Bra mäklare som håller alla parter bra informerade och uppdaterade. En bra försäljningsprocess.
Linn Lindblad
Linn Lindblad är mäklare på Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
.Linn Lindblad har varit registrerad mäklare sedan 2020-11. Linn Lindblad har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-06 och har fått 129 omdömen med ett betyg på 4.9. Linn Lindblad har haft 42 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2025-04 - 2026-03
129 omdömen om Linn Lindblad
Väldigt bra samarbetet bra återkoppling allt gick smidigt , jätte nöjd med allt.
Trevlig, erfaren och kompetent mäklare.
Professionell, tillgänglig och bra bemötande.
Linn uppfattades som trevlig och proffsig!
. Mycket proffsig bästa mäklare jag har haft i mina 70 år
Allt tryggt & hög Sevice genom hela processen!
Bra bemötande från Linn som varit både tillgänglig och lyhörd.
Jag blev rekommenderad denna mäklare och kunde inte ha valt en bättre för området. Linn var professionell, tydlig och mycket tillgänglig genom hela försäljningsprocessen, och gav raka råd som skapade trygghet från start till mål. Även stylisterna gjorde ett mycket bra arbete som bidrog positivt till helhetsintrycket. Sammantaget en smidig och trygg försäljning som jag är mycket nöjd med.
Jag har bara gott att säga om Linn, både vad det gäller bemötande och tillgänglighet. Hon har förklarat processen hela vägen och varit lyhörd för mina önskemål. Jag kan varmt rekommendera Linn som mäklare.