Lena har varit tydlig, förtroendeingivande och kunnig. Hon har varit engagerad genom hela processen och kommit med löpande återkoppling. Som säljare har jag varit delaktig och blivit lotsad med stadig hand.
Fastighetsbyrån Falköping
Välkommen till en genuint charmig stad i Västergötland: Falköping! Närhet är en stor del i Falköpings identitet och här finns bl.a. ostproduktion i form av Falbygdens ost, unika museer och moderna idrottsarenor. Här finns riksidrottsgymnasium för volleyboll och även fotbollen har en central plats i samhället. Kurorten Mösseberg...
1031 omdömen om Fastighetsbyrån Falköping
Sedan starten hos Reco 2013
Hon är fantastiskt och jätte snäll
Jätte bra snabb säljare när det väll är dax
Kontakten med Helen har enbart varit positiv, Vi har blivit omhändertagna på ett alldeles utmärkt sätt och ser fram emot nya kontakter om det kommer att behövas. Egon och Margareta Freij
Tillmötesgående, förstående och ärlig 👍Mycket bra bemötande och trevligt.
Trevlig, lätt att ha att göra med, tydlig kommunikation.
Empatisk hjälpsam kunnig. Kunskap om området. Tillgänglig uppmuntrande uthållig
Väldigt trevlig o hjälpsam o effektiv 😊
Synnerligen trevlig och uppmärksam. bra på att förstå och tolka våra behov och hon gjorde vår affär mycket smidig.
Hon är jättebra att ha å göra, trygg i sitt arbete.
Efter rekomendation av närstående blev Geraldine vår mäklare. Vi kommer, i vår tur, verkligen att rekommendera Geraldine till andra, om frågan skulle uppstå. Vi har fått råd och hjälp, och känt ett stort stöd till att affären skulle kunna genomföras. Tack Geraldine.
Jättebra mäklare , hjälpte oss med allt som vi va osäkra om.
Vi tycker hon varit tydlig, trevlig, hjälpsam och kunnig.Återkommer snabbt när vi sökt henne.
Vi är otroligt nöjda med vår mäklare Åsa Sterner. Från första mötet möttes vi av engagemang och professionellt förhållningssätt. Hon är mycket kunnig, ingav ett förtroende och skapade en trygg och lugn känsla genom hela försäljningsprocessen för både säljare och köpare. Hennes tillgänglighet, lyhördhet och vänliga sätt gjorde skillnad för oss. Tack vare hennes skicklighet blev resultatet dessutom över förväntan. Vi kan varmt och helhjärtat rekommendera henne. Vänligen Sofi & Daniel
Ett mycket trevligt bemötande Alltid snabba svar på frågor Informerade kontinuerligt om läget i köpprocessen Snabb handläggning efter avslutad budgivning I högsta grad en professionell mäklare!
God lokalkännedom och lyhörd för behov hos sina kunder.
Tycker det är en väldigt bra mäklare. Har bra kunskap och pratar bra.
Åsa har guidat oss när vi sålde vårt hus. Vi har känt oss trygga och har fått ett mycket trevligt bemötande av henne. Vi känner oss mycket nöjda.
Åsa har ett mycket trevligt och professionellt bemötande vilket gav trygghet för oss som säljare. Hon lotsade oss snabbt fram till en lyckad försäljning.
Att sälja sin lägenhet kan vara otroligt stressigt, men Åsa Sterner gjorde att hela processen kändes trygg och smidig. Hon har en fantastisk förmåga att få en att känna sig som hennes högsta prioritet. Med sin värme, sitt tålamod och sina expertisgav hon mig fullständigt lugn genom hela affären.
Super trevlig och härlig! Bra säljare!
Vi fick den hjälp vi behövde och det finns inget att klaga på.
Väldigt trevlig och glad, positiv. Förväntningarna var att det här fixar vi och var hjälpsam. Hörde av sig via telefonen eller SMS vid förändringar.
Proffsig, tydlig och flexibel. Har köpt av henne två gånger.
Trevlig och informativ . Lättillgänglig vid frågor. Snabba svar. Fint bemötande.
Mycket nöjd med hela processen och bemötandet. Mäklaren var trevlig, lätt att ha kontakt med och skötte affären på ett utmärkt sätt.
Proffsigt bemötande. Kontinuerlig kontakt och uppdateringar från hennes sida. Mycket nöjda!
Professionell och trevlig mäklare.
Lugn, trygg och noggrann mäklare. Lätt att få tag i och tala med när jag behövde det. Jag är mycket nöjd med arbetet med min försäljning.
Proffesionellt genomförande nära kund. Lätt att samarbeta med.
Positiv och engagerad! Återkopplar snabbt!
Blivit otroligt bra bemött av Åsa. Professionell och alltid tillgänglig. Har bara bra saker att säga om Åsa
Vår upplevelse av vår mäklare Åsa Sterner är fläckfri. Otroligt professionell och vill verkligen köparens bästa. Närvarande och finns där hela tiden. Vi är otroligt nöjda.
jättebra bemötande skött allt perfekt
Min bror har haft den mesta kontakten men vi är väldigt nöjda med uppdateringar o annat från Geraldine. Jag bor långt ifrån men har ändå känt mig delaktig. Tack för hjälpen!
Jag har haft en riktigt fin upplevelse med Geraldine Andersson på Fastighetsbyrån Falköping. Hon var omtänksam, lätt att prata med och väldigt engagerad genom hela processen. Jag kände mig trygg och väl omhändertagen från start till mål.
Jag tycker att bemötandet har varit bra och jag har blivit informerad under hela processen. Det har funkat bra, alltså så som jag förväntade mig. Jag har fått den hjälp som jag trodde att jag skulle få. Jag är nöjd med den hjälp jag fått.
Mycket kunnig, hjälpsam och gav en känsla av att inga frågor är dumma samt var en stöttning hur man skulle tänka och tycka om vissa saker.
Åsa har lång erfaren som mäklare och hur gör en professionell jobb.
Har varit mycket behjälplig och trevlig i bostadsrättsförsäljningen. Har bara bra erfarenheter av Åsa Sterner
Åsa är en väldigt trevlig och fin person. Jag fick all hjälp jag kunde få, hon var väldigt noggrann och förklarade allt så tydligt. Min försäljning gick ju så snabbt och enkelt. Så jag är så nöjd o glad, och att jag fick Åsa som tog hand om mitt hus. Jag rekommenderar henne verkligen.
Mycket vänligt bemötande. Visste av erfarenhet vilken typ av hus vi sökte Allt fungerade smärtfritt
Mycket nöjd med Åsa som mäklare. Hon var lyhörd och hjälpsam.
Fick stort förtroende för Helen, hon har hjälpt oss på ett strålande sätt med sitt engagemang och sitt trevliga sätt att vara. Vi har fått löpande information under tiden som gjort att vi känt oss väldigt trygga. Vi tycker att hon skött sig professionellt och haft ett väldigt trevligt och vänligt bemötande gentemot oss
En underbar mäklare med ett leende på läpparna som verkligen engagerar sig i både säljare och köpare.
Bra bemötande. Förklara och hjälpte till vid behov då det är första gången för mig. Det har gått smidigt och lätt med allt.
Ett trevligt bemötande hela vägen från start till mål. Hon är entusiastisk, kunnig och hade en fingertoppskänsla vid budgivningen som var till stor nytta. Hon uppfyllde mina förväntningar till fullo. Ska varmt rekommendera henne till andra/ Mats Folkesson
Mycket saklig och inkännande. Tydlig information. Väldigt bra att bolla med.
Vi blev mycket bra bemötta. Effektiv, noga och vänlig mäklare. Hade inga större förväntningar eftersom vi inte haft kontakt med mäklare tidigare. Allt kändes bra och positivt.
Trevlig fick ett gott intryck