Jimmy Armasson

Jimmy Armasson

Jimmy Armasson är mäklare på Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga

Jimmy Armasson har varit registrerad mäklare sedan 2021-05. Jimmy Armasson har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-08 och har fått 189 omdömen med ett betyg på 4.8. Jimmy Armasson har haft 54 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

189 omdömen om Jimmy Armasson

Sedan starten hos Reco 2021
Erika Eleonora E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jimmy Armasson en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Vällingby Centrum

Professionell och trevlig. Tydlig kommunikation.

Connie Christina S
Hässelby Strand

Trevlig och mycket hjälpsam. Snabb att komma med svar.

Annaliisa F
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jimmy Armasson en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Vällingby Centrum

Jag var väldigt nöjd med Jimmy!

Oksana H
Vällingby Parkstad / Råcksta

Jag har träffat Jimmy vid visningen av två lägenheter, och vi köpte en av dem. Jimmy förberedde allt inför visningen och var otroligt snäll och professionell. Det här var mitt första bostadsköp i Sverige, så det var väldigt viktigt för mig att Jimmy förklarade hela processen och hjälpte mig steg för steg. Han hjälpte inte bara till med själva lägenheten, utan även med kontakten med banken. Stort tack!

Catharina E
Spånga - Solhem

Mycket tillmötesgående under hela processen

Tammy G
Vällingby Centrum

He was absolutely lovely to work with. Kind, thoughtful, knowledgeable and patient. No pressure and still helpful. I am not yet in my new home, but I know I will love it and I am thankful to Jimmy for that.

Jessica L
Sålde sitt hus med hjälp av Jimmy Armasson en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Vällingby - Nälsta

Jimmy Armasson har ett professionellt bemötande och bra koll på detaljer. Svarar alltid snabbt. Jimmys lugn och engagemang bidrog till en smidig försäljning, även om den blev lång från start till mål. Jimmy får både säljare och köpare att känna sig nöjda med affären.

Marie Susanne L

Trevligt bemötande. Smidigt förfarande vid försäljningen.

Ellen Eleonora Barbro B L

Vi anlitade Jimmy i samband med försäljningen av en bostad som ingick i ett dödsbo, och vi kunde inte ha önskat oss bättre stöd genom processen. Från första kontakt visade han stor respekt för situationens känslighet och kombinerade ett professionellt bemötande med en varm och personlig ton som gjorde hela upplevelsen betydligt lättare för oss. Hans kommunikation har varit tydlig, snabb och tillgänglig, vilket skapat trygghet i varje steg. Han har varit lyhörd för våra behov och visat förståelse för att vi var flera parter....

Anders J
Hässelby - Lövsta Allé

Jimmy har svarat upp mot de förväntningar vi haft om en mäklares engagemang vid försäljning. Jimmy har under hela processen hållit oss uppdaterade genom SMS, e-post och telefon.