Proffsigt och trevligt bemötande.
Cecilia Olsson
Cecilia Olsson är mäklare på Fastighetsbyrån Kungsbacka
.Cecilia Olsson har varit registrerad mäklare sedan 2017-08. Cecilia Olsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-02 och har fått 213 omdömen med ett betyg på 4.9. Cecilia Olsson har haft 30 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
213 omdömen om Cecilia Olsson
Väldigt nöjd med samarbetet med Cecilia Olsson. Proffsigt bemötande, tydlig kommunikation och bra stöd genom hela försäljningsprocessen. Allt kändes tryggt och smidigt. Det gick väldigt snabbt med försäljningen av huset. Kan absolut rekommendera!
Fint samarbete med Cecilia när jag skulle sälja mitt hus! Det tog lite längre tid än vad jag hade förväntat mig att få sålt, men med lite tålamod så fick vi sålt det. Bra kommunikation och tryggt bemötande under processens gång. Rekommenderar Cicci varmt!
Trevlig, hjälpsam, informativ!
Vi har upplevt ett professionellt, kunnigt och mycket trevligt bemötande med god kännedom om området i fråga. Våra egna förväntningar var höga, och mäklaren levde väl upp till dessa. I vissa svårigheter som uppstod i processen, utanför mäklarens kontroll, visade mäklaren på hög professionalism och en ängels tålamod. Sammanfattningsvis är vi mycket nöjda kunder och kan varmt rekommendera denna mäklare till andra som vill sälja sin fastighet.
Jag tycker att Cecilia redan från början insåg vilka fördelar och argument som just detta huset har med sitt läge osv, vilket hon sedan beskrev mycket bra både i annonsen samt på visningarna. Det faktum att hon själv väl känner till området var naturligtvis till stor fördel. Själva säljprocessen hanterade hon på ett mycket proffesionellt sätt och trots en generellt avvaktande marknad så fick hon dit intresserade spekulanter som till slutligen gav en bra affär för alla inblandade.
Cecilia har varit tillmötesgående och hanterat mina frågor och önskemål på ett utomordentligt bra och proffsigt sätt. Jag är väldigt nöjd med henne.
Cecilia var tydlig med information och lätt att ha och göra med! Kändes mycket tryggt. En ödmjuk attityd till vårat hus och vad som behövde lyftas för att försäljningen skulle gå bra. Bra dialog angående beskrivningen av fastigheten via sälj coachen. Vi är mycket nöjda.
Jättebra samarbete och allt löste sig på bästa sätt!
Mycket trevlig och lätt att samarbeta med