Per Petersson

Per Petersson

Per Petersson är mäklare på Fastighetsbyrån Norrköping

Per Petersson har varit registrerad mäklare sedan 2019-01. Per Petersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-01 och har fått 14 omdömen med ett betyg på 4.9. Per Petersson har haft 8 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.

2025-04 - 2026-01

14 omdömen om Per Petersson

Sedan starten hos Reco 2022
Annie R
Jursla

Mäklaren Per var underbar .. trevlig och hjälpsam på alla sätt .. vi litade helt och fullt på honom .. det är tydligen en svår marknad idag att sälja hus så vi fick gå ner i pris men det gör inget .. vi är jättenöjda med hans arbete då han fick jobba hårt med många visningar :)

Gunnar K
Jursla

Bemötandet är toppklass Våran förväntan blev nästan 100% Mäklaren är kanonbra ( han fick slita) Det blev bra i slutänden det tog lite tid så är det nog i dagens läge Vi är nöjda med slutpriset ändå

Urban G
Sålde sitt hus med hjälp av Per Petersson en del av Fastighetsbyrån Norrköping

Jag tycker vi har fått bra hjälp,jättefint bemötande och regelbundna uppdateringar.Det gjorde att vi kände att försäljningen skulle gå bra.

Stefan G
Sålde sitt hus med hjälp av Per Petersson en del av Fastighetsbyrån Norrköping

Vi blev vänligt bemötta ifrån början och de gjorde ett fantastiskt arbete när vi sålde vårat sommarhus.

Per S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Per Petersson en del av Fastighetsbyrån Norrköping

Ordning och reda. Tillmötesgående

Sålde sitt hus med hjälp av Per Petersson en del av Fastighetsbyrån Norrköping

Proffsigt och trevligt bemötande, interaktiv och proaktiv kommunikation, omfattande kompetens och erfarenhet, lyhördhet för förväntningar.

Pia B
Eneby

En väldigt bra köpupplevelse från första kontakten, första visningen och så vidare. Otroligt positivt bemötande och smidig process.

Marianne E
Björkalund

Mycket tillmötesgående och serviceminded. De som jag haft kontakt med är kunniga, kompetenta och mycket tillmötesgående

Sergei S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Per Petersson en del av Fastighetsbyrån Norrköping
Centralt

Professionellt och trevligt bemötande, snabb och smidig hantering, ordning och reda, interaktiv kommunikation och återkoppling/uppdateringar genom hela processen.

Sålde sitt hus med hjälp av Per Petersson en del av Fastighetsbyrån Norrköping

Superproffsig och trevlig mäklare med fantastisk kompetens och bemötande