Mycket kunnig, effektiv och trevlig. Regelbunden uppdatering och jag känner mig trygg med Sofia som mäklare.
Sofia Stolth
Sofia Stolth är mäklare på Fastighetsbyrån Norrköping
.Sofia Stolth har varit registrerad mäklare sedan 2014-07. Sofia Stolth har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-11 och har fått 281 omdömen med ett betyg på 4.8. Sofia Stolth har haft 38 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
281 omdömen om Sofia Stolth
Tack för en fin recension! Vad glad jag blir! Ha det bra så hörs vi lite längre fram!
Trevligt bemötande och professionell. Bra kommunikation angående säljstrategi. Överlag väldigt nöjd!
Tack snälla Arvid för en fin recension! Ha det bra så hörs vi lite längre fram!
Kompetent, karismatisk, effektiv och lyhörd. Driver framåt och skapar trygghet samtidigt. Rekommenderas starkt.
Tack Johan för dina väldigt fina ord, vad glad jag blir! Hoppas du ska trivas i din nya lägenhet! Ha det fint så hörs vi lite längre fram!
Vi är mkt nöjda med vår Mäklarkontakt Sofia. Hon har varit mkt trevlig, hon har återkopplat på ett bra sätt , varit mycket serviceinriktad. Förklarade sakligt, svarade på våra frågor och det har känts tryggt att fullfölja en affär med henne. Mvh Annika o Thomas
Tack snälla Annika och Thomas för en fin recension! Vad glad jag blir av att få höra att det har känts bra för er! Ha det fint så hörs vi lite längre fram!
Trevlig, snäll och praktisk. En mäklare som kan sitt jobb
Tack snälla Paulen för din recension! Vad glad jag blir! Ha det bra så hörs vi lite längre fram!
Kunnig, väldigt trevlig och tillmötesgående. Kommer att starkt rekommendera henne.
Tack för en fin recension! Vad glad jag blir över att det har känts bra för er! Ha det fint så hörs vi lite längre fram!
Kunnig Trevlig Tillmötesgående. Vi kan rekommendera henne.
Tack snälla för en fin recension! Ha det bra nu så hörs vi lite längre fram!
Väldigt trevlig och hjälpsam under hela processen!
Tack Anton för din fina recension! Ha det bra så hörs vi lite längre fram!
Jag träffade Sofia för första gången 2017 och blev direkt imponerad. Hon är en karismatisk och positiv person med hög social kompetens och en fantastisk förmåga att kommunicera. Hon skapar snabbt förtroende och bygger starka relationer, och med sin personlighet lyfter hon alla omkring sig. Alltid tillgänglig, proffsig och en glädjespridare – en riktig stjärna på hög nivå i mäklaryrket.
Tack snälla Michael för dina väldigt fina ord! Jag blir väldigt glad! Så roligt att det har känts bra för er! Hoppas nu ni får fortsätta trivas bra i nya lägenheten! Ha det fint så hörs vi längre fram!
Sofia är en duktig mäklare Hon kan lyssna bra lika som att prata bra 😊
Tack Fadi för din fina recension! Vad glad jag blir! Ha det bra så hörs vi längre fram!