Han bemöte oss jätte trevligt och jag kan rekommendera och tipsa Hasan till vänner om du vilja sälja i framtiden
Hasan Shahid
Hasan Shahid är mäklare på Bergets Ro Fastighetsförmedling
.Hasan Shahid har varit registrerad mäklare sedan 2024-05. Hasan Shahid har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-09 och har fått 136 omdömen med ett betyg på 5.0. Hasan Shahid har haft 44 försäljningar sen 2025-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-09 - 2026-08
136 omdömen om Hasan Shahid
Han är mycket hjälpsam och ärligt och öppet angående objekt som vi köpte
Hasan har varit en utmärkt mäklare med stort arrangemang och väldigt engagerad. Mycket bra samarbete.
Hasan var helt exceptionell genom hela processen. Han var lyhörd med öga och öra för detaljer samt var extremt mån om att hålla oss i loopen hela tiden så att vi kunde ta ställning till allt som hände när säljprocessen började ta fart. Teamarbetet funkade otroligt bra och Hasan gjorde det där lilla extra för att se till att vi var väldigt nöjda under hela processen samt med utfallet av försäljningen i sin helhet. Rekommenderar starkt att ni tar ett snack med Hasan när ni står inför valet av mäklare för försäljningen av er bostad.
Högsta betyg till Hasan! Hasan är precis en sån mäklare man hoppas på när man ska sälja – proffsig, otroligt engagerad och på riktigt mån om att allt ska kännas bra. Från första mötet till avslutad affär har han varit superenkel att ha att göra med, alltid nåbar och har stenkoll på varenda detalj. Man känner sig så trygg genom hela processen eftersom han lägger ner det där extra lilla krutet som gör all skillnad. Och han är fantastisk service minded och personlig! Vill man ha en mäklare som faktiskt bryr sig och levererar i toppklass är det Hasan man ska anlita. Rekommenderas varmt!
Hasan är helt fantastisk – proffsig, kunnig, engagerad, driven, tillgänglig, inkännande, lyhörd och dessutom väldigt trevlig att ha att göra med. Han har varit otroligt engagerad genom hela processen, alltid hållit oss uppdaterade och varit snabb på att återkoppla. Oavsett vad som dykt upp har han varit lösningsorienterad och alltid gjort det lilla extra för att få till en så bra försäljning som möjligt. Vi kunde inte vara nöjdare med försäljningsresultatet eller med hela vägen dit. Vi är helt övertygade om att valet av...
Jag är väldigt nöjd med Hasans insats. Han var professionell, engagerad och hjälpsam genom hela köpprocessen. Jag kände mig trygg och väl omhändertagen från början till slut. Rekommenderar honom varmt!
Uppskattade Hasans snabba och lyhörda återkoppling, vi är mycket nöjda med affären!
Kommunikationen var tydlig genom hela processen. Vi kände oss välinformerade och affären gick smidigt i mål. Rekommenderas verkligen!
Underbar fin mäklare som kan sitt arbete.