Julian Andersson

Julian Andersson

Julian Andersson är mäklare på Bergets Ro Fastighetsförmedling

Julian Andersson har varit registrerad mäklare sedan 2018-03. Julian Andersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-02 och har fått 38 omdömen med ett betyg på 5.0. Julian Andersson har haft 25 försäljningar sen 2025-01 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-01 - 2025-11

38 omdömen om Julian Andersson

Maja E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Julian Andersson en del av Bergets Ro Fastighetsförmedling
Råsunda

Julian har under hela processen varit super behjälplig och trevlig! Kändes tryggt!

Karin Johanna E
Råsunda

Bra och väldigt trevlig kommunikation, snabb på att svara, flexibel på tider som passade oss( både vad gällde visning och kontraktsskrivning) Ger 👍🏻 för Julian!

Shuangzheng L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Julian Andersson en del av Bergets Ro Fastighetsförmedling
Västra Skogen

Julian är mycket ansvarsfull och vänlig. Kommunikationen var punktlig och smidig under vårt samarbete.

Helena M
Ösmo

Vi är otroligt nöjda med Julian som mäklare! Han har varit professionell, engagerad och tillgänglig under hela processen. Julian gjorde försäljningen av vårt hus både enkel och trygg. Han har ett fantastiskt bemötande, stor kunskap och ett genuint intresse för att hjälpa sina kunder. Vi kan varmt rekommendera Julian till alla som vill sälja eller köpa bostad – den bästa mäklaren vi någonsin har haft! Tusen tack för allt, Julian! 🌟

Rémi G
Vasastan - Birkastan

Great service, professionalism and results!

Daniel C
Ösmo

Snabb och proffsig kontakt. Sköttes mycket bra och till min stora belåtenhet

Karin K
Vasastan - Birkastan

Julian är en trygg, kommunikativ och engagerad mäklare - kan varmt rekommendera.

Hanna W
Vasastan

Jag trivdes väldigt bra med att sälja min bostad med Julian som mäklare. Han är trevlig, gör alltid tid för en vid frågor eller funderingar och han satte rimliga förväntningar av förväntat försäljningspris redan från början. Han är en stabil mäklare som ger vad han lovar och som håller dig ”in the loop” under hela processen. Han är en sån mäklare som känns bra att både sälja och köpa med - en reko kille helt enkelt! Jag rekommenderar verkligen Julian som mäklare!

Viktor
Västra Skogen

Julian gjorde ett fantastiskt jobb med försäljningen av min lägenhet, proffsigt bemötande, fantastiska bilder och lokal kännedom gjorde att försäljningen gick smidigt och jag fick ett mycket bra pris på min lägenhet!

Birgitta B
Vasastan

Proffsig, inte påstridig men gav god hjälp och info på de funderingar och frågor som fanns. Trots att vi inte var på plats själva utan köpet genomfördes med hjälp av fullmakt, så fungerade genomförande och dokumentation perfekt. Tack för hjälpen Julian.