Ronni Mleczkovicz

Ronni Mleczkovicz

Ronni Mleczkovicz är mäklare på Bergets Ro Fastighetsförmedling

Ronni Mleczkovicz har varit registrerad mäklare sedan 2020-07. Ronni Mleczkovicz har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-08 och har fått 450 omdömen med ett betyg på 5.0. Ronni Mleczkovicz har haft 136 försäljningar sen 2025-06 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-06 - 2026-05

450 omdömen om Ronni Mleczkovicz

Sedan starten hos Reco 2023
Per Å
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ronni Mleczkovicz en del av Bergets Ro Fastighetsförmedling
Vasastan

Ronni är en mycket kunnig, engagerad och snabb mäklare. Det blev en snabb och mycket lyckad försäljning av vår lägenhet! Vi kan därför varmt rekommendera Ronni!

Maja B

Ronni var helt fantastisk genom hela försäljningsprocessen. Engagerad, lyhörd, professionell och alltid tillgänglig när frågor dök upp. Han skapade ett stort förtroende från första mötet och gjorde att allt kändes tryggt och smidigt från start till mål. Jag kunde inte ha valt en bättre mäklare och är otroligt nöjd med resultatet. Jag rekommenderar Ronni varmt till alla som ska sälja sin bostad och att inte anlita Ronni är faktiskt att gå miste om något riktigt bra!

Eva-Annelie J
Vasastan

Vi är jättenöjda med Ronni som är en mycket kunnig, snabb och engagerad mäklare.Det blev en lyckad och snabb försäljning av vår lägenhet. Därför kan vi varmt rekommendera Ronni.

Sofia G
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ronni Mleczkovicz en del av Bergets Ro Fastighetsförmedling
Vasastan

Enkel kommunikation och väl påläst om lägenheten som han sålde.

Albin K
Vasastan

Utöver att Ronni överträffade våra förväntningar vid försäljningen var han lyhörd, informativ och transparent. Det är tydligt att Ronni sätter kunden i fokus under hela försäljningsprocessen. Vi kan varmt rekommendera Ronni!

Andrea E
Vasastan

Processen för mig som köpare kändes trygg och smidig. Snabb på återkoppling!

Douglas L
Vasastan

Ronni has been amazing to work with…. Very professional and transparent about everything… always a step ahead with everything we were just about to ask. And his English is excellent and he was happy to translate for me when my Swedish came up short. Look forward to recommending him.

Sara A

Bra och snabb kommunikation under hela processen som ledde fram till en mycket snabb affär. Väldigt nöjd med Ronni, kan ge mina varmaste rekommendationer och kommer anlita honom framöver!

Loo W

Mycket nöjd och rekommenderar varmt Ronni!

Gustav P

Enkelt att ha och göra med, anpassningsbar och medmänsklig. Toppen!