Malin Lunde

Malin Lunde

Malin Lunde är mäklare på Fastighetsbyrån Norrköping

Malin Lunde har varit registrerad mäklare sedan 2012-05. Malin Lunde har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-10 och har fått 170 omdömen med ett betyg på 4.6. Malin Lunde har haft 46 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2025-07 - 2026-06

170 omdömen om Malin Lunde

Sedan starten hos Reco 2017
Britt-Marie S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Malin Lunde en del av Fastighetsbyrån Norrköping
Svälthagen

Pigg,glad lyssnar på vad man säger. Informerar vad som händer.

Birgitta D
Sålde sitt hus med hjälp av Malin Lunde en del av Fastighetsbyrån Norrköping

Malin är en proffsig mäklare! Från det att jag köpte en ny bostad som Malin var mäklare för till att hon slutförde försäljningen av mitt hus! Hon är smidig, visar ingen stress, alltid lyhörd, pigg, glad. Duktig på att återkoppla, uppdatera etc. Jag kan varmt rekommendera henne!

Thomas A
Nyhem

Vi har tyckt att Malin har skött sitt jobb på ett proffesionellt sett.Hon har hållit oss uppdaterade på alla områden.Kort sagt har hon presterat på topp.

Stefan S
Lagerlunda

Pålitlig. ordningsam och noggrann. Trevligt bemötande och känns betryggande rutinerad.

Lena S
Lagerlunda

Trevlig, kunnig och påläst Känns tryggt

Zhandos I
Köpte sitt hus med hjälp av Malin Lunde en del av Fastighetsbyrån Norrköping
Hårstorp

It was very pleasant experience. Thanks to her support and care we were able to purchase our first home in Sweden.

Meruyert B
Köpte sitt hus med hjälp av Malin Lunde en del av Fastighetsbyrån Norrköping
Hårstorp

Malin is very professional. From the beginning of the process till the end she was always in touch, explaining every step that we took in details and she supported us through our journey. During the contract review she explained every paragraph and translated for us from Swedish to English. I would definitely come back to her if we decide to sell/buy property again.

Linus A
Svälthagen

Väldigt trevlig och tillmötesgående.

Jonas N
Vidablick

Seriös Trevlig Kuning Amibitiös

Svar från Malin Lunde

Tack Jonas för ditt omdöme och dina fina ord.

Kenneth F
Sålde sitt hus med hjälp av Malin Lunde en del av Fastighetsbyrån Norrköping

Mycket kompetent mäklare. Malin har engagerat skött visningar och presentation av vårt hus. Kan rekommendera Fastighetsbyrån och Malin Lunde. Kenneth Furberg

Svar från Malin Lunde

Tack Kenneth för ditt fina omdöme och för förtroendet att hjälpa er med er bostadsförsäljning. Det är alltid extra roligt att hjälpa till med en försäljning på hemmaplan.