Ebba är en mycket kunnig och engagerad mäklare som hade bra koll på alla detaljer genom hela köpet. Professionell, tillgänglig och samtidigt väldigt trevlig att ha att göra med. Kände mig trygg genom hela processen och kan varmt rekommendera.
Fastighetsbyrån Enköping
Vi på Fastighetsbyrån i Enköping är en stor grupp mäklare som arbetar med engagemang och kunskap i varje bostadsaffär. Oavsett om det gäller villa, lägenhet, fritidshus, gård eller skogsfastigheter har vi koll på den lokala marknaden och kan hjälpa dig både vid köp och försäljning. Tack vare vår erfarenhet i branschen, vårt...
1396 omdömen om Fastighetsbyrån Enköping
Sedan starten hos Reco 2013
Väldigt tillmötesgående och enkel att ha att göra med. Svarar snabbt vid kontakt. Trevlig och kommer med bra tips och input.
Ebba är en driven mäklare som kämpar på och ger det bästa stöd man kan tänka sig vid en försäljning både som säljare och köpare. Kan stark rekommendera henne.
En mycket engagerad mäklare. Lyssnar och erbjuder kloka råd. Fin återkoppling hela vägen fram till avslut.
Väldigt proffsig,lyhörd och tillgänglig
Mycket professionell och väldigt pålitlig. Vänlig men bestämd och har dessutom humor, vilket aldrig är att förakta.
Ebba var mycket professionell men samtidigt personlig och trevlig i bemötanadet. Duktig på att återkomma regelbundet med uppdateringar så att jag som köpare kunde känna mig lugn över processen. Kan absolut rekommendera henne som mäklare.
Engagerad, tillgänglig och passionerad mäklare.
Toppen mäklare, mycket hjälpsam
Social, trevlig. Kunde svara på våra frågor och hjälpte oss mycket under processen. Var flexibel och löste problem när vi inte kunde vara på plats båda två för kontraktsskrivningen.
Det var enkelt tydligt och mycket bra bemötande. Kunnig och hjälpsam.
Vi är mycket nöjda med Ebba Bratt i samband med vårt lägenhetsköp. Hon har varit professionell, tillgänglig och tydlig genom hela processen, med snabb och kontinuerlig återkoppling. Vi kände oss trygga från start till mål och kan varmt rekommendera henne för framtida köp/försäljningar.
Maria är en mäklare som ger dig känslan av att vara den viktigaste kunden. Professionell, kunnig, lugn, varm, artig och metodisk samtidigt som hon är personlig. När allt känns lite tungt och hopplöst så ger hon mig styrka och lugn vilket resulterade i en mycket bra affär till slut i dessa lite kämpiga sälj tider. Nöjd kund
Snabb på att återkoppla och vänlig ton.
Bra bemötande, vi nådde inte riktigt upp till förväntat slutpris men det hade med andra saker att göra.
Superbra! Hela processen med Ebba gått jättebra och vi är mycket nöjda. Rekommenderar starkt!
Trevlig proffsig bra bemötande Rekommenderas
Han har varit super, Inlyssnande och hjälpsam.
Bra kommunikation och lokalkännedom!
Ebba är grym, som vanligt! Allt gick smidigt och utan några problem.
Riktigt bra mäklare ! Kunnig och hjälpsam
Lättsam och professionell. Utförde samtliga moment utomordentligt.
Bra bemötande och förklarar bra när man har frågor!
Alltid professionell och snabb återkoppling i konversationer. Trevlig, kunnig, inlyssnande. Ebba såg till helheten av vad jag eftersökt i ett boende. Hon har hjälpt mig i letandet en lång tid och det har nu landat i ett kontrakt. Tacksam
Trevligt bemötande och kunnig. Hjälpsam med ansökan till bank. Bemötandet på Fasighetsbyrån Enköping toppen.
Ebba är en fantastisk mäklare! Lyhörd, kunnig, lösningsfokuserad, driven och vill kundens bästa. Kommunikationen är enkel och vi har känt oss trygga genom hela processen. Jag rekommenderar verkligen Ebba och skulle inte tveka på att anlita henne igen!
Alltid tillgänglig och återkopplar alltid.
Ebba är ett fullblodsproffs som orkar hålla en mycket hög aktivitet. Hon återkopplar, håller tät dialog, lyssnar på kunderna och hjälper till att se möjligheter och lösningar. Allt på ett ödmjukt sätt. 6/5!
Kunnig, flexibel och handlingskraftig.
Ebba har varit med och stöttat mig i försäljningen hela vägen och funnits där för frågor och råd. Hon är kunnig och har bra tankar och jag litar helt på henne. Försäljningen av min bostad har gått mycket smidigt.
John är väldigt trevlig och hjälpsam, fick alltid svar fort vid funderingar!
John är trevlig, kunnig och professionell. Återkopplar alltid och har bra lokala kontakter. John har sålt två fastigheter åt oss de senaste månaderna, kan verkligen rekommendera John / Helena
John är engagerad, kunnig och alltid påläst, är snabb med information och återkoppling och Har hög social kompetens
John Ekblad kan jag rekommendera då han är kompetent i affären, alltid tillgänglig för alla tänkbara frågor och har alltid en trevlig approach. Han är en trygg part att ha med i en fastighetsaffär!
Bra service och lätt att få tag på.
Jag upplever Maria som trovärdig vilket är en egenskap jag värderar mer än allt annat
Proffsig, mycket kunnig, en fastighetsmäklare som ger intryck av säkerhet. Engagerad från början till slut. Har realistiska förväntningar och gör en bra bedömning av marknadsläget. Ett tryggt stöd i hela säljuppdraget.
Ebba du är bäst ska man sälja kontakta Ebba
Är mycket nöjd med möten som vi haft.Mvh Ulla Skogh
Marie är en mycket proffsig mäklare ! Inlyssnande och lyhörd för säljarens synpunkter. Ger bra råd. Lätt att kommunicera med. Lugn och saklig. Har löpande gett mig information om hur försäljningen fortskridit, vilket varit mycket värdefullt. Varit tillgänglig och nåbar under hela processen. Uppfyllt alla mina förväntningar med råge! Maria gör ett fantastiskt arbete och kan varmt rekommenderas!
Mycket trevligt bemötande, effektiv.
Vi fick kontinuerligt ett bra och härligt bemötande av Ebba. Hon har varit en väldigt bra första kontakt i hela fastighetsvärden under vårat första husköp. Hon är väldigt lätt att prata med och att förstå alla termer som kan användas och otroligt tillmötesgående samt flexibel som verkligen har lugnat oss i hela processen. Om vi får för oss att sälja huset någon gång så är nog Ebba den vi skulle kontakta på engång
Trevlig och ger ett ärligt intryck. Lättsam
Maria är en trevlig, tydlig, ärlig och engagerad mäklare. Hon är snabb på att återkoppla och gör allt för att det ska kännas bra med försäljningen. Maria känns alltid glad och positiv när man har kontakt med henne. Jag är jättenöjd med allt jobb hon lagt ner, med superfin annonstext och fin ritning av planlösningen.
Fantastic, Rebecca was super helpful and available. Very reachable and polite. I was very happy to have her as the broker to my new house.
Blev rekommenderad Ebba och den rekommendationen var helt rätt! Mer än nöjd!
Snäll och roligt och professionellt
Jättebra och tålmodig mäklare som orkar svara på frågor och svarar snabbt.
Ebba har varit glad och positiv. Lätt att få kontakt med och har alltid återkommit med information. Lugn och pedagogisk i samband med kontraktsskrivning.
Ebbas engagemang, professionalism och lösningsorienterade inställning gjorde hela processen smidig och trygg.