Fastighetsbyrån Bromölla

Fastighetsbyrån Bromölla

• BadgeFiveYears
Ring 0456-280 85 Dela

Bromölla som ligger naturskönt i vackra Skåne med närhet till både havsbad och vackra stränder vid Ivösjön. Här finns bra förbindelser med tåg- och buss till större städer. Vi på Fastighetsbyrån har lång erfarenhet i området och har funnits här sedan 90-taler. Dessutom har vi god erfarenhet av branschen. Vårt mål är att göra...

180 omdömen om Fastighetsbyrån Bromölla

Sedan starten hos Reco 2013

Anders S
Bromölla

Mycket seriös och tillförlitlig. Snabba svar, mycket bra bemötande och bra på att förstå kundens behov och önskemål.

Jörgen O

Mycket smidig affär och duktig Mäklare Kim MVH Jörgen o Annette Olsson

Jens A
Bromölla

Anlitat mäklaren Kim flera gånger. Supernöjd. Tryggt och enkelt hela vägen.

Yvonne O
Sålde sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Bromölla
Bromölla

Mycket bra bemött av mäklaren Var väldigt smidigt och snabbt att sälja denna lägenhet till önskat belopp

Olle O
Bromölla

Bra bemötande och hjälp med information inför husförsäljning. Och efter.

Bromölla

Professionell mäklaren som ger all och mest viktigt information kring fastigheten.

Lena J
Bromölla

Fungerat bra, snabb affär och tacksam för att Kim löste det för oss alla på enklaste sätt , både försäljning o sen köp av lägenhet. Och eftersom jag vart skadad i benet o suttit i rullstol under nästan hela försäljningstiden då har jag vart sååvravksam att mäklaren kunde komma hem till mej vid ett par tillfällen Mvh Lena

Erika Cecilia G
Gualöv

Väldigt vänlig och hjälpsam i alla moment. Har inget dåligt att säga. Är super nöjd

Karin R
Bromölla

Mäklaren har handlett oss genom processen. Gett oss realistiska förväntningar på marknaden Mäklaren känns mycket förtrogen med det geografiska området han verkar i. Har ställt upp på tider vi önskat. Har gett otroligt snabb feedback på sms. Uppträder proffesionellt och ”folkligt” på samma gång.

Thea O
Bromölla

Vi har haft en bra upplevelse av fastighetsbyrån i Bromölla. Lätta att nå och få svar snabbt av.

Bromölla

Den mest professionella och straight to the point som jag kan tänka på.

Svar från Fastighetsbyrån Bromölla

Tack för din komplimang Hadi. Det är så vi jobbar, raka rör!

Adam E
Gualöv

Tillmötesgående och välkomnande personal med hög kunskap. Jordnära och realistiska.

Representant för Fastighetsbyrån gillar detta
Jannice S
Bromölla

Bra, bra kommunikation, vägledning och rådgivning.

Representant för Fastighetsbyrån gillar detta
Adam B
Bromölla

Förtroendeingivande, professionellt och trevligt bemötande. Mycket god tillgänglighet under hela förfarandet.

Barbro B

Korrekt och kundvänlig personal

Svar från Fastighetsbyrån Bromölla

Tack Patrik! Du är varmt välkommen att återkomma om du får fler uppdrag i Bromölla :) //Isabell och Kim

Antonia S
Ivetofta

Alltid superbra service och tillgänglighet.

Svar från Fastighetsbyrån Bromölla

Stort tack för det fina omdömet!

Jonatan G
Bromölla

Trevligt bemötande. Bra kunskap om fastigheten. Ringer och uppdaterar gällande bud mm

Svar från Fastighetsbyrån Bromölla

Tack Jonatan! Det gör mig glad :) Ha det bäst och lycka till med totalrenoveringen! //Isabell

Malin J
Ivetofta

Mäklaren var trevlig och kunnig och vi fick ett stort förtroende till honom. Förväntningarna från oss var höga och vi fick ett stort intresse av vår gård. Mäklaren var hela tiden väldigt flexibel både mot oss och de eventuella köparna. Vi uppskattar hans snabba återkopplingar och engagemang.

Linda I
Bromölla

Proffsig och effektiv mäklare som hela tiden uppdaterade oss med den information som vi behövde. Allt gjordes i enlighet med våra önskemål och jag är supernöjd för den hjälp och service vi har fått.

Svar från Fastighetsbyrån Bromölla

Härligt att höra Linda! Skönt med en strömlinjeformad försäljning! Bara tillträdet kvar nu. //Isabell

Christina I
Bromölla

Proffsig, kunnig, trevligt kundbemötande. Vår mäklare höll oss uppdaterade under hela processen. Hade en rak och öppen dialog

Svar från Fastighetsbyrån Bromölla

Tack för de fina orden Christina! Det är precis så jag vill upplevas. Vi ses på tillträdet! //Isabell

Sruangporn P

Hjälpsam och trevlig personal

Härligt att höra Pa! Stort lycka till med bostadsrätten :) //Isabell

Karin N
Bromölla

Mycket trevligt och professionellt bemötande av Isabell. Med hennes engagemang kring försäljningen samt tillgängligheten för frågor, stora som små känns det tryggt att anlita Fastighetsbyrån i Bromölla.

Svar från Fastighetsbyrån Bromölla

Tack Karin för du lämnade ett omdöme. Det uppskattas! Kul att kunna hjälpa till i din bostadsaffär. Vi ses i augusti! //Isabell

Eva A
Bromölla

Jag är helnöjd. Jätteduktig mäklare. Angagerad, gav positivt intryck. Fick förtroende för honom. Sålde lägenheten på knappt en vecka. Hjälpsam.

Emma L
Bromölla

Fantastiskt bra bemötande i alla möten med mäklaren. Upplevdes mån om att köpet/försäljningen skulle bli bra för båda parter. Där var viss info som var felaktig vid visningen från mäklaren men säljaren kunde vid senare tillfälle klargöra. Gällande vem som har ansvar för vad i exteriören.

Bromölla

Bästa mäklaren i stan, dem visa upp allt i detaljer och redo att svara på olika frågor när som helst.

Svar från Fastighetsbyrån Bromölla

Tack för de fina orden Hadi. Vi jobbar hårt för våra kunder, tack för att ni uppskattar vårt jobb!

Maj-Britt O
Sålde sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Bromölla
Bromölla

Allt gick snabbt och enkelt.Jättebra och trevlig mäklare.Gick precis som jag önskade med pris och tid för bytet

Svar från Fastighetsbyrån Bromölla

Härligt att höra Maj-Britt! Skönt när allt klaffar på ett bra sätt. Vi ses snart, lycka till med din flytt! //Isabell

Susanne A
Gualöv

Bra bemötande av mäklaren. Svarade bra på frågor.

Robin R
Bromölla

Blev mycket bra bemött och kände ett de fanns en väldigt bra personlig kontakt med mäklaren där man kände att man kunde diskutera om vad som helst angående köpet. Det kändes överlag väldigt tryggt. Om det ev. blir en försäljning igen så vet jag vilken mäklare jag kommer kontakta.

Svar från Fastighetsbyrån Bromölla

Tack för det fina betyget Robin! Su har köpt en riktigt fin lägenhet så det lär dröja innan det blir dags för försäljning :)

Oskar M
Köpte sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Bromölla

Isabell var super trevlig och ett härligt bemötande!

Tack för det fina omdömet Oskar! Vi ses på tillträdet i nästa vecka! //Isabell

Melvin O
Bromölla

Bra kontakt och konversation hela vägen :)

Daniel M
Bromölla

Väldigt bra bemötande och uppdatering under hela försäljningen av huset. Levde upp mer än väl av dom förväntningarna vi hade. Har absolut inget negativt att säga.

Anna S
Näsum

En mäklare utöver det vanliga. Personligt bemötande, tryggt och proffsigt.

Kristóf S
Bromölla

We are very satisfied with all aspects of the services of the broker!

Hussein F
Bromölla

Väldigt bra och smidig att göra affärer med

Svar från Fastighetsbyrån Bromölla

Tack för affären Fazeli! Det var ett nöje!

Felicia J
Bromölla

Allt har gått bra, inga konstigheter

Ulla S
Bromölla

Smidig försäljning med hjälp av en väldigt duktig mäklare som gjorde mig trygg i processen.

Svar från Fastighetsbyrån Bromölla

Tack för att jag fick hjälpa dig med husaffären Ulla!

Örjan W
Nymölla

Enbart positivt, fick goda råd, snabb återkoppling och utmärkt service!

Svar från Fastighetsbyrån Bromölla

Väldigt roligt att få hjälpa er med ert vackra hus! Snart är det dags för tillträde/överlämning och ni får ha stort lycka till med flytten till grannkommun!

Anders M
Grödby

Vi fick mycket bra kontakt med mäklaren Isabell Nilsson redan från början. Det goda intryck hon då gav har bekräftats under hela processen. Isabell kombinerar professionalitet med omsorg och vänlighet . Hon har informerat oss så snart något av betydelse inträffat. Hon har varit en god lyssnare och har på ett vänligt och försynt sätt påmint oss om våra åligganden som säljare.

Svar från Fastighetsbyrån Bromölla

Tack för du tog dig tid att lämna omdömet Anders! Det gläder mig med era ord. Snart har ni bara ett hus att ta hand om istället för två. Skönt för er att vi hann med en försäljning innan vintern. Vi ses på tillträdet! //Isabell

Krister N

Helt utmärkt med Jenny Kristianstad

Göran L
Bromölla

Proffesionellt bemötande och väl genomförda visningar. Trevlig och lyhörd personal.

Johnny B
Näsum

Mäklaren tog emot oss på ett mycket lugnt och trevligt sätt. Mäklaren visade huset i lagom takt med gott om tid till frågor samt att hen förklarade sakligt. Mäklaren visade stort intresse och hade engagemang för att fixa och hitta lösningar.

Svar från Fastighetsbyrån Bromölla

Tack så mycket för omdömet Johnny! Tillträdet kvar sen har ni full gas i renovering sen :) //Isabell

Benny L
Näsum

Bara positivt, såg till att man förstod vad som gällde och hur man skulle ta kontakt med henne om man hade några frågor. Affären gick snabbt o lätt vilket gjorde att jag kunde koncentrera mig på min snara flytt. ♥

Svar från Fastighetsbyrån Bromölla

Härligt Benny! Tusen tack för de fina orden. Skönt att allt kändes bra. Bara tillträdet kvar nu // Isabell

Tony P
Bromölla

Bra service o kommunikation, lättillgänglig o bra samtal

Tack för omdömet Tony! Hoppas du får det toppen i lägenheten //Isabell

Irene N
Fäladsvägen

Bra bemötande och bra feedback kontinuerligt

Marianne M
Bromölla

Blev mycket bra bemött av mäklaren, fick råd o tips om en del saker.

Lena L
Bromölla

Gav ett lugnt bra intryck. Saklig utan att prata för mycket. Gav oss tid att titta

Svar från Fastighetsbyrån Bromölla

Tack för de orden Lena! Ni kommer få det kanon i er nya bostad. Vi ses //Isabell

Lotta P
Bromölla

Kände mig väldigt stressad, för många samtal varje dag

Adam A
Bromölla

Det var underbart med kim.......

David N
Ivetofta

Hej. Ett mycket bra intryck och bemötande. Har levt upp bra på mina förväntningar och allt har fungerat väl.. En bra och smidig process samt bra kommunikation , försäljningen löste sig också väl så inget att klaga på👍

Annika N
Edenryd

Kunnig och trevlig mäklare. förbered och prisvärd

Svar från Fastighetsbyrån Bromölla

Tack för de fina orden Annika! Och tack för förtroendet med försäljningen av din lägenhet!