Malin har varit tillgänglig hela tiden under processen. Inget har varit ett bekymmer för henne att ordna med. Hon är glad och professionell i sitt bemötande.
Malin Fingal
Malin Fingal är mäklare på Fastighetsbyrån Norrköping
.Malin Fingal har varit registrerad mäklare sedan 2018-01. Malin Fingal har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-09 och har fått 232 omdömen med ett betyg på 4.9. Malin Fingal har haft 36 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2025-07 - 2026-06
232 omdömen om Malin Fingal
Köpte lägenheten via Malin och blev mycket nöjd med service och bemötande. Malins ansträngningar vid köpet var långt utöver vad man kan förvänta sig. Detta gjorde att Malin blev det självklara valet när det blev dags för försäljning. Jag rekommenderar Malin till alla som önskar en mycket serviceinriktad och hjälpsam mäklare.
Proffsig och tydlig med försäljning.
Malin visade prov på ett professionellt arbete genom hela processen, med stor integritet som blandades med humor och värme. I stora beslut för både köpare och säljare skulle vi säga att Malin har precis rätt kompetens, erfarenhet och personlighet för att vara mäklare. Vi är därför väldigt glada att vi valde Malin och känner oss mycket nöjda, både med samarbetet och valet av köpare framförallt. Summerat, Malins förmåga att skapa trygghet och samtidigt leverera resultat har gjort stor skillnad i att vi inte valde att försöka...
Rak, tydlig och snabb kommunikation under hela processen. Seriös och trevlig!
En dröm att få arbeta med Malin. Kunde för mitt liv inte föreställa mig att huset skulle bli sålt på bara fyra veckor efter att vi kontaktade Malin. Väldigt professionell och drivande. Förtjänar högsta betyg!
Malin har väglett och guidat oss på ett mycket bra sätt i säljprocessen.
Hon gör det mäklare ska göra, visa och skriva kontrakt. Snabb process.
Malin Fingal är en mycket professionell, förtroendeingivande och trevlig person. Malin återkopplade snabbt och var tydlig i sin kommunikation. Jag kände mig mycket trygg med Malin och vågade äntligen ta steget och köpa ett boende. Stort tack!
Vi fick snabb proffsig hjälp med försäljning av vårt fritidshus.