Alla kategorier Mäklare Skåne Malmö Erik Olsson Fastighetsförmedling Malmö

Erik Olsson Fastighetsförmedling Malmö

Studentgatan 6, 211 38 Malmö — Visa karta

4.6 i betyg av 571 rekommendationer
Välkommen till oss på Erik Olsson i Malmö!

Här träffar du några av marknadens kunnigaste mäklare och tack vare Erik Olsson-metoden kan vi ge dig, som så många andra, bäst betalt för din bostad!

Vi tror inte på slumpen när vi förmedlar bostäder. Erik Olsson startades för att utmana branschkonventionen och vi jobbar proaktivt i varje led för att hitta fler spekulanter, skapa fler budgivare och få fler bud! Vårt mål är alltid att leverera mer än godkänt och se till att du får bäst betalt.

Hör gärna av dig till oss om du är intresserad av att köpa eller sälja en bostad i Malmö. Väljer du att lämna dina uppgifter återkommer vi på en tid som passar dig!
Stängt just nu
Mån-Tor: 09:00-18:00
Fre: 09:00-17:00
Lör: Stängt
Sön: 10:00-17:00

Läs vad 571 kunder tycker om Erik Olsson Fastighetsförmedling Malmö

 • Peter G
  Peter G skrev om Rebecka Ovesen Wågert en del av Erik Olsson Fastighetsförmedling Malmö
  Mycket engagerad och duktig mäklare. Stort driv som inte lämnar något åt slumpen. Du kan lita på att Rebecka gör allt för att få till en bra försäljning. Mycket proffsig, både gentemot säljaren och köparen. Högsta möjliga rekommendation!
  gillar detta
 • Pia A
  Pia A skrev om Sophie Henfeld en del av Erik Olsson Fastighetsförmedling Malmö
  Jag är otroligt nöjd med Sophie och den service hon erbjöd vid försäljning av min lägenhet. Hon är tillgänglig, professionell och otroligt kunnig. Jag rekommenderar henne varmt. Att hon lyckades sälja min lägenhet till rekordpris var en härlig bonus;)
  gillar detta
 • Nandy P
  Nandy P skrev om Natalie Millnell en del av Erik Olsson Fastighetsförmedling Malmö
  Som kund har det vi haft en trevlig upplevelse. Hela dealen gick snabbt och smidigt. Vi blev mer än nöjda med vår affär. Kan definitiv rekommendera Natalie!!!
  gillar detta
 • Jonas L
  Jonas L skrev om Sophie Henfeld en del av Erik Olsson Fastighetsförmedling Malmö
  Vi är väldigt nöjda med Sophies jobb då vi både sålde och köpte lägenhet med hennes hjälp. Vi kommer även att anlita henne vid en framtida försäljning vilket är ett gott betyg!
  gillar detta
 • Cecilia Z
  Cecilia Z skrev om Natalie Millnell en del av Erik Olsson Fastighetsförmedling Malmö
  Jätteduktig! Kommer anlita Nathalie vid framtida försäljningar!
  gillar detta
 • Naija Z
  Naija Z skrev om Natalie Millnell en del av Erik Olsson Fastighetsförmedling Malmö
  I had heard she was good yet did not imagine is would be that good. We had to cancel the first open-housing viewing as the apartment was sold to a very high bider before the opening . Thanks
  gillar detta
 • Sanna Z
  Sanna Z skrev om Vincent Haghighi en del av Erik Olsson Fastighetsförmedling Malmö
  Rekommenderas starkt. Han överträffade våra förväntningar av en mäklare.
  gillar detta
 • Lena G
  Lena G skrev om Natalie Millnell en del av Erik Olsson Fastighetsförmedling Malmö
  Ett mycket proffsigt bemötande. Tar sitt uppdrag på största allvar och gör allt för att kunden (vi) ska vara och bli nöjd. Processen var snabb och smidig. En stor eloge till Nathalie för ett bra arbete. Kände mig mycket trygg med henne som mäklare.
  gillar detta
 • Anders J
  Anders J skrev om Natalie Millnell en del av Erik Olsson Fastighetsförmedling Malmö
  Natalie levererade till 100%.
  Vi kan inte vara mer nöjda.
  En eloge helt enkelt.
  gillar detta
 • Anette A
  Anette A skrev om Natalie Millnell en del av Erik Olsson Fastighetsförmedling Malmö
  Mycket bra! Trevlig och påläst inom det område vi ville sälja. Lätt att få kontakt med och väldigt service inriktad. Förklarade olika situationer som uppstod som för oss kändes konstigt.
  Vi skulle varmt rekommendera Natalie till våra vänner.
  gillar detta
 • Lars-göran H
  Lars-göran H skrev om Natalie Millnell en del av Erik Olsson Fastighetsförmedling Malmö
  Mycket, mycket trevlig, professionell och tillmötesgående. Vi är oerhört nöjda hittills.
  gillar detta
 • Bodil G
  Bodil G skrev om Natalie Millnell en del av Erik Olsson Fastighetsförmedling Malmö
  Mycket nöjd med Natalies bemötande. Upplevde henne som kunnig och insatt ,mycket tydlig och pedagogisk. Ordning , reda och punktlighet rådde. N har
  en för yrket passande personlighet: mjuk, vänlig och lyhörd. Duktig på strategiskt tänkande, modig och verkar ha starkt driv och känsla för timing. En arbetsmyra som gjorde vår säljprocess kort, effektiv och lyckad. Vi rekommenderar gärna N till
  vänner och bekanta i sälj- och/eller köptankar.
  gillar detta
 • Mats G
  Mats G skrev om Natalie Millnell en del av Erik Olsson Fastighetsförmedling Malmö
  Vi har fått ett väldigt proffsigt bemötande under hela försäljningsprocessen.Vår förväntan uppfylldes . Vi anser att vi fick ett bra pris för vår lägenhet.Som avslutning vill vi poängtera att vi kommer att rekommendera Natalie Millnell till våra vänner,
  gillar detta
 • Leonida T
  Leonida T skrev om Natalie Millnell en del av Erik Olsson Fastighetsförmedling Malmö
  Nathalie var suverän. Effektiv och noggrann, hon hade redan hunnit börja arbeta på objektet innan andra mäklare ens hunnit återkoppla värderingen. Hennes förhållningssätt är förtroendeingivande, hon är lugn, aldrig gåpåig, men ger ändå ett hungrigt, kunnigt och effektivt intryck. Hon kunde balansen mellan att vara lyhörd för oss och ta i rodret där det behövs. Vi skulle varmast rekommendera Nathalie för andra.
  gillar detta
 • Fredrik B
  Fredrik B skrev om Natalie Millnell en del av Erik Olsson Fastighetsförmedling Malmö
  Natalie arbetar på ett seriöst, tydligt och korrekt sätt med sina fastighetsaffärer. Hon kan sin marknad och inger en trygghet för alla parter.
  gillar detta
 • Pontus F
  Pontus F skrev om Natalie Millnell en del av Erik Olsson Fastighetsförmedling Malmö
  Natalie Millnell är en klippa: mäklaren som är med en i processen från början och slut, hennes uppföljning av varje visning, tidsplan, vad som är kommande med god återkoppling är rutinerat. Även när affären är avslutad håller hon vidare kontakt med en. Hon ger en otrolig trygghet i bostadsaffär. Att få både säljare och köpare att bli nöjda är konsten att leverera. Hon har inte lyckats med detta bara en gång utan hon har gjort det nu tredje gången gilt då vi har samarbetat. Jag har jobbat med en del mäklare men Natalie är Den mäklare som har störst kompetens och samtidigt tillför trygghet & tillit skicklighet & driv i affärerna. Hon var alltid tillgänglig För mig även när hon låg hemma och var sjuk. Det märks att hon älskar sitt yrke! Med Natalie, kommer ni vara i trygga händer, hon kommer alltid vägleda till den bästa lösningen och kommer ha is i magen tills affär har nått sitt mål. Jag fick mer betalt än vad jag hade förväntat mig! Inga anmärkningar!
  gillar detta
 • Christina Å
  Christina Å skrev om Natalie Millnell en del av Erik Olsson Fastighetsförmedling Malmö
  Natalie gjorde först en värdering och hon kändes proffsig i det sammanhanget. Hon mejlade dock fel värdering till oss, alltså en värdering på ett annat objekt. Det löstes dock efter ny mejlkontakt. Vid själva försäljningen var hon på annat jobbuppdrag och en kollega hoppade in.
  Efter allt allt var klart tyckte vi nog att det gått lite för fort och att vi kanske skulle ha gått vidare med öppen visning och budgivning.
  Linda S gillar detta
 • Lars-åke L
  Lars-åke L skrev om Natalie Millnell en del av Erik Olsson Fastighetsförmedling Malmö
  Är affärsmässig,ger ett bra intryck,uppföljning kan vara bättre.
  gillar detta
 • Freja M
  Freja M skrev om Mikael Reiz en del av Erik Olsson Fastighetsförmedling Malmö
  Oprofessionell, arrogant och bara ute efter att sina egna intressen inte kundens. Vi avslutade vårt samarbete helt med Erik Olssons pga honom och hans arrogans. Sa att om vi väntade med att lägga ut lägenheten till hösten så skulle den ha tappat 200 000 kr i värde, vilken va ren bullshit.
  gillar detta
 • Artur S
  Artur S skrev om Rebecka Ovesen Wågert en del av Erik Olsson Fastighetsförmedling Malmö
  100 % engagemang och förtroende, ärlig, tillgänglig och seriös!
  Jag kan ärligt och uppriktigt säga att jag är otroligt nöjd med mitt husförsäljning. Det var Rebecka som hade mitt drömhus till försäljning. Inte en enda gång har jag varit besviken, frustrerad eller irriterad. Rebecka har på ett proffsigt, realistiskt och personligt sätt slussat mig genom hela processen. Varenda fråga, oavsett hur liten eller stor, så har jag fått snabb feedback och förklaringar. Rebecka är kunniga mäklare vilket gynnar både köpare och säljare såklart. Kanske inte billigast om man jämför, men kvalité måste få kosta och jag tror inte det finns mäklare i stan som jobbar hårdare heller.
  Jag kan verkligen ge mina varmaste rekommendationer. Vid min ev. nästa husaffär kommer jag att anlita Rebecka igen. Toppen nöjd, allt från första mötet till slut.
  gillar detta
 • Katarina S
  Katarina S skrev om Natalie Millnell en del av Erik Olsson Fastighetsförmedling Malmö
  Natalie gick in för sitt jobb och satsade heljärtat på uppdraget. Fick även feedback på mina frågor runt styling och bra tips vilket visade sig göra objektet mer tilltalande.
  gillar detta
 • Kristoffer B
  Kristoffer B skrev om Malin Thelander en del av Erik Olsson Fastighetsförmedling Malmö
  Det finns i min värld enbart ett val när det kommer till mäklare och det är Malin Thelander. Malin har hjälpt mig att sälja 4 gånger och varje gång till över förväntan. 5 av 5 möjliga!
  gillar detta
 • Karolina S
  Karolina S skrev om Natalie Millnell en del av Erik Olsson Fastighetsförmedling Malmö
  Alla kompetenser för en bra mäklare. Rekommenderad varmt!
  gillar detta
 • Henrik L
  Henrik L skrev om Therese Franzén en del av Erik Olsson Fastighetsförmedling Malmö
  Otroligt bra kommunikation, rak, öppen och proffsig i alla lägen.
  gillar detta
 • Camilla S
  Camilla S skrev om Natalie Millnell en del av Erik Olsson Fastighetsförmedling Malmö
  Duktig, proffsig, säker o snabb! Får gärna sälja åt ossigen😊
  gillar detta
 • Sally M
  Sally M skrev om Natalie Millnell en del av Erik Olsson Fastighetsförmedling Malmö
  En mäklare som vet precis vad hon gör. Snabb, duktig, social och helt enkelt grym.
  gillar detta
 • Lennart L
  Lennart L skrev om Natalie Millnell en del av Erik Olsson Fastighetsförmedling Malmö
  Kundorienterad. Hjälpsam även på för henne obekväm tid. Kunnig. Reko mot båda parter. Snabb.
  gillar detta
 • Tobias S
  Tobias S skrev om Natalie Millnell en del av Erik Olsson Fastighetsförmedling Malmö
  Mycket nöjd. Det var en snabb försäljning och jag var nöjd med priset.
  gillar detta
 • Rebecca S
  Rebecca S skrev om Natalie Millnell en del av Erik Olsson Fastighetsförmedling Malmö
  Proffsig. Tillgänglig. Pålitlig. Trevlig. Bästa valet!
  gillar detta
 • Firas M
  Firas M skrev om Agneta Chong en del av Erik Olsson Fastighetsförmedling Malmö
  Agneta hade hand om försäljningen av vår lägenhet. Förutom att vara en bra säljare (vilket man märkte rätt snabbt), vara otroligt trevlig och vara hur trevlig som helst så var det bästa just att hon visste vad hon pratade om och allting flöt på. Det var en smidig affär från början till slut, tack Agneta!
  gillar detta
 • Per-åke J
  Per-åke J skrev om Natalie Millnell en del av Erik Olsson Fastighetsförmedling Malmö
  Väldigt kompetent och strikt. Kunnig i alla moment som ska till för att genomföra ett köp/försäljning. Levererar snabbt och enligt de tider som gjorts upp.
  Verkar alltid jobba.
  Professionell, dock kanske inte så personlig.
  gillar detta
 • Hans-uno N
  Hans-uno N skrev om Agneta Chong en del av Erik Olsson Fastighetsförmedling Malmö
  Agneta har tidigare ( då anställd hos annan mäklare) genomfört 2 st. lägenhetsaffärer för mig och min sambo och båda gånger har vi varit mycket nöjda.
  Därför var det självklart att jag tog kontakt med henne när jag hade en ny försäljning på gång.
  Agneta genomförde även denna affären med stor noggrannhet och resultatet
  blev, som förut, mycket bra.
  Hon är dessutom en mycket trevlig person som är lätt att fått tag på, både på telefon, SMS och e-mail.
  gillar detta
 • Carl-johan S
  Carl-johan S skrev om Agneta Chong en del av Erik Olsson Fastighetsförmedling Malmö
  Agneta Chong gav oss som säljare precis det vi eftersökte. Ett trevligt bemötande, professionell och saklig information, samt stöd under hela försäljningsprocessen från första mötet till avslut. Vi är mycket nöjda med vår försäljning och Agnetas prestation.
  gillar detta
 • Henriette K
  Henriette K skrev om Natalie Millnell en del av Erik Olsson Fastighetsförmedling Malmö
  Natalie var vår fastighetsmäklare. Hon levererade 100%
  gillar detta
 • Hamid E
  Hamid E skrev om Natalie Millnell en del av Erik Olsson Fastighetsförmedling Malmö
  Mycket engagerad och kompetent mäklare. Ett öga för det lilla extra. Inger stort förtroende från den initiala kontakten tills kontraktsskrivning. Trygghet för både köpare samt säljare. Min rekommendation till alla som ska sälja sin bostad.
  gillar detta
 • Kennet T
  Kennet T skrev om Agneta Chong en del av Erik Olsson Fastighetsförmedling Malmö
  Vi är extremt nöjda med Agneta! Hon har gjort ett fantastisk bra jobb, från början till slut. Hon är väldigt tydlig med allt och skötte hela processen väldigt professionellt. Kan varmt rekommendera henne.
  gillar detta
 • Adnan H
  Adnan H skrev om Natalie Millnell en del av Erik Olsson Fastighetsförmedling Malmö
  En väldig duktig mäklare som arbetar som ett proffs
  gillar detta
 • Eduardo D
  Eduardo D skrev om Natalie Millnell en del av Erik Olsson Fastighetsförmedling Malmö
  I most say Natalie is a real professional,as soon she came to present her proposal for the sale,was able to see her character and charisma of a experience professional.
  Will recommend her to any one interested in sailing or buying a property with out any reservation.
  Well done Natalie.
  Luis Eduardo DOTTIN
  gillar detta
 • Sara H
  Sara H skrev om Natalie Millnell en del av Erik Olsson Fastighetsförmedling Malmö
  Otroligt duktig,lyhörd,service inriktad samt sätter kunden i fokus.
  gillar detta
 • Tornbjörn A
  Tornbjörn A skrev om Natalie Millnell en del av Erik Olsson Fastighetsförmedling Malmö
  Bra! Följsam och korrekt! Ödmjukhet ser jag som en utvecklingspunkt!
  gillar detta
 • Johannes Och Maria F
  Johannes Och Maria F skrev om Natalie Millnell en del av Erik Olsson Fastighetsförmedling Malmö
  Fantastiskt proffsigt bemötande!
  gillar detta
 • Blerta H
  Blerta H skrev om Natalie Millnell en del av Erik Olsson Fastighetsförmedling Malmö
  Natalie har underlättat processen för mig som aldrig gjort detta förr. Hon var tydlig i planeringen och informerade mig om allt jag behövde veta inför försäljningen. Hon gjorde ett bra jobb med väldigt goda resultat. Försäljningen var klar inom loppet av 24 timmar till ett rekordpris i området.

  Mycket nöjd med Natalies insats och kommer garanterat att rekommendera Natalie vidare till vänner och bekanta.
  gillar detta
 • Emmie Å
  Emmie Å skrev om Natalie Millnell en del av Erik Olsson Fastighetsförmedling Malmö
  Mycket trevlig mäklare, hon tog verkligen tid för en och såg till att vi alla förstod allt under skrivning av kontrakt.
  gillar detta
 • Johan Och Ann-charlotte Z
  Johan Och Ann-charlotte Z skrev om Natalie Millnell en del av Erik Olsson Fastighetsförmedling Malmö
  Trevlig, kunnig, drivande, kompetent.
  gillar detta
 • Johan K
  Johan K skrev om Natalie Millnell en del av Erik Olsson Fastighetsförmedling Malmö
  Natalie är en väldigt ambisiös och effektiv mäklare. Hennes resultat svarar för sig själv där hon gång på gång sätter nya rekord. När jag anställde Natalie för försäljning av min bostad var det inget undantag. Det blev rekord igen.
  Utöver Natalies imponerande effektivitet är hon även en mästare i kommunikation och uppdaterar ofta och precist och rådgiver tydligt under processens gång.
  Jag rekommenderar starkt Natalie Millnell.
  gillar detta
 • Eir Maria Cornelia M
  Eir Maria Cornelia M skrev om Natalie Millnell en del av Erik Olsson Fastighetsförmedling Malmö
  Bra, tillgänglig !
  Tillmötesgående
  gillar detta
 • Emma N
  Emma N skrev om Natalie Millnell en del av Erik Olsson Fastighetsförmedling Malmö
  Bra mäklare med känsla för människor, vilket gör henne till en fantastisk säljare. Proffsig approach under förarbetet och under visningarna.
  gillar detta
 • Adam S
  Adam S skrev om Natalie Millnell en del av Erik Olsson Fastighetsförmedling Malmö
  En proffsig mäklare som håller vad hon lovar!
  gillar detta
 • Pablo C
  Pablo C skrev om Johanna Hallberg en del av Erik Olsson Fastighetsförmedling Malmö
  Johanna är kunnig och mycket hjälpsam. Finns alltid till hands för att svara på frågor och ge råd.
  gillar detta
 • Agnes T
  Agnes T skrev om Natalie Millnell en del av Erik Olsson Fastighetsförmedling Malmö
  När jag träffade Natalie på visningen kändes hon professionell och effektiv. Hon var hjälpsam och hjälpte till att ordna med en extra visning för min sambo som inte kunde närvara på den första.
  gillar detta
Martin Arup
4.7 / 5 — 93 recos
Malin Thelander
4.1 / 5 — 62 recos
Agneta Chong
4.6 / 5 — 45 recos
Natalie Millnell
4.8 / 5 — 42 recos
Sophie Henfeld
4.8 / 5 — 39 recos
Elin Strandh
4.6 / 5 — 37 recos
Patrik Helenius
4.2 / 5 — 35 recos
Lina Renwall
4.9 / 5 — 32 recos
Anna Danielsson
4.9 / 5 — 32 recos
Mikael Reiz
4.0 / 5 — 26 recos
Magnus Naumann
4.8 / 5 — 21 recos
Labinot Krasniqi
4.7 / 5 — 20 recos
Vincent Haghighi
5.0 / 5 — 19 recos
Oscar Guedra
4.8 / 5 — 16 recos
Rebecka Ovesen Wågert
4.9 / 5 — 14 recos
Andreas P Andersson
5.0 / 5 — 10 recos
Therese Franzén
5.0 / 5 — 5 recos
Johanna Hallberg
4.6 / 5 — 5 recos
Ann-Sofia Jonasson
0.0 / 5 — 0 recos
Silva Curraj
0.0 / 5 — 0 recos
Robin Henning
0.0 / 5 — 0 recos
Robert Salmi
0.0 / 5 — 0 recos
Martina Zentio
0.0 / 5 — 0 recos
Majlinda Halimi
0.0 / 5 — 0 recos
Linda Koleszar
0.0 / 5 — 0 recos
Elin Edmund
0.0 / 5 — 0 recos
Dominic Toth
0.0 / 5 — 0 recos

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Studentgatan 6, 211 38 Malmö
Kategorier