Cecilia Olsson är mäklare på Fastighetsbyrån Kungsbacka

Cecilia Olsson har varit registrerad mäklare sedan 2017-08. Cecilia Olsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-02 och har fått 126 omdömen med ett betyg på 4.9. Cecilia Olsson har haft 32 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2022-03 - 2023-02

126 omdömen om Cecilia Olsson

Sedan starten hos Reco 2019
  • sålde sitt hus med hjälp av Cecilia Olsson en del av Fastighetsbyrån Kungsbacka
    2023-03-22 Verifierad kund
    Ett ödmjukt bemötande
    Cecilia levde upp till våra förväntningar till 100%
    Skickligt att hitta köpare så snabbt i dessa tider
    Gilla
  • köpte sitt hus med hjälp av Cecilia Olsson en del av Fastighetsbyrån Kungsbacka
    2023-03-19 Verifierad kund
    Cecilia var grym. Hon var tillgänglig, snabb på återkoppling och väldigt trevlig.
    Tack Josefin! Så roligt att ni nu har hittat ert nya hem och i ett så trevligt område också. Vi ses! Cecilia Olsson
    2023-03-12 Verifierad kund
    Cecilia är verkligen fantastisk. När vi för 6 år sedan skickade offerter till flera mäklare för att sälja svärmors hus så var hon snabb som en vessla och hade lagt allt vi behövde veta i våran brevlåda samma kväll!!!. Nu när det var dags för oss att sälja vårat hus kontaktade vi ju såklart henne. Snabb och proffsig försäljning av båda husen.
    Tack Anette! Så roligt att få träffa dig och Bod igen och att ni nu har hittat ert drömhem i samma trevliga område. Lycka till så ses vi snart! Cecilia Olsson
    2023-01-14 Verifierad kund
    Vi var väldigt nöjda med Cecilias bemötande. Hade vi någon fråga var hon snabb på att svara och guida oss vidare. Vi upplevde att hon var bra på att lyssna på våra önskemål och sy ihop en affär där både vi som köpare och även säljare var nöjda.
    Tack Emelie!
    Hoppas att ni ska trivas i ert nya hem.
    2023-01-14 Verifierad kund
    Väldigt bra bemötande och gjorde allt i sin makt för att både vi och säljarna skulle bli nöjda.
    Tack John!
    Hoppas att ni ska trivas i ert nya hem.
    2022-12-27 Verifierad kund
    Cecilia ingav förtroende , mkt trevlig och vi kände att hon brydde sig om oss . Vi kommer verkligen att föra detta vidare om någon frågar hur det var för oss vid våran försäljning . Kram 🥰
    Tack igen Yvonne och Ola! Ja, inte bara ert köp utan även er försäljning gick ju strålande och det känns som alla pusselbitarna föll på plats.
    Lycka till i ert nya hem!
    2022-12-18 Verifierad kund
    Cecilia är en toppen målare som finns där i alla steg. Det enda jag hoppats mer på (men det har nog tyvärr mer med marknaden att göra) va lite mer engagemang kring att leta köpare för vårt hus. Men som sagt toppen person och mäklare på alla sätt
    Tack Jeanine! Ja det går från en galen marknad till en annan men det känns toppen att hitta denna familj som blev så glad att få köpa ert fina hus. Cecilia Olsson
    • Fjärås
    2022-12-17 Verifierad kund
    Hon var fantastisk. Hon ville verkligen få oss att känna att det var tänkt till oss. Hon var och är mycket trevlig .
    Tack Yvonne och Ola! Ja det är ju väldigt roligt att det blev just ni som fick köpa med den historian bakom allt. Detta kommer verkligen bli helt perfekt för er. Cecilia Olsson
    • Fjärås
    2022-12-15 Verifierad kund
    Proffessionell meklare, trevlig och kunnig.
    Meklare som har erfarenhet hur bostadsmarknad fungerar, som hittar rätt köpare för rätt pris. Mycket nöjd.
    Tack Anna! Ja det gick väldigt bra alltihop. Nu ska vi bara hitta ett trevligt hus till dig också. Cecilia Olsson
    2022-11-26 Verifierad kund
    Mycket bra bemötande motsvarade våra förväntningar på ett bra sätt t
    Tack Stefan! Det ska bli så roligt att se vad ni kommer att göra med huset som jag är helt säker på kommer att bli så fint. Cecilia Olsson