Daniel Mohlin

Daniel Mohlin

Daniel Mohlin är mäklare på Fastighetsbyrån Norrköping

Daniel Mohlin har varit registrerad mäklare sedan 2021-10. Daniel Mohlin har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-11 och har fått 277 omdömen med ett betyg på 4.8. Daniel Mohlin har haft 55 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-04 - 2026-03

277 omdömen om Daniel Mohlin

Sedan starten hos Reco 2021
Emanuel Efraim I
Sålde sin lägenhet med hjälp av Daniel Mohlin en del av Fastighetsbyrån Norrköping
Ektorp

Min mäklare, Daniel Mohlin, har varit väldigt trevlig, snabb på att svara, flexibel och alltid hjälpsam vid frågor och funderingar. Jag är mycket nöjd och kan varmt rekommendera honom som mäklare!

Meldin I
Köpte sin lägenhet med hjälp av Daniel Mohlin en del av Fastighetsbyrån Norrköping
Eneby

Jättebra, och jättetrevlig person. Tydlig och profesionell!

Alice S
Centralt

Daniel har koll på läget och bra kännedom kring nuvarande marknad.

Rasmus P
Eneby

Jag kan varmt rekommendera Daniel Mohlin på Fastighetsbyrån. Professionell hjälp genom hela processen.

Åsa N
Centralt

Trevlig, väldigt duktig, informativ

Anders O
Sålde sitt hus med hjälp av Daniel Mohlin en del av Fastighetsbyrån Norrköping
Hageby

Ett bra bemötande av Daniel som agerade professionellt och det kändes att han kunde sitt jobb som mäklare

Gabriella S
Norr - Vid Folkparken

Alltid snabb på att svara, tillmötesgående och rådgivande under hela processen. Vi är nöjda köpare!

Johannes S
Norr - Vid Folkparken

Professionell, kompetent, trevligt bemötande.

Markus W
Sålde sitt hus med hjälp av Daniel Mohlin en del av Fastighetsbyrån Norrköping
Smedby

Väldigt nöjd med Daniel som är kunnig, trevlig och gjorde hela processen väldigt smidig!

Anna-Karin G
Skarphagen

Jag är mycket nöjd, speciellt med den snabba återkopplingen från Daniel Mohlin under hela processen! Hälsningar från Anna-Karin Grunnesjö