Johanna Dehlryd
Johanna Dehlryd är mäklare på Fastighetsbyrån Kungsbacka
.Johanna Dehlryd har varit registrerad mäklare sedan 2018-03. Johanna Dehlryd har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-11 och har fått 140 omdömen med ett betyg på 4.9. Johanna Dehlryd har haft 10 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
140 omdömen om Johanna Dehlryd
Sedan starten hos Reco 2018
sålde sin lägenhet med hjälp av Johanna Dehlryd en del av Fastighetsbyrån Kungsbacka
Johanna är trevlig, hjälpsam och man känner sig trygg för att hon har god kunskap om bostadsmarknaden!
Bra bemött i hela processen, levde upp till alla förväntningar.
5+ hela vägen! -
sålde sitt hus med hjälp av Johanna Dehlryd en del av Fastighetsbyrån Kungsbacka
Vi valde att sälja vårt radhus i en mycket mycket svår marknad, vilket medförde väldigt mycket stress och oro.
Johanna skötte vår affär mycket fint. Hon gav oss raka och ärliga svar och var pålitlig genom de månader vi låg ute på marknaden.
Vi är verkligen nöjda med Johanna. En jordnära, trevlig och varm människa.
Stort tack för ditt hårda jobb Johanna! -
Johanna är helt underbar person som var enkel att arbeta med!
köpte sin lägenhet med hjälp av Johanna Dehlryd en del av Fastighetsbyrån Kungsbacka
Mycket bra proffsig o hjälpsam
Trevlig o kunnig! -
Johanna har varit ett stöd hela vägen från start till mål. Inte bara för mig utan jag uppfattar att hon även tagit omhand köparen av min lägenhet så att vi alla varit bekväma med situationen. Johanna är mycket professionell och vänlig och har en god förmåga att sprida lugn i en för mig stressad situation med försäljning av lägenheten i en tid vi aldrig kunnat förutse. Så bara beröm från min sida.
Johanna inger ett lugn i bostadsaffären och guidade mig tryggt genom alla processer. Genom hennes trygga och erfarna agerande fick jag en snabb affär som jag var nöjd med.
Johanna är trevlig och professionell. Hon gör det lilla extra för dig som köpare!
Johanna är väldigt proffesionel och serviceinriktad, sätter kunden i focus och jobbar stenhårt för att bästa resultat ska uppnås vid försäljning eller köp utav bostad.
Trotts att derar kontor blivit av med en kollega/mentor, i ett oväntat och dödsfall som sätter ett företag i gungning.
Så höll Johanna ända upp kommunikationen, och såg till att tryggheten fanns där från start till slut.
Fem ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ utav fem möjliga.
Mvh Kristoffer. -
Direkt från visningen gick allt så smidigt utan några konstiga funderingar, fick svar på allt jag ville veta i stort sätt. Fanns någon punkt men den fick vi svar på under skrivningen. Tycker allt från Visningen fram till vi satt ner och skrev har gått super smidigt om man bortser från ”covid” situationen som påverkade ändå en hel del. Med kommunikationen men förstår såklart att det inte var helt lätt med tanke på att Johanna fick hjälpa så många utav sina kollegors projekt samtidigt pga smitta! Utöver det har jag haft en utmärkt smidigt process med Johanna och säljaren, inget att klaga på!