Åsa Danielsson

Åsa Danielsson

Åsa Danielsson är mäklare på Fastighetsbyrån Bromma / Essingeöarna

Åsa Danielsson har varit registrerad mäklare sedan 2021-09. Åsa Danielsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-09 och har fått 68 omdömen med ett betyg på 4.8. Åsa Danielsson har haft 28 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2022-10 - 2023-09

68 omdömen om Åsa Danielsson

Sedan starten hos Reco 2021
Niamh R
Köpte sin lägenhet med hjälp av Åsa Danielsson en del av Fastighetsbyrån Bromma / Essingeöarna
Blackeberg

Denna lägenhet är första köp för mig och jag har aldrig varit i kontakt med en mäklare förut, så det va lite läskigt. Men! Kan säga att ha kontakt med Åsa från första sekunden vid ingången till lägenhetens visningen gjorde att så mycket lättare. Hon kunde svara på alla mina frågor, små o stor, bemöt med dotter med öppen ärmar, allt har gått så mycket lättare och bättre än förväntningar. Åsa är den som ska sälja din bostad!

Caroline F
Sålde sin lägenhet med hjälp av Åsa Danielsson en del av Fastighetsbyrån Bromma / Essingeöarna
Blackeberg

Mycket kunnig, proffsig och positiv! Jag tycker Åsa har lyssnat på mig och varit mkt tillmötesgående. Försäljningen gick över förväntan bra i processen och smidigt! Jag är mycket nöjd med hela hanteringen från början förra året till försäljningen nu! Caroline

Charlotte F
Beckomberga

Åsa har varit en mycket aktiv och engagerad mäklare under hela försäljningsprocessen. Hon har på ett tryggt och professionellt sätt gjort mig som säljare mer än nöjd. Rekommenderar henne varmt!

Anne-Charlotte E
Stora Mossen

Vi blev väldigt väl bemötta av Åsa som gav ett gott och förtroendefullt intryck genom hela processen. Frågor vi hade besvarades snabbt genom kontakt med säljaren. När vi pga en utlandsresa fick problem med banken vid inbetalning av handpenningen var Åsa och hennes kollega Pär mycket stöttande och hjälpte oss att lösa problemen. Vi kan verkligen rekommendera Åsa!

Gabriella G
Stora Mossen

Snabb, energisk kompetent lätt att kommunicera med. Svarar snabbt på Mail och telefonen. Vi har anlitat Åsa vid två försäljningar och är mycket nöjda med resultatet.

Josefin K
Beckomberga

Väldigt engagerad, kunnig och bra. Hjälpsam och driven både gentemot säljare och köpare. Personlig och trygg. Högsta betyg och rekommendationer

Åsa S
Minneberg

Åsa har sedan det första samtalet och genom hela försäljningen av vår lägenhet, gett mig den bästa upplevelsen för den stora och viktiga livshändelse som det är att sälja sin bostad! Hon är väldigt lätt att prata med och har varit ett fantastiskt bollplank. Hon har hela tiden varit väldigt mån om att möta mina önskningar och stämt av förväntningar genom en öppen och transparent (och rolig!) dialog. Kan varmt rekommendera Åsa för en trygg upplevelse till dig som ska sälja din bostad!

Saba Z
Beckomberga

Åsa är en dedikerad och profissionell mäklare som kämpar hela vägen genom en affär. Åsa är duktig på att kommunicera tydligt och snabbt. Hon har överträffat våra förväntningar på vad en mäklare bör leverera.

Louise V
Nockeby

Åsa har ett driv och jobbar stenhårt för att få till en affär. Är tillgänglig och uppdaterar under processen. Rekommenderas varmt.

Johan S

Åsa är väldigt likable som person och gör all kontakt trevligare för såväl säljare som spekulanter och köpare. Hon har även kunskap och förståelse för "sälj" vilket var viktigt i valet av mäklare. Tummen upp och heja Åsa säger vi!

Åsa D gillar detta