplar. Svarar tydligt och bra på frågor. Om en fråga inte kunde besvaras direkt så återkom Emilia snabbt med svar

Monica Ö
Östermalm - Gärdet

Trevligt bemötande Snabb och bra återkoppling

Maj-Britt K
Östermalm - Gärdet

Väldigt trevligt och professionellt bemötande. Snabb och aktiv.

Stefan K
Östermalm - Gärdet

Trevlig, kompetent och alltid tillgänglig.

Christer L
Östermalm - Gärdet

Bra och proffsigt när det gäller bostadsaffärer, men extremt bra när det gäller kundkontakten runt affären. Emilia får högsta betyg Christer Löfgren nöjd kund

Martin H
Östermalm - Gärdet

Emilia var mycket lyhörd och hjälpsam från första kontakt till kontraktsskrivning. Hon är en mycket skicklig mäklare med stort kundregister och kontakter vilket gjorde att affären gick snabbt och helt i linje med mina förväntningar. Skulle definitivt använda mig av Emilia för framtida bostadsaffärer.

Ramiza J

Proffsig, engagerad och hade full koll på marknaden. Jag kände mig trygg genom hela processen.

Therese S

Emilia är bara bäst! Hon är lyhörd och hungrig på att sälja till kundens målbild, svarar alltid i telefon och är väldigt trevlig att ha att göra med. Supernöjd!

Lena B

Proffsigt bemötande, Emilia är kompetent och trevlig, löser de eventuella problem som uppstår under köpprocessen.