Marcus Brunberg
Marcus Brunberg är mäklare på Fastighetsbyrån Bromma / Essingeöarna
.Marcus Brunberg har varit registrerad mäklare sedan 2022-01. Marcus Brunberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-06 och har fått 16 omdömen med ett betyg på 4.9. Marcus Brunberg har haft 13 försäljningar sen 2022-06 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-06 - 2023-05
16 omdömen om Marcus Brunberg
Sedan starten hos Reco 2022
sålde sin lägenhet med hjälp av Marcus Brunberg en del av Fastighetsbyrån Bromma / Essingeöarna
Marcus har ett mycket stort självförtroende. En mycket drivande kraft i dessa svåra försäljningstider. Positiv och ett stort kunnande om sin bransch. Dessutom mycket trevlig.
Trevlig, kunnig, personlig och engagerad!
Allt fungerade jättebra. Från första kontakt till kontraktsskrivning.
När Marcus först kontaktade oss så hade vi redan avtal med en annan mäklare. Marcus vänliga och naturliga sätt gjorde oss dock nyfikna på hur han såg på vår situation, och vi lät honom värdera vår lägenhet. Inför mötet förväntade vi oss att få höra vad Marcus värderade lägenheten till, och hur han såg på vår situation,, men vi trodde väl inte att vi skulle byta mäklare i slutändan. Den plan som Marcus la fram för försäljning kändes dock tilltalande, och vi upplevde att Marcus läste våra behov på ett riktigt sätt, och vi kände oss trygga med att vi tillsammans hade tänkt på allt. Vad vi verkligen gillade var att mötet med Marcus kändes mer som en ömsesidig dialog än ett inövat försäljningssamtal med frågestund på slutet, och det kändes som att vi ville att spekulanterna för vår lägenhet skulle få möta just Marcus på visningar för vår lägenhet. Försäljningen gick som planerat och Marcus har varit uppmärksam och hjälpsam kring alla upokomna frågor rakt igenom hela processen. Det finns verkligen ingenting annat än att ge Marcus högsta betyg. Hatten av för ett väl genomfört uppdrag!
köpte sin lägenhet med hjälp av Marcus Brunberg en del av Fastighetsbyrån Bromma / Essingeöarna
Trevligt bemötande och enkel att prata med. Köpet va snabbt och effektivt.
Strålande från dag 1 till försäljning! :)
Marcus är en mycket trevlig och seriös mäklare. Han är både inlyssnande, inkännande och informativ. Bra egenskaper som gör att vi fick stort förtroende för honom. Vi kan varmt rekommendera honom.
Marcus är mycket kompetent, trevlig och uppskattad. Fantastiskt bemötande.
Hjälpsam, seriös, trevlig, svarar snabbt.
Inget annat än högsta betyg.
Anlitar gärna Marcus vid ev. framtida försäljning. -
Marcus sålde vår lägenhet i en tuff marknad, men förblev positiv och engagerad under hela processen och fanns alltid tillgänglig för frågor. Han hjälpte oss även att hitta vårt nya boende.