Amanda har varit så trygg och mån om att vi skulle få hitta vårat framtidsboende. Hon la märke till detaljer, tog reda på svaret, lyssnade in våra önskemål och gav all information tydligt och man ser att hon bryr sig om sina kunder. Säljare som köpare. Rekommenderar Amanda som mäklare alla dagar i veckan!
Amanda Segersten
Amanda Segersten är mäklare på Fastighetsbyrån Norrköping
.Amanda Segersten har varit registrerad mäklare sedan 2014-07. Amanda Segersten har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-12 och har fått 33 omdömen med ett betyg på 4.9. Amanda Segersten har haft 23 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
33 omdömen om Amanda Segersten
Professionell, rak och tydlig, tillmötesgående.
Vi är oroligt nöjda med vårt samarbete med Amanda. Från första mötet till avslutad affär kände vi stort förtroende och blev hela tiden uppdaterade på ett tydligt och professionellt sätt. Hon är engagerad och tillgänglig. Vi kan varmt rekommendera Amanda till alla som går i säljtankar - en mäklare som verkligen bryr sig och håller en uppdaterad.
Lyhörd , kunnig och trevlig. Envis och ger aldrig upp. Och det är oerhört viktigt nu i dessa tider, då marknaden verkligen är köparens marknad just nu. Hel nöjd med Amanda på alla fronter. Och stort tack för att hon orkade med allt mitt tjöt 😂😇 11/10 // mvh Emil Landby
Amanda är verkligen guld värd. Med sitt lugn och sin erfarenhet gjorde hon hela affären trygg och smidig för alla parter.
Mycket bra mäklare Snabbt service Uppdatera hela tiden om visning Bra kontakt Ger goda råd till mej om köparen är bra eller inte bra.
Jag är jätte nöjd! Väldigt trevlig och enkel att prata med. Lyssnar bra och svarar snabbt på frågor! Jag kan starkt rekommendera Amanda!
Mycket trevlig och professionell mäklare!
Jag tycker att Amanda är en fantastisk mäklare som hjälper mig med bostadsköpet på bästa sätt. Jag känner att Amanda inte dömer" mig när jag ställer för Er självklara frågor, och då känner jag mig inte "dum" :-) utan bara trygg, och det är viktigt för mig. Jag är även så tacksam för hennes hjälp med kontakt med min bank som ville att jag skulle skicka in köpekontraktet. Tack Amanda för det och för att du har hjälpt mig! Mvh Eva Eklund / en lycklig köpare till Parkvägen 1D
Jag rekommenderar Amanda för hennes tydliga och snabba kommunikation.