Tack vare ett inlyssnande bemötande skapades ett stort förtroende från start.
Nathalie Jensen
Nathalie Jensen är mäklare på Bergets Ro Fastighetsförmedling
.Nathalie Jensen har varit registrerad mäklare sedan 2019-04. Nathalie Jensen har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-09 och har fått 207 omdömen med ett betyg på 5.0. Nathalie Jensen har haft 59 försäljningar sen 2025-06 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-06 - 2026-05
207 omdömen om Nathalie Jensen
Att sälja sin bostad är ett stort steg och jag är väldigt glad att jag valde Nathalie som mäklare. Från första mötet kände jag mig trygg och väl omhändertagen. Hon är inte bara professionell och kunnig, utan också genuint engagerad i sina kunder. Under hela processen höll Nathalie mig uppdaterad, svarade snabbt på frågor och allt kändes enkelt och tryggt. Hennes positiva energi, lugn och engagemang gjorde verkligen skillnad. Hon brydde sig om mig som kund och resultatet, vilket skapade ett stort förtroende. Jag...
Jag är mycket nöjd med Nathalie Jensen, som varit min mäklare vid försäljning av min lägenhet. Jag kan varmt rekommendera henne!
Nathalie ville det bästa för både mig och säljaren. Hon var supertrevlig, professionell och kunnig!
Supernöjd! Det jag uppskattat mest är Nathalies ärlighet och kommunikation. Hon har skapat ett stort förtroende, lyssnat in våra behov och varit väldigt tillmötesgående. Hon har drivit processen framåt på ett smidigt och professionellt sätt. Kan varmt rekommenderas.
Nathalie på Bergetsro gjorde ett utmärkt jobb från start till mål. Kunnig, tillgänglig och duktig på förhandling. Vi skulle inte tveka att anlita henne igen.
Professionell, driven och målmedveten. Mycket nöjd!
Väldigt professionell och gav ett lugn genom hela köpet.
Nathalie är väldigt kunnig, hjälpsam och trevlig. Jag var så nöjd vid köp av ny bostad så hon fick i uppdrag att sälja mitt befintliga.
Superbra förmedling ! Mycket nöjd :)