Fastighetsbyrån Kungsängen

Fastighetsbyrån Kungsängen

• BadgeTwelveYears
4.8
Call 08-581 668 50 Share

Funderar du på att köpa eller sälja en fastighet i Upplands Bro? Vi har två kontor i området, ett i Kungsängen, och vi är den enda mäklarfirman med kontor i Bro. Hos oss möter du ett gäng engagerade fastighetsmäklare och assistenter, som var och en gör det de är bäst på. Tack vare vårt nära samarbete med Sparbanken Enköping,...

723 omdömen om Fastighetsbyrån Kungsängen

Sedan starten hos Reco 2013

Liudmila N
Sold a house with Nastasia Mantere a part of Fastighetsbyrån Kungsängen
Bro - Kevan

Nastasia är kompetent person i sitt yrke. Vi önskar att fortsätta jobba med henne.

Joel Y
Bro - Kevan

Trevlig och erfaren når henne

Sandra E
Kallhäll

Så otroligt nöjd med Nastasia som mäklare! Hon har varit fantastisk genom hela försäljningen, engagerad, hjälpsam, professionell och alltid väldigt trevlig! Jag har verkligen uppskattat att hon varit så lätt att få tag på, tagit sig tid att svara på mina frågor och hela tiden fått mig att känna mig trygg. Hon har verkligen gjort det lilla extra och jag är så glad att det var just hon som hjälpte mig med försäljningen. Jag skulle absolut välja henne igen! ❤️

Maria J
Skokloster - Slottsskogen

Vi är mer än nöjda med Vala. Hela processen vid husförsäljningen gick otroligt smidigt och snabbt! Redan vid första mötet kände vi stort förtroende för honom, han hade en tydlig plan är proffsig ödmjuk och har en sinne för detaljer. Vi hade en förhandsvisning och sålde huset två dagar efter. Kan varmt rekommendera honom.

Mats Pontus W
Skokloster - Slottsskogen

Vaken, driven o trevlig. Kan starkt rekommenderas!

Daniel M
Sold an apartment with Malin Larsson a part of Fastighetsbyrån Kungsängen
Kungsängen - Tibble

Malin har varit en helt fantastisk mäklare som hela tiden har uppdaterat oss i alla lägen. Tydlig i kommunikationen. Kan starkt rekommendera Malin till alla som ska sälja/köpa.

Erik Micael N
Kungsängen - Brunna

Mycket trevlig och smidig försäljning. Fick bra kontakt med Malin som på ett glatt sätt styrde processen galant samt hjälpte oss att hålla reda på alla detaljer som ska fixas under vägen. Hon överträffade våra förväntningar när hon sålde på första visningen.

Suchi K
Kungsängen - Brunna

Vi är mycket nöjda med samarbetet. Mäklaren var professionell, engagerad och tillgänglig genom hela processen. Vi fick tydlig information, bra rådgivning och ett tryggt bemötande från start till mål. Rekommenderas varmt!

Tanja B
Kallhäll

Jag blev bemött på ett mycket professionellt, vänligt och engagerat sätt. Mäklaren var alltid tillgänglig, tydlig i sin kommunikation och tog sig tid att svara på mina frågor under hela köpprocessen. Jag förväntade mig en smidig och trygg köpprocess med tydlig information och god kommunikation. Mäklaren levde väl upp till mina förväntningar genom att vara hjälpsam, återkoppla snabbt och guida mig genom varje steg på ett lugnt och professionellt sätt. Jag är mycket nöjd med mäklarens arbete. Hela processen kändes välorganiserad...

Angelica A
Kungsängen - Tibble

Jag fick ett bra intryck på en gång, väldigt trevlig och lättsam. Någon man kände att man kunde lita på. Professionell men ändå personlig på ett bra sätt i sitt yrke, jag uppskattar våra möten och samtal. Bra mäklare!

Nasir N
Bought a house with Vala Theander a part of Fastighetsbyrån Kungsängen
Bro - Rosenängarna

Han är båda Trevlig och serös på det han gör.

Per Loftén P
Bro - Rosenängarna

Väldigt professionell och ärlig. Glad och trevlig. Svarar alltid på sms eller samtal även när hon är ledig.

Jessica Z
Bro - Rosenängarna

Professionell tydligt kunnig och otroligt trevlig

Timothy J
Kallhäll

Gott bemötande och engagemang från början till slut! Snabb och tydlig information och hade jag frågor så fick jag svar omgående. Väldigt nöjd!

Ida H
Kallhäll

För mig som förstagångsköpare tycker jag Nastasia har varit väldigt informativ och tydlig vilket jag uppskattar + att hon alltid har funnits tillgänglig med snabbt svar på frågor.

Emma J
Gamla Kungsängen

Hej! Jag tyckte att Malin var väldigt trevlig och hjälpsam genom vårt husköp! Jättebra mäklare

Göran S
Sold an apartment with Malin Larsson a part of Fastighetsbyrån Kungsängen
Kungsängen - Norrboda

Malin har gjort 2 jobb åt mig. Ett Radhus som hon gjore så bra jobb på,såg till att jag fick jättebra betalt för. Köpte i samma veva en lgh som hon gjorde ett bra jobb på. Nu har hon sålt denna lgh åt mig o återigen har Malin gjort detta så bra. Malin är väldigt trevlig o glad o otroligt påläst innan hon säljer. Om det är ngn i min bekantskapskrets så kommer jag rekommendera Malin alla dagar i veckan.

Sebastian M
Kungsängen - Brunna

Snabb med att återkoppla med info, bra mäklare 🕺🏻

Haen M
Jakobsberg

Väldigt trevligt tillgängligt tack för att du hjälpte oss med vår lgh. Rekommenderar dig sjävklart ❤️

Awet Teklemariam W
Jakobsberg

Vid köpet av min bostad på Tornérvägen 17 blev jag bemött på ett fantastiskt sätt av mäklaren. Hon var professionell, varm, engagerad och alltid tillgänglig när jag hade frågor eller funderingar. Redan från första kontakten skapade hon en trygg känsla och guidade mig genom hela processen med stor kunskap och tydlighet. Jag hade höga förväntningar på service, kommunikation och engagemang, och hon överträffade dem på alla punkter. Hon var väl förberedd, lyhörd och såg till att allt flöt på smidigt från början till slut. Hennes...

Matilda R
Bro

Vala Theander hade väldigt positivt bemötande, hjälpsam och hade koll på läget. Han hjälpte mig köper av min första lägenhet, jag är jättetacksam att jag fick just han som min mäklare.

Birgitta N
Bro - Rosenängarna

Jag fick stort förtroende för Malin på en gång. Hon är kunnig, tillgänglig och tydlig. Tack Malin!

Christel Marie-Louise T
Bro - Rosenängarna

Hej! Jag blev mycket väl bemött. Hon var väldigt tydlig o noggrann med att förklara alla delar o tog sig god tid. Hon såg också till att jag fick titta på lägenheten på plats då detta inte var planerat. Alltså bara positivt, tack.

Yvonne W
Bro - Gamla Bro

Har bara positiva erfarenheter av Malin. Trevlig, snabba svar , allt har gått så smidigt till när jag sålde mitt radhus.

Tommy T
Sold an apartment with Fastighetsbyrån Kungsängen
Kungsängen - Tibble

Trevlig och professionell mäklare som både är tydlig men även personlig i kontakten. Jag hoppades att lägenheten skulle bli såld före sommaren och det blev den och det känns mycket bra.

Kjell O
Sold a house with Nastasia Mantere a part of Fastighetsbyrån Kungsängen
Kungsängen - Brunna

Professionell Driven Tydlig och informativt Förtroende givande Trevlig och gladlynt

Maria H
Bought an apartment with Malin Larsson a part of Fastighetsbyrån Kungsängen
Bro - Gamla Bro

Glad, positiv och kunnig. Håller ihop försäljningen mycket professionellt!

Iana S
Bro - Gamla Bro

Mycket professionell och engagerad mäklare. Bra kommunikation genom hela processen och ett fantastiskt bemötande. Jag kände mig trygg från början till slut och kan varmt rekommendera denna mäklare!

Pertti H
Bro - Gamla Bro

Som fastighetsmäklare helt enastående! Som människa även bättre. Malin har den egenskapen som är så sällsynt idag; hon håller vad hon lovar. Hon kan fixa allt, hon har humor. Malin fick mig att känna mig trygg i allt och det är jätte viktigt. Ett stort TACK, Malin!

Emma R
Bro - Gamla Bro

Vala har haft ett väldigt trevligt bemötande till oss säljare. Hört våra önskningar och tillmötesgått dom väl. Jag hade önskat något mer feedback/tips från mäklaren när försäljningen stått och trampat. Marknaden har styrt väldigt mycket, som mäklaren inte kunnat påverka. Men jag hade önskat lite mer tankar och idéer för hur vi som säljare kan tänka i en sådan situation, då vi många gånger stått i frustration och känt "gör vi verkligen tillräckligt?" I ett sådant läge kan man behöva lite aktiv feedback från mäklaren kring...

Sebastian O
Bro - Gamla Bro

Att både sälja och köpa bostad samtidigt är en stor affär, men Vala gjorde hela resan enkel och smidig för oss. Vi är supernöjda med allt – från första mötet till kontraktsskrivningarna. Han visade ett enormt engagemang, lyssnade på våra önskemål och guidade oss på ett fantastiskt sätt genom varje steg. Professionell, lyhörd och mycket skicklig. Fem stjärnor!

Alexander J
Bro - Gamla Bro

Upplevelsen var bra, gick snabbt att få visning och sen snabbt till att skriva på avtal,

Tomas L
Kungsängen - Tibble

Vala är en bra mäklare som snabbt ger förtroende och dessutom levererar vad han lovar.

Inger D
Kungsängen - Tibble

Proffsigt bemötande, enkelt att kommunicera med, tydlig och förklarande.

Annika S
Kungsängen - Tibble

Bra bemötande. Snabb respons på sms, mejl etc. Mäklaren sålde lägenheten snabbt och enligt önskemål utan Hemnetannons. Slutpriset blev högre än utropspriset. Mäklaren är kunnig och pålitlig och jag kan absolut rekommendera henne.

Lars N
Bro - Gamla Bro

Vi blev bemötta på ett professionellt sätt. Mäklaren var engagerad från start och höll oss hela tiden uppdaterade. Vi förväntade oss en trygg och smidig process, och det levde mäklaren verkligen upp till. Försäljningen gick snabbt och vi fick bra stöd i alla beslut. En mycket positiv upplevelse. Vi kan varmt rekommendera henne.

Ilaf A
Bro - Gamla Bro

Hon är professionell, har ett utmärkt bemötande och flexibel

Ulrika N
Bro - Gamla Bro

Malin inger en trygg upplevelse inför stora ekonomiska investeringar som att köpa ett hus. Hon hittar en bra balans mellan att vara professionell och personlig i sin roll som mäklare. Hon är snabb när det gäller kommunikationen mellan alla parter och påläst inför frågorna vi som köpare ställer. /Ulrika och Lars Norénius

Ranya Mohamud I
Bro - Mälarstad

“Nastasia var professionell, engagerad och alltid tillgänglig. Hon gjorde hela processen enkel och trygg, och vi kände oss verkligen i goda händer från början till slut.”

Esmat B
Kungsängen - Tibble

Mycket nöjd . En trevlig man med erfarenhet som har hjälpt oss i hela tiden . Vi är mycket nöjd

Fatereh H
Kungsängen - Tibble

Jag är mycket nöjd med samarbetet med Vala Theander. Han var professionell, engagerad och alltid tillgänglig under hela försäljningsprocessen. Allt gick smidigt och jag kände mig trygg från början till slut. Jag kan varmt rekommendera honom till andra som vill sälja sin bostad.

Maja M
Kungsängen - Tibble

Nastasia är duktig, professionell och hjälpsam. Jag har jättebra erfarenhet i samarbetet med Nastasia och skulle alltid rekommendera henne som mäklare.

Lydia A
Bought a house with Malin Larsson a part of Fastighetsbyrån Kungsängen

Very pleasant experience , good communication and open discussion, highly recommend Malin Larsson

nesrin n
Sold a house with Malin Larsson a part of Fastighetsbyrån Kungsängen

Malin är en erfaren och trygg mäklare som inte lovar för mycket vilket jag uppskattat. Hon ger en bra verklighetsbild. Nu gick vår affär väldigt bra trots knepig marknad. Rekommenderar till alla.

Wendela A
Bought a house with Malin Larsson a part of Fastighetsbyrån Kungsängen

Super härlig mäklare som bemötte oss superbra! Hon var snabb med svar och anpassningsbar med tiderna vid kontraktsskrivning. Allt gick smidigt och vi är glada över köpet :)

Izabelle W
Bro - Rosenängarna

Duktig, proffsig och trevlig. Rekommenderar starkt

Hampus E
Bro - Rosenängarna

Otroligt kunnig och trevlig, hjälper till med allt + det där lilla extra. Finns alltid tillgänglig, bra tålamod och ger bra svar på både vettiga och dumma frågor! Grym, rekommenderad starkt!

Helena F
Skokloster - Slottsskogen

Bra bemötande. God försäljningstaktik och försäljningsförmåga. Bra driv. Har kunskaper och känsla för de skiftande lägena i bostadsbranchen. Rekommenderas varmt.

Wendela A
Kungsängen - Tibble

Super härlig! Professionell och kunnig. Svarar alltid fort vid frågor.

Lindita T
Kungsängen - Tibble

Nastasia är mycket kompetent i sitt arbete och professionell, samtidigt som hon är lätt att ha kontakt med. Hon är dessutom mycket vänlig, och vi är väldigt nöjda med hela processen. Som mäklare är hon pålitlig och tillmötesgående. Tack vare hennes tydliga kommunikation upplevdes allt smidigt och okomplicerat. Jag kan varmt rekommendera henne.