Rekommenderas varmt . Trevlig o kunnig personal . Kommer bli fler bilköp hos detta företag 👍🏼

Bilhuset Globen AB
7 omdömen om Bilhuset Globen AB
Köpte en bil (Givetvis en Volvo) 😍 Jätte trevligt bemötande! Rekommenderar till vänner. Kaffe och även annan dryck bjöds det på lugn jät
Har precis köpt en bil av bilhuset. Otroligt nöjd med bilen men framför allt med Bilhuset. En bilhandlare med bra service och tålamod. Filip som var min kontaktperson är väldigt serviceminded. Kommer garanterat bli fler bilaffärer med Bilhuset. Rekommenderar de starkt.
Köpte en volkswagen caddy juli 2020,trevlig och ärlig försäljare.Fick ta med bilen hem och skriven på mig även att swich inte fungerade.Mycket nöjd med service och köp.😊
Väldigt proffesionellt samt kundorienterat företag/ personal! Tog hand om mig som kund från sekunden jag klev in och uppfyllde mina behov!
Otrevliga, inte tillmötesgående och noll känsla för kundservice, tyvärr..
Var där för att köpa en polo 2016 som enligt dem skulle vara i gott skick utan anmärkningar. Trösklar har släppt från bilen och glipor över allt, stötfångaren fram tryckt så passning mot skärm inte sitter fast. Bilen misstände till och från vid test körning som de även var felkod på 1 samt 2ans cyl. Vänster bak hjul var slaget så illa att hela bilen skakade våldsamt över 70. Inredningen helt förstörd med hål i fram säten, djupa revor i handbroms skin och instrument bräda och förstörda sömmar samt fläckar på samtliga säten....
Fantastiskt service! Från första kontakt via mail till affär! Måste ge bilförsäljaren David extra beröm för sin professionella service
Köpte en -12 opel insignia 4x4 av dem... Maj -18 Kollade bara 2 av vinterdäcken, men upptäckte snart 2 var dåliga på ett sätt som indikerar framvagnsinställning förmodligen är ett måste. Bilen läcker även olja rakt på grenrör och blinkersreglaget går inte tillbaks automatiskt. Bilhuset Globen erbjöd återköp direkt när jag ringde dem... (Nästan FÖR bra service !!!!) MYCKET tacksam, då jag inte har ork eller tid att vänta på verkstad osv.
Jag köpte min bil av Bilhuset och är nöjd med deras service och bemötande!
Volvo V50 Förväntade mig Ärligare försäljare , och företaget i helhet 15 punkter med brister/fel inom 1 vecka efter köp Inom 1 månad eft