Eveline Ahx

Eveline Ahx

Eveline Ahx är mäklare på Fastighetsbyrån Jönköping

Eveline Ahx har varit registrerad mäklare sedan 2020-05. Eveline Ahx har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-10 och har fått 29 omdömen med ett betyg på 4.9. Eveline Ahx har haft 12 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 88% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

29 omdömen om Eveline Ahx

Sedan starten hos Reco 2020
Johanna S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Eveline Ahx en del av Fastighetsbyrån Jönköping
Ekhagen

Tydlig, trevlig och gör sitt bästa för kunden. Hon håller oss hela tiden uppdaterade och förklarar allt mycket tydligt.

Svar från Eveline Ahx

Tusen hjärtligt tack för ditt fina omdöme Johanna! Vi ses på tillträdet! :)

Åke P
Köpte sin lägenhet med hjälp av Eveline Ahx en del av Fastighetsbyrån Jönköping
Huskvarna

Jag och hustrun, har båda känt oss som väldigt fint bemötta av Eveline . Hela tiden ett telefonsamtal eller sms så fort något har förändrats med köpet på Rosenborgsgatan i Huskvarna. och hon har hela tiden skött kontakten med säljaren helt till vår belåtenhet och nästan känt oss som ett med familjen!

Svar från Eveline Ahx

Tusen hjärtligt tack Åke för ditt fina omdömde och din tid för att skriva. Är övertygad om att ni kommer trivas bra på Rosenborgsgatan, Vi ses på tillträdet! Allt gott till er! Eveline

Rune N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Eveline Ahx en del av Fastighetsbyrån Jönköping

Eveline har ett professionellt förhållningssätt är korrekt, vänlig, trevlig och tillgänglig för det frågor som rör affären. Helt enkelt mycket engagerad och tillmötesgående. Ger henne de allra bästa rekommendationer.

Svar från Eveline Ahx

Tusen tack för ditt fina omdöme Rune, det värmer i hjärtat :). Önskar dig allt gott så ses vi på tillträdet!

Maivor E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Eveline Ottosson en del av Fastighetsbyrån Jönköping
Hovslätt

Ingav förtroende och kunnighet. Ser fram emot försäljningen av min nuvarande bostad och med samma kunskap och marknadsföring

Svar från Eveline Ottosson

Tusen tack för ditt fina omdöme Maivor. Ser fram emot att hjälpa dig med försäljningen. Allt gott!

Martin H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Eveline Ottosson en del av Fastighetsbyrån Jönköping
Gamla Kålgården

Proffsig, effektiv och lätt att nå.

Svar från Eveline Ottosson

Tusen tack Martin för ditt fina omdöme. Vi ses på tillträdet. Allt gott!

Sara B
Köpte sitt hus med hjälp av Eveline Ottosson en del av Fastighetsbyrån Jönköping
Vätterslund

Eveline tog över förmedlingen på bästa möjliga sätt. Hon är professionell, lyhörd och vi fick på kort tid stort förtroende för henne. Hon är noggrann och återkopplar snabbt. Vi vill ge våra varmaste rekommendationer.

Svar från Eveline Ottosson

Tusen tack för otroligt värmande ord Sara. Det blev så bra! Är övertygad om att ni kommer att trivas fantastiskt i huset, Allt gott! Eveline

Elin O

Superduktig och engagerad. Var mycket tydlig i sin information och ringde vid flertalet tillfällen för statusuppdatering vilket uppskattas!

Svar från Eveline Ottosson

Tusen tack Elin för att du tog dig tiden att lämna ett så fint omdöme. Det uppskattas verkligen!! Jag hoppas du kommer trivas jättebra i ditt nya boende. Vi ses på tillträdet :) Mvh Eveline

Anna-lena B
Sålde sitt hus med hjälp av Eveline Ottosson en del av Fastighetsbyrån Jönköping
Kaxholmen

En helt fantastiskt underbar mäklare! Hon levde upp i alla plan, proffsig!

Fastighetsbyrån Jönköping gillar detta
Svar från Eveline Ottosson

Tusen hjärtligt tack för att du tog dig tiden att lämna ett så fantastiskt fint omdöme. Är så glad att jag fick hjälpa dig med försäljningen, och jag hoppas att vi ses snart igen! // Eveline

Jeff B
Sålde sitt hus med hjälp av Eveline Ahx en del av Fastighetsbyrån Jönköping

Eveline har ett ödmjukt och professionellt bemötande. Fullt betyg då hon var precis så informativ som vi som säljare förväntade oss.

Svar från Eveline Ahx

Tusen tack Jeff för att du tog dig tiden att lämna ett så fint omdöme. Jag är så glad att jag fick hjälpa er att förmedla erat fantastiska boende! Vi ses på tillträdet :)

Rebecca C
Sålde sin lägenhet med hjälp av Eveline Ahx en del av Fastighetsbyrån Jönköping
Huskvarna Söder

Supertrevlig, proffsig och tillmötesgående. Är jättenöjd!

Svar från Eveline Ahx

Tusen tack för ditt fina omdöme Rebecca. Var ett nöje att hjälpa dig med försäljningen! Hoppas att du trivs jättebra i din nya lägenhet :) /Eveline