Fastighetsbyrån Filipstad

Fastighetsbyrån Filipstad

• BadgeEightYears
4.7
Call 0590-149 00 Share

På Fastighetsbyrån i Filipstad arbetar vi utifrån ledorden Affärsmässighet, Trygghet och Förtroende. Dessa är mycket viktiga för oss och finns alltid med i allt vi gör. Vi tycker att varje bostadsaffär är unik och vi vill ha personliga och direkta kontakter till både säljare och köpare varje gång. Vårt kontaktnät i området...

210 omdömen om Fastighetsbyrån Filipstad

Sedan starten hos Reco 2013

Jerry V
Nykroppa

Anna heeft ons zeer goed geholpen tijdens het aankoopproces, daarnaast heeft zij aangeboden ons te helpen met de aanvraag van een bankrekening bij Zwedbank en aansluiting voor energie. Ik kan Anna zeker aanbevelen!

Egbert K
Rämmen

Anna hjälpte mig väldigt bra med allt, och allt gick bra.

Roel V
Filipstad

Anna is een heel spontane en warme vrouw. Zij heeft ons van bij het begin van onze zoektocht steeds bijgestaan met raad en daad! Meer nog, zelfs na het sluiten van het contract heeft zij ons nog verder begeleid in het in orde brengen van de noodzakelijke documenten. Gewoonweg fantastisch!!

Vicky J
Storfors

Anna har varit ytterst hjälpsam och alltid varit snabb med återkoppling. Hon har gett oss bra verktyg hela vägen igenom köpet och framfört våra önskemål till säljarna utan stora hinder. Vi är tacksamma för all hjälp vi har fått av Anna med att hitta vårt drömhus.

Anders S
Centralt

Vänligt bemötande ii alla situationer, kunnig. Fick info hela tiden under försäljning. Jobbade hela tiden för att vi som säljare skulle vara nöjda. Extra visningar inga problem

Lena P
Centralt

Mäklaren lyhörd och smidig att ha kontakt med. Uppdaterade oss hela tiden.

Nathalie F
Filipstad

Vi tyckte hon var en jättebra mäklare. Finns inget att klaga på.

Birgitta S
Filipstad

Anna är mkt trevlig, kompetent o hjälpsam. Vid frågor gör hon allt för att hitta ett svar, hon tar sej tid även om hon egentligen inte har det ibland. Vi skulle gärna anlita henne igen, både vid köp o sälj!

Joakim E
Lesjöfors

Underbar o tillmötesgående, mycket duktig i det hon gör ❤️

Mari L
Lesjöfors

Blev mycket väl bemötta vid visningen,hjälpsam och kompitent, besvarade alla våra frågor. Är mycket nöjd med Anna Hermansson. Mvh. Mari Lerjerud-Müller

Chro O
Filipstad

Anna är en duktig och trevlig mäklare

Bakhtiar A
Filipstad

Hon är underbar mycket trevlig mycket tidligt

Nizami F
Wrote about Fastighetsbyrån Filipstad

Dålig bemötande! Jag ville köpa fastighet men Anna Hermansson Fastighetsmäklare i Filipstad ignorerad mig och svarar inte.

Nizami F gillar detta
Offensive content
Choose a reason:
Kandan B
Filipstad

Anna har varit en tillgänglig och bra mäklare vid köpet av vår bostad

Gunilla H
Sold a house with Anna Hermansson a part of Fastighetsbyrån Filipstad

Jag känner Anna sedan tidigare och vet att det har fungerat bra mellan oss så det var ett självklart val att välja henne. Slutresultatet blev också väldigt bra, tror att både vi som sålde och Anna tycker det.

Maria-Therese W
Skärgården

Proffsig, lyhörd och engagerad!

Melina R
Filipstad

Anna och hennes kollegor gör ett bra jobb, hon pratar inte bara svenska och engelska perfekt, med hjälp av ordboken kan team på fastighetsbyrån också ge hemma känslan till interesserade människor från Polen, Nederländerna och även Frankrike.

Inger Elisabet C
Skärgården

Christoffer hjälpte oss på bästa sätt, var flexibel och gav goda råd.

Fredrik W
Skärgården

Positiv upplevelse, förstod våra önskemål gällande affären.

Stig A

Affären har gott bra och kontakterna med Anna har varit jättebra. Stig o Inger

Marcus P
Filipstad

Jag är väldigt nöjd med Anna och Fastighetsbyrån i Filipstad. Snabb och tydlig i sin kommunikation och en lösningsorienterad inställning har gjort köpet till en smidig och framförallt positiv upplevelse.

Tor-Björn S
Filipstad

Genuin och kompetent med fokus på att göra det bästa för både säljare och köpare.

Abdulrazzak A
Filipstad

Hon är en väldigt snäll person som har hjälpt mig väldigt mycket hela vägen vid mitt köp av en vill, hon är verkligen den rätta personen till ett sånt arbete och om jag tänker i köpa/sälja ett hus i framtiden så vill jag göra det med hjälp av henne.

Liam E
Bought an apartment with Christopher Rubin a part of Fastighetsbyrån Kristinehamn
Stenstaliden

Tydlig och genuin bra…Lätt att prata med och trygg i sin roll som mäklare så man känner sig trygg i bemötandet.

Petra K
Nordmark

Förtroendeingivande, transparent, ärlig och kunnig. Det har känts tryggt att överlåta försäljningen av mitt hus på Anna. Hon är empatisk, smidig och hjälpsam. Dessutom har hon humor.

Ulla J
Filipstad

Anna är alltid väldigt trevlig. Hon informerade och återkopplade regelbundet. En mycket kompetent mäklare som varmt rekommenderas.

Anna-Karin J
Centralt

Han är professionell och känns lugn och trygg. Han är låter en få tänka över ev budgivningen utan att "trakassera" en. Förtroendeingivande!

Carl Magnus J
Centralt

Ett bra och professionellt bemötande som lever upp till det som man förväntar sig av en erkänt duktig mäklare. Var hjälpsam på alla sätt vid köpa bostaden på Kölneholmsgatan 1C. Känns bra att det var han som höll i försäljningen, Har träffat andra mäklare som är mindre bra och är mer påtryckande vid köp av bostad, som är en stor affär för oss som köpare. Rekommenderas varmt.

Emel E
Nykroppa

Mycket proff vet hur man behandlar en kund och har koll på det hon gör och er mycket vänlig dam apsolutt det bästa och rekomenteras Apsolutt……👍😊

Ann-Charlott Margareta H
Centralt

Christoffer har varit seriös, noggrann med information. Tydlig o saklig. Vi kan rekommendera honom.

Gunilla J
Filipstad

Proffsig vänlig tillmötesgående i sin yrkesverksamhet som fastighetsmäklare Känner mig trygg i mitt fastighetsköp

Theodors Petrus Hubertus C
Nordmark

Vi har upplevt kontakten med Anna som mäklare som mycket trevlig, hon hjälpte oss mycket bra, hon är mycket professionell, jag svarade på alla våra frågor och visade dem hela huset. Även när köpekontraktet skrevs under förklarades och diskuterades det väl. För detta vill vi också tacka.

Ana A
Filipstad

Trevlig och professionell och hjälpsam person.Från visning dagen till skriva kontrakt gick väldigt fort.

Chatarina M
Filipstad

Mycke trevligt och tillmötesgående. Vi ägare behövde inte bry oss om nått för hon fixade allt och höll oss underrättade. Alltid glad och såg till att tider och sånt passade oss alla.

Maria B
Nordmark

Engagerad, snabb, kunnig och ett varmt stöd när oron drabbade mig i den sega processen. Jag är mycket glad att jag valde fastighetsbyrån i Filipstad

Bengt D
Filipstad

Bra bemötande kunnig och engagerad

Esther V
Långban

Vi lärde känna Anna som en seriös och engagerad fastighetsmäklare. Vi tycker verkligen att hon gjorde sitt bästa för att köpa det här huset åt oss så noggrant som möjligt.

Mikael H
Sold a house with Anna Hermansson a part of Fastighetsbyrån Filipstad

Trevlig, en person som jag litar på, duktig säljare Har en positiv framtoning, generellt bra att ha och göra med.

Monica A
Sold a house with Anna Hermansson a part of Fastighetsbyrån Filipstad

Proffsig, trevlig och bra på alla sätt.

Lovisa S
Djurgården

Tillmötesgående för våra behov och önskemål, lätt att få kontakt med, trevlig!

Iris Gunilla S
Djurgården

Christopher har varit och är mycket bra och trevlig att ha och göra med! Väldigt lyhörd och fixade till en snabb affär! Är mycket tacksam ☺️ M. V H Gunilla Söderlund

Alan J
Filipstad

Hon är jätte duktig och trevlig. Jag är nöjd att hon hjälpte mig att sälja min bostadsrätt. Tack Anna

Rickard A
Filipstad

Har haft otroligt mycket hjälp av Anna, med både försäljning och köp. Har haft både tur och hon har lagt ner mycket jobb för att det skulle lösa sig så bra som möjligt för mig. Mycket tacksam. Hon är mycket trevlig och utstrålar en härlig energi.

Katarina E
Filipstad

Jag blev väl bemött av mäklare Hermansson. Lugnt, förtroendeingivande, och informativt, inte forcerade och stressat som det mesta nuförtiden. Då köpet blev snabbt påkommet hade jag inte hunnit fundera så mycket. Men mäklare Hermansson svarade upp till mina förväntningar och har varit både tillmötesgående och hjälpsam. Hit har samarbetet med Hermansson förflutit bra. Lugnt, bra informatör, genomarbetat.

Rickard A

Väldigt hjälpsam och alltid tillgänglig. Kanonduktig 👍

Anders C
Bought a house with Anna Hermansson a part of Fastighetsbyrån Filipstad

Professionell i alla avseenden. Bra bemötande.

Lina L
Stenstaliden

Han var trevlig och hälpsam tex med att ge oss nr till han som hade hand om parkering/garage.

Einar Göran K
Liljebäck/irisdal

Bra! Mycket tillmötesgående och saklig.

Gunnel D
Sold a house with Anna Hermansson a part of Fastighetsbyrån Filipstad

Jag fick ett mycket stort förtroende för Anna H. Hon gjorde sitt yttersta för att en försäljning skulle bli så bra som möjligt.

Tobias E
Filipstad

Bra ! Ringer alltid tillbaka! Fins det problem så fixar hon det !