Cecilia Olsson
Cecilia Olsson är mäklare på Fastighetsbyrån Kungsbacka
.Cecilia Olsson har varit registrerad mäklare sedan 2017-08. Cecilia Olsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-02 och har fått 126 omdömen med ett betyg på 4.9. Cecilia Olsson har haft 32 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
126 omdömen om Cecilia Olsson
Sedan starten hos Reco 2019
Ett ödmjukt bemötande
Cecilia levde upp till våra förväntningar till 100%
Skickligt att hitta köpare så snabbt i dessa tider -
köpte sitt hus med hjälp av Cecilia Olsson en del av Fastighetsbyrån Kungsbacka
Cecilia var grym. Hon var tillgänglig, snabb på återkoppling och väldigt trevlig.
sålde sitt hus med hjälp av Cecilia Olsson en del av Fastighetsbyrån Kungsbacka
Cecilia är verkligen fantastisk. När vi för 6 år sedan skickade offerter till flera mäklare för att sälja svärmors hus så var hon snabb som en vessla och hade lagt allt vi behövde veta i våran brevlåda samma kväll!!!. Nu när det var dags för oss att sälja vårat hus kontaktade vi ju såklart henne. Snabb och proffsig försäljning av båda husen.
köpte sitt hus med hjälp av Cecilia Olsson en del av Fastighetsbyrån Kungsbacka
Vi var väldigt nöjda med Cecilias bemötande. Hade vi någon fråga var hon snabb på att svara och guida oss vidare. Vi upplevde att hon var bra på att lyssna på våra önskemål och sy ihop en affär där både vi som köpare och även säljare var nöjda.
köpte sitt hus med hjälp av Cecilia Olsson en del av Fastighetsbyrån Kungsbacka
Väldigt bra bemötande och gjorde allt i sin makt för att både vi och säljarna skulle bli nöjda.
sålde sitt hus med hjälp av Cecilia Olsson en del av Fastighetsbyrån Kungsbacka
Cecilia ingav förtroende , mkt trevlig och vi kände att hon brydde sig om oss . Vi kommer verkligen att föra detta vidare om någon frågar hur det var för oss vid våran försäljning . Kram 🥰
sålde sitt hus med hjälp av Cecilia Olsson en del av Fastighetsbyrån Kungsbacka
Cecilia är en toppen målare som finns där i alla steg. Det enda jag hoppats mer på (men det har nog tyvärr mer med marknaden att göra) va lite mer engagemang kring att leta köpare för vårt hus. Men som sagt toppen person och mäklare på alla sätt
köpte sitt hus med hjälp av Cecilia Olsson en del av Fastighetsbyrån Kungsbacka
Hon var fantastisk. Hon ville verkligen få oss att känna att det var tänkt till oss. Hon var och är mycket trevlig .
sålde sitt hus med hjälp av Cecilia Olsson en del av Fastighetsbyrån Kungsbacka
Proffessionell meklare, trevlig och kunnig.
Meklare som har erfarenhet hur bostadsmarknad fungerar, som hittar rätt köpare för rätt pris. Mycket nöjd. -
köpte sitt hus med hjälp av Cecilia Olsson en del av Fastighetsbyrån Kungsbacka
Mycket bra bemötande motsvarade våra förväntningar på ett bra sätt t