Fastighetsbyrån Mariefred

Fastighetsbyrån Mariefred

Välkommen till oss på Fastighetsbyrån Mariefred!

Här i fina Mariefred vid Mälarens strand hittar du allt från små mysiga affärer och caféer till vackra Gripsholms slott. I den gamla delen av staden finns massor av pittoreska trähus bevarade och sommartid går det att resa hit från Stockholm med båt. Vem skulle inte vilja bo på en sådan plats?

Vi på Fastighetsbyrån är en av Sveriges största mäklarkedjor och vi har verkat här i Mariefred länge. Vi har bra koll på området och hjälper dig att göra bostadsaffären så smidig som möjligt. Kontakta oss!

Utmärkelser

216 omdömen om Fastighetsbyrån Mariefred

Sedan starten hos Reco 2018
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Björn Lindahl en del av Fastighetsbyrån Strängnäs
    2023-02-26 Verifierad kund
    Jag blev bemött med respekt och förståelse och har fått bra med information och tid under köpet.
    • Tingstuhöjden
    2023-02-24 Verifierad kund
    2022-11-29 Verifierad kund
    Informativt och proffsigt. Snabb respons
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Björn Lindahl en del av Fastighetsbyrån Strängnäs
    • Tingstuhöjden
    2022-09-09 Verifierad kund
    En professionell och trevlig mäklare!
    2022-09-09 Verifierad kund
    Kunnig trevlig, tillmötesgående vad mer kan man kräva
    2022-09-07 Verifierad kund
    Bra bemötande, snabba återkopplingar, bra tips på vägen. En trevlig och ödmjuk person. Budgivningen gick långt över förväntan, så vi är supernöjda! Skulle rekommendera Björn alla dagar i veckan.
    2022-08-22 Verifierad kund
    Fick känslan av att mäklaren mer var på köparens sida än vi som säljare. Han talade även illa om tidigare kunder vilket gav mig ett oproffisionelt intryck. Ryktet gick att folk inte gick på bostadsvisningar pga att de t var just björn som var mäklare. Rekommenderar inte honom vidare till andra och kommer inte använda honom i framtiden.
  • Jan Erik F
    sålde sitt hus med hjälp av Björn Lindahl en del av Fastighetsbyrån Strängnäs
    2022-08-09 Verifierad kund
    Från första telefonsamtalet fick jag en tillitsfull känsla av Björn.

Björn är en mycket kunnig mäklare, med en mänsklig och varm framtoning.
    När jag och min syster sålde dödsboet efter vår far, var vi osäkra och visste inget om hur processen gick till.

Vi hade tur som fick Björn som verkligen gjort försäljningen så bra som möjligt för alla inblandade. Björn har informerat, gett förslag, stöttat, puschat på, och har verkligen haft glimten i ögat också under resans gång :)
    Tack för dom vänliga orden, det har varit mycket givande att få hjälpa er att hitta dom trevliga köparna. Det känns som om vi tillsammans hittat fram till ett bra avslut. Tack för förtroendet! Björn Lindahl
    2022-07-23 Verifierad kund
    Björn är väldigt kunnig och har alltid ett professionellt bemötande. Vi kände oss väldigt trygga under hela affären.
    2022-07-08 Verifierad kund
    Ett bra och mycket professionellt bemötande. Man känner ett stort lugn under hela affären.
    2022-07-08 Verifierad kund
    Det har funkat kanon med honom
    2022-06-25 Verifierad kund
    MYCKET BRA

Förväntningar motsvarade de vi hade h0ppas på .
    2022-06-19 Verifierad kund
    Mycket hjälpsam och trevlig! Fick all hjälp jag behövde.
    • Stallarholmen
    2022-06-01 Verifierad kund
    Björn har varit mycket rådgivande och kunnig i sitt yrke.Kan varmt rekommendera honom Han får 5 pius av 5.
    • Mariefred Marielundsviken
    2022-05-21 Verifierad kund
    Alltid glad och trevlig och behjälplig med våra frågor
  • köpte sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Mariefred
    2022-05-16 Verifierad kund
    Jag tycker att hela affären gått smidigt och skötts väldigt fint av Sanna M.
  • köpte sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Mariefred
    2022-05-16 Verifierad kund
    Jag är mycket nöjd med Fastighetsbyrån Mariefred som varit mycket tillgängliga, professionella och hjälpsamma rakt igenom vår process att köpa bostad via dem.
    • Stadsskogen
    2022-05-02 Verifierad kund
    Björn var mycket bra. Engagerad och lyhörd
    2022-03-07 Verifierad kund
    Allt har fungerat jätte bra, från första mötet och till försäljning. En trevlig och erfaren mäklare
    2022-02-27 Verifierad kund
    Personlig, lyhörd och peppande !
    2022-02-25 Verifierad kund
    Vi blev bemötta av en glad, trevlig och lyhörd mäklare.
    Mycket påläst och kunnig om lägenhetens
    Mötte absolut våra förväntningar.
    2022-01-17 Verifierad kund
    Björn är mycket trevlig och har hjälpt mig med det mesta. Har gjort mer än man kan kräva! Jag kommer att rekommendera honom.
    2022-01-07 Verifierad kund
    Underbar , kunnig mäklaren. Vi är jätte nöjda och skulle starkt rekommendera vidare.
    2022-01-07 Verifierad kund
    Vi var jätte nöjda med allt, kunnig och trevlig människa
    2022-01-07 Verifierad kund
    Jag trycker Björn var super bra och trevlig, han var lugn och mjuk i sitt sätt att vara och tala men också snabb, rak och tydlig, han var mycket hjälpsam och fick mig att känna mig trygg, Björn är en super fin människa o duktig mäklare.
    2021-12-24 Verifierad kund
    Proffsig. Såg till att både köpare och säljare blev nöjda
    2021-12-24 Verifierad kund
    Han är bästa mäklare som vi har träffas.
    2021-11-23 Verifierad kund
    Bra bemötande från start till slut.
    Kunnig och organiserad.
    2021-11-16 Verifierad kund
    Under visningen var det stressigt eftersom han flertalet gånger påtalade att det var bråttom; både den andra budgivare och säljaren ville ha ett snabbt besked. Det trots att lägenhetesannonsen bara låg under kommande försäljning.
    Under mötet när vi skrev var han; bra, trevlig, kunnig och bemötande.
    Hej Katarina. Tråkigt att höra att du upplevde situationen som stressig. Som du minns så kom ni in i affären i ett skede när säljaren redan hade fått ett bra bud som dom var mycket angelägna om att förvalta. Jag var tydlig med detta, redan innan vi bokade in en extravisning för er. Den andra budgivaren ville naturligtvis ha besked om dom fick köpa eller inte, som du kan förstå. Att dra på det i det känsliga skedet skulle inte ha varit reko, det är jag övertygad om att du håller med om. Jag var från början väldigt tydlig med att ni skulle behöva bestämma er snabbt, så ni var ju faktiskt medvetna om att det skulle bli lite bråttom. Jag hoppas ni kommer stormtrivas i er fina lägenhet. / Björn Björn Lindahl
    2021-11-08 Verifierad kund
    Trygg och kunnig med ett trevligt bemötande.
    2021-11-02 Verifierad kund
    Trevligt positivt bemötande trots lång process.
    • Vansö
    2021-10-16 Verifierad kund
    Björn bemötte oss med värme och lugn genom visning, både digital och fysisk. Jag upplevde en professionell och utmärkt nivå på allt och skulle varmt rekommendera honom. Allt kändes väldigt tryggt och Björn är förtroendeingivande. Efter en tids letande av hus har vi mött många olika mäklare och Björn är absolut en favorit!
    2021-10-12 Verifierad kund
    Bra bemött. Kunnig och lyhörd.
    • Merlänna
    2021-10-09 Verifierad kund
    Köpte stugan av Björn för nio år sedan, han har varit med mej under den här tiden när jag har rustat upp stället. Kändes självklart att han var den som skulle hjälpa mej med försäljningen!
    2021-10-08 Verifierad kund
    God personkemi, förtroendeingivande, positiv
    2021-09-29 Verifierad kund
    Björn känns som en erfaren mäklare med kompetens som man kan lita på.
    Inger förtroende, vilket är viktigt när man ska göra en så stor och viktig affär som att köpa eller sälja ett hus. Högt betyg!
    2021-09-21 Verifierad kund
    Han är mycket vänlig och hjälpsam och försäljningen av mitt hus har blivit en succé. Det som kan förbättras både för hans egen del och för kunder är att han jobbar för mycket ,vilket gör att han jäktar iväg ofta .Min erfarenhet säger mig att lite mer tid för sig själv och kunden vore bra.
    2021-09-14 Verifierad kund
    Trevligt och engagerande bemötande.
    Vi hade en positiv upplevelse.
    Sanna lyssnade och agerade därefter snabbt.
    Resultatet blev som vi hade önskat!
    2021-09-14 Verifierad kund
    Trevligt och engagerat bemötande.

Vi hade en positiv upplevelse. Sanna lyssnade och agerade därefter snabbt. Resultatet blev det vi hade önskat!
    • TOSTERÖ
    2021-08-24 Verifierad kund
    Professionell, vänlig och engagerad. Mån om både säljare och köpare.
    • ÅKERS STYCKEBRUK
    2021-08-16 Verifierad kund
    Tydlig och professionell mäklare. Allt gick smidigt till.
    Rekommenderas
    2021-08-09 Verifierad kund
    Engagerad och kunnig mäklare som tog sig tid på sin semester att svara på mejl och sms så jag kunde förboka en lägenhet.
    • VIK FOGDÖ
    2021-07-22 Verifierad kund
    Trevlig mäklare som var tydlig o förstående.
    • Strängnäs
    2021-06-28 Verifierad kund
    Björn har hjälpt oss på ett utomordentligt bra sätt genom hela proceduren att sälja fastigheten
    • Strängnäs
    2021-06-28 Verifierad kund
    Allting fungera utmärkt ! Björn har bemött oss och hjälpt oss på bästa sätt !
    • SJÖVIKEN
    2021-06-23 Verifierad kund
    Vi hade kontakt med Björn redan för ett år sedan då han bedömde lägenheten. I år då vi önskade en försäljning byggde vi vidare på kontakten i fjol. Vi har haft ett gott samarbete med tips och råd och det har fungerat bra genom hela processen. Med bra bilder och film har marknadsföringen skapat ett stort intresse med många som önskade se lägenheten. Det blev fler visningar än först tänkt pga. det stora intresset och vi är väldigt nöjda.
    • SJÖVIKEN
    2021-06-21 Verifierad kund
    En duktig och professionell fastighetsmäklare som gjort ett mycket bra jobb tillsammans med oss.
    2021-06-15 Verifierad kund
    Väldigt flexibel och tillmötesgående, mycket bra och ha och göra med.
    2021-06-14 Verifierad kund
    Bra bemötande och kunnig inom sitt yrke.
    • Abborrberget
    2021-06-14 Verifierad kund
    Jag blev bemött väldigt bra av Björn! Han var förstående och trevlig att ha en dialog med. Svarade på frågor och beskrev lägenheten bra.
    Tummen upp!