Emilia kontaktade mig proaktivt då hon hade en köpare till lägenheten, trots att jag egentligen inte hade planerat att sälja. Hon var professionell, tydlig och smidig genom hela processen, med god kännedom om både föreningen och området. Affären blev snabb och effektiv, och jag är mycket nöjd med Emilias insats.
Emilia Aspelin
Emilia Aspelin är mäklare på Bergets Ro Fastighetsförmedling
.Emilia Aspelin har varit registrerad mäklare sedan 2022-07. Emilia Aspelin har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-07 och har fått 83 omdömen med ett betyg på 4.9. Emilia Aspelin har haft 0 försäljningar sen 2026-06 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
83 omdömen om Emilia Aspelin
Alldeles utmärkt bemötande och engagemang. Lite för bråttom och för korta visningar men på det hela taget mycket bra.
Mycket trevlig som person. Arbetade fltigt med att få denna försäljning i mål. Vi är så nöjda
Proffsig och saklig! Emilia gjorde ett jättebra jobb från start till mål. Hon utstrålar ett lugn som är guld värt i en försäljningsprocess. Rekommenderas varmt!"
Emilia var snabb, proffsig och tydlig i kommunikation med oss och potentiella köpare.
Trevligt och professionellt bemötande! Tydlig affärsmodell och process som hon presenterade. Stor kunskap om boendet och inlevelse kring platsen. Vi hade höga förväntningar då vi fått rekommendationer från granne och Emilia levde upp till det. Det enda som var lite otydligt var kontaktyta där hon föredrog sms. Försäljningen gick mycket bra och smidigt. Vad vi förstår mycket trevligt och proffsigt bemödande mot intressenter på visningen. Affären avslutades på ett snabbt och tydligt sätt med bra information. Vi är mycket nöjda med Emilias insats!
Vi är jättenöjda, bästa mäklaren!
Vi har nu stått som både köpare och säljare i objekt som Emilia haft hand om och vi kan varmt rekommendera henne för framtida försäljningar! Hon bidrog med ett lugn och professionalism under hela processen samt var väldigt betryggande under en så stressig situation som en bostadsaffär kan vara. Efter jämförelser mellan flera mäklare så föll valet på Emilia när vi skulle sälja och det var helt rätt beslut! Vi fick till en bra försäljning med en väldigt bra mäklare!
Mycket proffsig mäklare, från första kontakt till kontraktsskrivning.
Everything went smooth and efficient. Noted I bit slower responses for our follow ups after we signed a deal but nothing mission critical.