Din Bil Sverige AB
1.0 i betyg av av
2 omdömen
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag2 omdömen om Din Bil Sverige AB
skrev om Din Bil Sverige AB
Köpte två nya bilar från Audi de senaste åren. Det här blev definitivt den sista. Audi Danderyd tar inget ansvar för kunden efter försäljning. Jag har fått flera fel på den senaste bilen där jag upplever ett tråkigt bemötande, samt noll koll på vad man ska göra för att åtgärda felen. Man hittar helt enkelt på massa ursäkter. Jag trodde jag köpte en kvalitetsbil med bästa service, men ack så fel jag hade!
skrev om Din Bil Sverige AB
Livsfarlig reparation
Efter att i januari ha blivit påkörd på vänster flygel och framhjul bärgas min tjänstebil, en Passat, till VW Södertälje. Reparationen av den begränsade skadan tar hela 2 månader och jag hämtar ut den igen i början på mars.
Några veckor senare, i mitten av april, kontaktar jag VW Södertälje då bilen är instabil vid inbromsning och acceleration. Jag påpekar att styrningen har reparerats nyligen och begär en kontroll men får ändå en verkstadstid först fyra veckor senare, i maj.
En vecka innan verkstadsbesöket släpper styrstaget på vänster fram helt innan påfart till motorväg. Hjulet ställer sig till vänster, bilen blir ostyrbar och jag överlever endast av ren tur.
Sakkunniga i bilbranschen (VW verkstad i Solna, samt verkstadschef på annan verkstad) berättar att staget inte kan lossna om det dragits fast ordentligt då det dras med en självlåsande nylonmutter av engångstyp. Deras bedömning är tydlig: muttern har återanvänts i strid mot reglerna, eller inte dragits fast efter montering.
Kvalitetskontrollen har brustit på ett sätt som är förenat med livsfara.
VW Södertälje berättar att de skickat bilen vidare till Din Bil i Slagsta som utfört den livsfarligt slarviga reparationen. Trots flera kontakter med VW och Din Bil får jag ingen ursäkt eller ersättning trots att försummelsen varit livshotande.
Sämre än så här kan bilservice inte bli. VW och Din Bil har Sveriges sämsta verkstäder.