Jimmy Solkarin

Jimmy Solkarin

Jimmy Solkarin är mäklare på Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga

Jimmy Solkarin har varit registrerad mäklare sedan 2014-07. Jimmy Solkarin har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-04 och har fått 739 omdömen med ett betyg på 4.9. Jimmy Solkarin har haft 85 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2025-05 - 2026-04

739 omdömen om Jimmy Solkarin

Sedan starten hos Reco 2015
Mahdi Aziz A
Köpte sitt hus med hjälp av Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Hässelby Södra Villastad

Jimmy får toppbetyg av mig och jag skulle starkt rekommendera honom.

Ingela J
Sålde sitt hus med hjälp av Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Hässelby Norra Villastad

Snabb affär, proffsigt skött.håller kontakt under hela affären

Linda D
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Hässelby Norra Villastad

Kändes engagerad, samtidigt lugn och ärlig.

Jesper D
Hässelby Norra Villastad

Snabb kommunikation och jättefint bemötande! Viktigast kanske ändå har varit ärligheten mot oss som säljare kring prissättning, visningar och möjligheten att få bostaden såld.

Daniella B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jimmy Solkarin en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Hässelby Norra Villastad

Jag tycker att han är fantastisk – saklig, snabb, vänlig och professionell.

Mark S
Hässelby Norra Villastad

Jimmy Solkarin är en person med ett driv jag uppskattar och han är både serviceinriktad, snabb och saklig i sitt arbetssätt. Jag kommer definitivt att göra fler affärer med honom. Jag kan varmt rekommendera Jimmy.

Agnetha E
Hässelby Norra Villastad

Vi är supernöjda med Jimmy i samband med vår husförsäljning. Från start till mål har processen känts trygg och smidig. Jimmy var snabb, påläst och väldigt tydlig i sin kommunikation. Vi uppskattade särskilt det raka och ärliga sättet, samt alla konkreta tips och rekommendationer kring vad man bör tänka på inför och under försäljningen. Huset såldes snabbt efter en förhandsvisning. Allt sköttes professionellt och effektivt, och vi kände oss hela tiden väl omhändertagna. Vi kan varmt rekommendera Jimmy till alla som går i säljtankar.

Serhat K
Vällingby Centrum

Jätte trevlig, duktig och rolig. Arbetar snabbt och tar initiativ

Ingela J
Hässelby Villastad

Bra och affär, proffsigt jobbat

Osama A
Hässelby

Hittills har min upplevelse med Jimmy varit fantastisk! Han är mycket professionell, lyhörd och hjälpsam i hela processen med lägenhetsköpet. Det känns tryggt att ha en mäklare som svarar snabbt och förklarar allt tydligt. Jag ser fram emot ett fortsatt bra samarbete fram till tillträdesdagen!"