Zaid Jarjes

Zaid Jarjes

Zaid Jarjes är mäklare på Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga

Zaid Jarjes har varit registrerad mäklare sedan 2023-01. Zaid Jarjes har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-05 och har fått 96 omdömen med ett betyg på 4.7. Zaid Jarjes har haft 22 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-04 - 2026-03

96 omdömen om Zaid Jarjes

Sedan starten hos Reco 2023
Semere W
Köpte sitt hus med hjälp av Zaid Jarjes en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Hässelby Norra Villastad

Mycket kunnig och bra professionellt bemötande.

Daniel H
Sålde sitt hus med hjälp av Zaid Jarjes en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Vällingby - Vinsta

Vi kan varmt rekommendera Zaid till alla som letar efter en mäklare som kombinerar professionalism med genuint engagemang. Under försäljningsprocess var Zaid lyhörd och kommunicerade på ett sätt som gav en lugn och trygghet. Han tog sig tid att förstå vår situation och satte upp en strategi som gav de resultat vi ville ha. Det märktes att han brinner för sitt arbete och att han vill uppnå bästa möjliga resultat för sina kunder. Vi befann oss i en period då mycket annat också krävde vår uppmärksamhet, och Zaids lyhördhet...

Lamula T
Vällingby - Vinsta

Zaid Jarjes är verkligen en fantastisk mäklare! Från första stund blev vi bemötta med värme, engagemang och professionalism. Han är kunnig, lyhörd och alltid lätt att få tag på, vilket gjorde hela processen både trygg och smidig. Stort tack för all hjälp med både försäljning och köp – vi är så nöjda! Vi kan varmt rekommendera Zaid till alla som söker en mäklare som verkligen bryr sig.

Peter H

Proffsigt och engagerat bemötande när han hjälpte min mor med försäljningen av hennes radhus. Stort tack, Zaid!

Abeba K
Hässelby Norra Villastad

Mycket erfaren på området och lyhörd.

Rahman A
Hässelby Norra Villastad

Zaid var rätt snabb att sätta igång processen och aktivt arbetade med försäljningen, flera visningar och sålde vi till slut i sämre marknad. Stort tack

Varun G
Vällingby - Kälvesta

Zaid is an exceptional broker. He sold my house in 1st viewing. thats because he is very clear in communication and understands the needs of clients very well and then adapt accordingly. if you need a broker, who don't waste dont waste your time in viewings and discussions/chatting etc, he is your guy. Highly recommended

George M
Vällingby - Kälvesta

Zaid är en fin person, duktig, smart , kan sitt jobb bra, Vi önskar Zaid all lycka O fin framtid 💐

Mats H
Vällingby - Kälvesta

Professionell och smidig process.

Ali M
Hässelby Södra Villastad

Zaid har varit otrolig aktiv under försäljningen av vårt hus. Han har varit kanon bra på att hålla kommunikationen aktiv och uppdaterat oss under hela processen. Svår marknad just nu som kräver en mäklare som faktiskt ”jobbar” för kunden vilket jag tyckte zaid gjorde med bravur! 👍🏻