Jimmy Armasson

Jimmy Armasson

Jimmy Armasson är mäklare på Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga

Jimmy Armasson har varit registrerad mäklare sedan 2021-05. Jimmy Armasson har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-08 och har fått 222 omdömen med ett betyg på 4.8. Jimmy Armasson har haft 50 försäljningar sen 2025-08 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2025-08 - 2026-07

222 omdömen om Jimmy Armasson

Sedan starten hos Reco 2021
Irene B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jimmy Armasson en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Hässelby Strand

Såååå trevlig, lugn och saklig. Kände stort förtroende för Jimmy i hans sätt att förklara och leda mig och mina döttrar genom hela processen Toppen 👍🏼

Alexander J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jimmy Armasson en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Vällingby Centrum

Ett mycket sympatiskt och lugnt bemötande. Affären sköttes mycket snyggt från början till slut. Inte alls påstridig eller "säljig" likt andra kan vara.

Mikhail S
Vällingby Parkstad / Råcksta

Mäklaren är inställd för det resultat som kunden behöver. Han har lång erfarenhet av problemlösning och använder också ett flexibelt tillvägagångssätt.

Silvia Juliana S
Vällingby Parkstad / Råcksta

Overall, we had a very positive experience. The broker was professional, friendly, and easy to communicate with throughout the entire process. We received clear and timely answers whenever we needed them.

Aila R
Vällingby Centrum

Jag är mycket nöjd med Jimmys arbete under hela processen. Han är trevlig, hjälpsam, proffsig och snabb i kommunikation. Rekommenderas varmt!

Meron Michele A
Vällingby - Grimsta

Han är väldigt professionell och hjälpsam och mycket duktig och engagerad mäklare Jag är mycker nöjd med hjälpen jag fick Du var kunnig snäll och lyhord i hela processen. Tack för all hjälp och fint samarbete.

Ellinor H
Vällingby - Vinsta

Jimmy tog över från en annan mäklare efter drygt 2 års försök till sälj till & från. Han imponerade stort från start & hade ett stort kundregister & fick dit mer folk på 2 veckor än tidigare 2 år. Han ingav stort förtroende & självsäkerhet, kommer rekommendera Jimmy till alla som vill sälja i Hässelby/vällingby 🙏🏼🌟 en riktig stjärna!

Robel K
Vällingby - Vinsta

Bästa mäklaren, han är väldigt du på bemötande, information, lätt att få kontakt.

Sara F
Spånga - Bromsten

Jimmy är en fantastisk mäklare – alltid tillgänglig, professionell och hjälpsam. Han inger stort förtroende, är engagerad genom hela processen. Jag kan varmt rekommendera honom till alla som söker en kunnig och pålitlig mäklare.

Mansi S
Köpte sitt hus med hjälp av Jimmy Armasson en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Vällingby Parkstad / Råcksta

It was a great experience with Jimmy. He cleared all the queries and doubts quite well.