Fastighetsbyrån Sandviken

• BadgeThirteenYears
  • BestInSweden2026
3 461
4.7

Välkommen till Fastighetsbyrån Sandviken / Ockelbo! Småstaden Sandviken har ett brett utbud av aktiviteter, det finns något för alla. Högbo Bruk bjuder på vacker miljö, det finns fina badstränder vid Storsjön och Kungsberget är nära för den som gillar att åka skidor. Vårt Sandviken kontor har 9 anställda och vi har förmedlat...

3461 omdömen om Fastighetsbyrån Sandviken

Sedan starten hos Reco 2013

Charlotta O
Sålde sin lägenhet med hjälp av Helena Örnefeldt en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Barrsätra

Väldigt bra 👍 och engagerad mäklare. Rekommenderas!

Bengt N
Hantverkarbacken

Väldigt bra bemötande, bra rådgivning och löpande information. Ett riktigt proffs!

Anne K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Emma Forsberg en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Hofors Centralt

Emma är väldigt duktig och professionell i sitt arbete. Bra på att lyssna och förstå kunden. Stort Tack Emma för ett mycket bra arbete.

Svar från Emma Forsberg

Tack Snälla Anne! Jag är så glad att jag fick vara med er vid försäljningen så att ni får komma vidare, ta hand om dig nu. Jag önskar dig allt gott!

Oscar R
Örta

Super duktig, lätt och bra att prata med, lätt att få svar på frågor

Fredrik B

Fantastisk! Jag rekommenderar henne starkt

Svar från Emma Forsberg

Tack snälla Fredrik! Jag är så glad att det blev bra och att ni nu får gå vidare med annat

Roland N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Emma Forsberg en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Hofors Centralt

Väldigt trevlig och tillmötesgående.

Svar från Emma Forsberg

Tack så mycket Roland, jag tror verkligen att ni kommer att trivas i lägenheten och får komma närmare centrum.

Karin N
Hofors Centralt

Otroligt varm och välkommande. Inte på som en del mäklare kan vara. Med respekt har hon visat oss lägenheten. Verkligen låtit oss känna in och undersöka varje vinkel och vrå. Rätt person på rätt plats.

Svar från Emma Forsberg

Tack så mycket Karin! Det har varit så fint att få vara med och hjälpa er med att hitta den här lägenheten, jag tror att den kommer att bli jättebra för er

Eric H
Sålde sitt hus med hjälp av Julia Hedberg en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Örta

Mycket professionellt bemötande och väldigt driven i sin roll, jag är väldigt nöjd!

Jytte E
Centralt

Lugn och harmonisk. Bra att prata med. Minns också tidigare möte med oss. Gav oss möjlighet att ta upp frågor om lägenhetens teknik maskiner med säljaren. Var då tydlig med att också det skulle slutstädas inkl. fönster. Saknar mått i kompendiet . Svårt att mäta under visning. Likaså att få se källare, tvättstuga mm. När man då skriver papper om köp av lägenheten så har man inte sett allt. Gamla ägaren får nu har visning så att jag kan mäta inför möte med snickare som skall ordna nytt golv i stora rummet.

Svar från Emma Forsberg

Tack så mycket Jytte! Det var roligt att få träffa dig igen och nu hjälpa dig att hitta ett nytt hem. Ja det kan kännas som kort om tid för att hinna med att titta på allt som man vill se vid en vinsing och då var det bra att du och säljaren har kommit överens om att titta mer i lägenheten och allt annat :)

Emma L
Sålde sitt hus med hjälp av Julia Wallin en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Seestaden

lättsam, lyhörd, allt har fungerat bra.

Anes E
Köpte sitt hus med hjälp av Julia Wallin en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Seestaden

Ett stort initiativ med att ge rätt förslag och information. Rekommenderar Julia starkt!

Arvid O
Köpte sitt hus med hjälp av Julia Wallin en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Seestaden

Julia är väldigt trevlig och hon har hjälpt mig med många frågetecken.

Annili S
Sålde sitt hus med hjälp av Julia Wallin en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Seestaden

Blev bemött av en engagerad och glad tjej, som lyssnade av mina tankar kring en ev försäljning. När det blev dags så hade hon redan tips på hur vi skulle gå vidare, förslaget blev På Gång,, sammanfattningsvis så gick det sedan galant tips på spekulant, visning, kontrakt inom en vecka,, så mitt betyg blir 10/10 , Tack Julia 🙏

Sophie F
Sålde sin lägenhet med hjälp av Julia Wallin en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Centralt

Bästa Julia, Tack för en snabb försäljningsprocess! En bra mäklare som gjorde hela processen så mycket enklare. Jag uppskattade verkligen hennes lättillgänglighet och vägledning längs vägen.

Jonna R
Köpte sin lägenhet med hjälp av Julia Wallin en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Centralt

Jag blev bemöt super fint av Julia. Hon har en härlig och positiv energi som gav ett intryck av att hon vet vad hon gör, samt är på läst. Min förväntningar var att hon skulle vara trevlig och att förklara på ett bra sätt vilket hon gjorde. Samt att hon skulle vara engagerad vilket hon verkligen var. Bra kontakt, lätt att få tag på samt att hon själv hör av sig om hon inte kunna svara direkt. Sammanfattningen är att jag är super nöjd.

Eva Kristina B
Storvik

Isabelle är kunnig, pålitlig och trevlig

Susanne H
Hofors Centralt

Helena gav redan från början intrycket av profession vilket visade sig stämma genom hela processen. Tydlig information, täta kontakter och fint samarbete. Jag kan verkligen rekommendera Helena !

Matilda B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Helena Örnefeldt en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Hantverkarbacken

Helena var mycket bra på att kommunicera och förklara processen på ett tydligt sätt. Hon var alltid tillgänglig vid frågor och kändes trygg och professionell genom hela affären.

Kahsai B
Köpte sitt hus med hjälp av Emma Forsberg en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Norrsätra

Hon bemöter andra med respekt, värme och ett genuint engagemang. Hennes vänlighet och trevliga sätt gör att man känner sig trygg och välkommen.

Svar från Emma Forsberg

Tack snälla Kahsai! Jag är så glad att jag fick vara med er och hitta rätt boende, ni kommer verkligen att få det bra i radhuset

Mrinmay R
Centralt

Emma treated me with utmost professionalism . She was attentive to my needs, and genuinely interested in helping me find the right property. I never felt rushed or pressured, and she took the time to explain every aspect of the process clearly.

Svar från Emma Forsberg

Thank you so much! I´m glad we found the perfect home for you and I really do think that you are going to enjoy your new apartment

Stefan N
Centralt

Trevlig och glad tjej även kunnig.

Fritz A
Vallhov

She is good with great knowledge about how to go about her job. Point of improvement that may not only concern her alone but all in the agency is to work together as a team. We bought a house as well sold a house. There was very little communication between our buying broker and our selling broker from Fastighetsbyrån, which made it very dangerous. The house we bought was rented out adding a twist to the process. There was risk of big errors between moving in and moving out dates considering that I the customer had limited...

samm b
Barrsätra

En mycket bra mäklare som utför sitt arbete på ett utmärkt sätt.

Anders H
Sålde sitt hus med hjälp av Helena Örnefeldt en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Norrsätra

Mycket vänlig och kompetent. Lättsam och förtroedegivande som levererar fina resultat i slutändan. Rekommenderar Helena varmt och kommer uteslutande att anlita henne i framtiden.

Maria H
Norrsätra

Fint bemötande och lugnande besked. Även när det blir rörigt för mig som kund. Allt blev som vi förväntade oss. Tack för allt.

Olivia J
Köpte sitt hus med hjälp av Isabelle Edlund en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Vallhov

Super trevligt och duktigt mäklaren

Max P
Sålde sitt hus med hjälp av Julia Hedberg en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Kungsgården

Julia är och har varit jättebra mot oss kunder, väldigt bemötande och trevlig samt att hon är snabb på återkoppling och kunnig på sin sak. En bra fastighetsmäklare att lita på.

Kai K
Rabo

En otroligt stabil och professionell mäklare. Hon har total koll på hela affären och håller dig som säljare informerad om precis allt hela vägen! Hon är väldigt lugn och pedagogisk under hela processen och kontraktskrivningen. Mycket trevlig som person! Vi rekommenderar henne för dem som söker en professionell och trevlig mäklare. Vi är mycket nöjda med hela säljprocessen!

Mathias M
Köpte sitt hus med hjälp av Isabelle Edlund en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Kungsgården

Proffesionell , pålitlig, Enkel och Tydlig i sin kommunikation, jag och min Sambo är väldigt nöjda🙏🏼

Stefan U
Kungsgården

Isabelle och Fastighetsbyrån är proffesionella och hjälpsamma och hon svarar och återkopplar alltid. Jättenöjd

Anette A
Centralt

Lugn och saklig. Allt sköttes på ett bra sätt.

Svar från Emma Forsberg

Tack snälla Anette! Jag är så glad att ni hittade den här lägenheten och att jag fått hjälpa till :)

Bernt-Olof A
Centralt

Emma var mycket trevlig och effektiv. Vi fick svar på alla våra frågor och är mycket nöjda.

Svar från Emma Forsberg

Tack så mycket Bernt- Olof! Jag tror verkligen att ni ska komma att få till lägenheten precis som ni vill ha den och att allt kommer att gå bra ert hus med!

Elin F
Hofors Centralt

Professionell, väldigt snäll och duktig på sitt jobb!

Mårten F
Vallhov

Trevlig och hjälpsam mäklare som har god kunskap och bra svar på diverse frågor. Rekommenderas!

Lava O
Centralt

Helena Örnefeldt var professionell, hjälpsam och lätt att få kontakt med. Jag är mycket nöjd och kan rekommendera henne.

Majvor K
Centralt

Mycket duktig kunnig tillgänglig tillmötesgående. Positiv hjälpsam på alla sätt och vis. Glad härlig tjej. Givit mig många genom tänkta råd och stöd genom hela försäljningen .

Svar från Emma Forsberg

Tack snälla Majvor! Jag är så glad att jag har fått vara med och hjälpa dig vid försäljningen och att ni nu får flytta vidare :)

Farid M
Centralt

Jätte duktig och expert på det hon gör. Är jätte nöjd med henne

Elsie J
Centralt

Helena har verkligen gjort ett bra jobb. Har kunnat svara på alla våra frågor och funderingar.

Kim A
Sålde sitt hus med hjälp av Olivia Rustas en del av Fastighetsbyrån Sandviken

Bra och kompetent mäklare. Ger bra rådgivning och är bra att bolla med. Är väldigt nöjd.

Per A
Storvik

Trevligt och proffsigt bemötande. Kunnig och påläst.

Natalia N
Köpte en tomt med hjälp av Peter Thunell en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Högbo

Peter var väldigt snabb med att kontakta oss och väldigt noga med att meddela alla viktiga information. Han tog också tid att svara på våra frågor och förklara allt.

Camilla W
Storvik

Sara har varit vänlig och proffsig genom hela processen. Hon har alltid kommunicerat snabbt om vad som sker och var vi är i processen och har alltid varit lätt att komma i kontakt med.

Jonna Katariina B
Sålde sitt hus med hjälp av Peter Thunell en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Västanbyn

Peter är professionell och lyhörd. Bostadsmarknaden har varit trög men Peter har verkligen gjort sitt yttersta för att få till en försäljning. Jag rekommenderar Peter till alla som funderar på an fastighetsaffär/försäljning.

Ebba E
Hantverkarbacken

Emma är så himla lugn, kunnig och trygg! Hon har verkligen varit otrolig under hela processen och varit fantastiskt inkännande och förstående för alla känslor och frågor som kan uppkomma. Kan inte annat än att varmt rekommendera Emma, hon är en fantastisk mäklare och person!

Svar från Emma Forsberg

Tack snälla Ebba! Jag är så glad att jag fick vara med och hjälpa er med försäljningen och att allt blev så bra!

Katarina V
Centralt

Fantastisk mött otroligt trevlig mäklare , jag bara kände wow det bara kändes så bra allting ,noga med att gå igenom allt i kontraktet och förklara , ingenting att klaga på de va toppen allting, Med andra ord så är jag supernöjd med allt

Gunilla S
Sålde sitt hus med hjälp av Annie Andersson en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Västanfäbodarna

Trevlig. Bra bemötande. Tillgänglig när vi hört av oss. Tät kontakt. Lyhörd. Rekommenderas varmt.

Trine W
Seestaden

Helena är trevlig, kunnig, lyhörd och lätt att komma i kontakt med. Snabb och tydlig med information och återkoppling.

Petra J
Kungsgården

Kunnig, saklig, hjälpsam och trevlig.

Lilly G
Centralt

Man kan knappast bli bemött på ett bättre sätt än man blev av Helena. Våra förväntningar var ganska höga men Helena förklarade verkligheten och tog ner oss på jorden. Sen hade hon några kunde hon viste var Intresserade av lägenheten. En av dom köpte lägenheten så försäljning gick snabbt och smidigt . Vi har bara positivt att säga om Helena.

Mona Ö
Sålde sitt hus med hjälp av Peter Thunell en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Storvik

Jag har tex hela tiden blivit informerad om köpeprocessen, håller vad han lovat.