Fastighetsbyrån Sandviken

Fastighetsbyrån Sandviken

• BadgeTwelveYears
3 160
4.7

Välkommen till Fastighetsbyrån Sandviken / Ockelbo! Småstaden Sandviken har ett brett utbud av aktiviteter, det finns något för alla. Högbo Bruk bjuder på vacker miljö, det finns fina badstränder vid Storsjön och Kungsberget är nära för den som gillar att åka skidor. Vårt Sandviken kontor har 9 anställda och vi har förmedlat...

3160 omdömen om Fastighetsbyrån Sandviken

Sedan starten hos Reco 2013

Alexander A
Köpte sitt hus med hjälp av Annie Andersson en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Årsunda

Glad, framåt och driven. Svarar och återkopplar snabbt.

Tilda E
Köpte sitt hus med hjälp av Annie Andersson en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Storvik

Annie har varit väldigt tillmötesgående och engagerad i vårat husköp. Hon har funnit tillgänglig för frågor och stöttning under hela processen.

Svar från Annie Andersson

Tusen tack för de fina orden Tilda, vad glad jag blir! Det ska bli roligt att få följa er resa. :-) Med vänlig hälsning, Annie Andersson

Ulla L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Emma Forsberg en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Örta

Bra bemött på alls vis. Hjälpsam, tydlig och "finns där".

Kenneth B
Sibbersbo

Adam lyssnar, återkopplar snabbt, är tillgänglig och trevlig. Kan varmt rekommendera honom.

Hatim A
Storsjön

Ett proffs! Anlitat honom ett flertal gånger och verkligen en superbra mäklare med service och ihärdighet. Mina allra finaste rekommendationer!

Maria K
Barrsätra

Jag blev bemött på ett bra, kunnig och profisionelt sätt av Isabelle som mäklare.

Jonny K
Barrsätra

Hon är lugn,otroligt kunnig,lyssnar på våra önskemål och hade grymt tålamod trots att vi var så kräsna. Kan varmt rekomendera henne!

Gunnar B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Julia Wallin en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Centralt

Professionell, lugn och sympatisk.

Mattias L
Köpte sitt hus med hjälp av Julia Hedberg en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Vallhov

Alltid trevlig, kommunikativ och tillgänglig. 👌

Margit F
Sålde sitt hus med hjälp av Julia Wallin en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Seestaden

Bra kontakt från första början och hon lyssnade och jag fick bra förtroende för henne Jag hade inga förväntningar och mötet med Julia Wallin blev väldigt bra När vi gick igenom rum för rum så kommenterade Julia att hemmet var ett gammalt charmigt hem och det kändes bra att få den återkopplingen av henne. Kändes tryggt att sälja mitt hem som jag bott i mer än 60 år, med hjälp av Julia. Hon respekterade mig och alla möten med Julia var bra

Birgitta G
Storvik

Lugn, trygg, saklig, hjälpsam och tillmötesgående. Kan inte tänka oss bättre hjälp när man gör en krånglig och segdragen husförsäljning. 🤩🥰

Lena O
Sålde sin lägenhet med hjälp av Julia Wallin en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Centralt

Mycket trevligt bemötande och hjälpsam från första stund. Kände mig trygg med Julia direkt. Jag förväntade mig tydlighet, smidighet och professionalitet och fick det med råge. Allt har gått som smort och kommunikationen oss emellan har fungerat perfekt. Inget att anmärka på, bara beröm!

Anna S
Årsunda

Sara är verkligen en trygg och kunnig mäklare som nu hjälpt oss vid två bostadsaffärer. Vi är verkligen jättenöjda med henne ! Rekommenderas varmt .

Lena B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Gustav Björkman en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Kungsberget

Detta är andra gången vi haft med Gustav att göra, först som köpare och nu som säljare. Känns tryggt och enkelt att jobba med Gustav. Bra kommunikation under hela processen.

Peter Ö
Jäderfors

Kunnig och intresserad kvinna som kan sin sak.

Mikael B
Storsjön

Isabelle levererar alltid toppkvalitet, en grym mäklare som jag varmt kan rekommendera👍

Adris C
Köpte sitt hus med hjälp av Peter Thunell en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Lassas

Jätte bra och trevlig hjälpte oss väldigt bra att hitta det vi vill.

Andreas A

Trevlig och proffsigt bemötande

Tommy S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Gustav Björkman en del av Fastighetsbyrån Sandviken

Smidigt personligt enkelt problemfritt

Ines N
Vallhov

Vi är otroligt nöjda med Adam Hultman som hjälpte oss genom hela försäljningsprocessen. Han var professionell, lyhörd och alltid tillgänglig för våra frågor. Försäljningen gick jättebra och vi fick ett pris vi var mycket nöjda med. Vi kände oss trygga från start till mål. Rekommenderas varmt!

Kerstin Lovisa V
Åshammar

Konkret, saklig och rar på ett lagom personligt plan.

Hanna H
Centralt

Så bra hjälp vid mitt lägenhetsköp av mäklaren Julia! Snabb att svara på telefon och gav bra rådgivning.

Maath A
Centralt

Hon är en trevlig mäklare och kan sitt jobb bra!

Svar från Emma Forsberg

Tack så mycket Maath! Det var så roligt att få vara med er igen och hitta ny bostad.

Eddie B
Åshammar

Sara har varit ett bra stöd under hela försäljningsprocessen. Hon har lotsat oss med försiktig hand under hela tiden. Hennes lågmälda sätt och erfarenhet är bra egenskaper hos en mäklare.

Olof N
Örta

Julia var otroligt duktig. Snabb på att svara på frågor och väldigt snabb vid kontakt med säljaren.

Helene S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Emma Forsberg en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Centralt

Emma är en trevlig och lättsam person med mycket humor. Jag kände mig väldigt bra bemött och kände trygghet under hela processen. Fick bra förklarat för mig när jag hade några frågor. Jag fick bra och snabb återkoppling om hur visningarna hade varit och kände att jag fick vara delaktig när dessa skulle hållas. Mina förväntningar uppfylldes helt. Kändes sedan tryggt att skriva under alla papper då Emma förklarade olika paragrafer på ett lättförståeligt sätt. Tack Emma!

Svar från Emma Forsberg

Tack så hemskt mycket för de fina orden Helene! Det har varit så fint att få träffa dig och vara med och hjälpa dig att hitta en köpare, nu kan du flytta vidare och känna lugn för lägenheten.

Jesper S
Seestaden

Av Emma får man proffsigt bemötande, god kommunikation och bra service genom hela säljprocessen. Med sitt breda kundnätverk är hon duktig på att hitta intressenter till bostäder.

Svar från Emma Forsberg

Tack så mycket Jesper! Det var så roligt att få vara med och hjälpa dig med försäljningen och få till det precis som du ville ha det!

Tindra P
Seestaden

Bra bemötande från start, vi har fått bra hjälp och allt har gått väldigt smidigt.

Svar från Emma Forsberg

Tack så mycket Tindra! Jag hoppas att ni kommer att trivas riktigt bra i er nya lägenhet sedan, den är så fina och bra för er!

Mikael C
Barrsätra

Fick förtroende för henne och var pådrivande.

Patrik L
Hantverkarbacken

Trevlig bemötande. Saklig och seriös. Nöjd som köpare. Mvh Patrik Lindström.

Svar från Emma Forsberg

Tack så mycket Patrik, jag tror verkligen att lägenheten kommer att bli bra för dig och att du kommer att få till den på ett riktigt bra sätt!

Marjaana R
Köpte sitt hus med hjälp av Emma Forsberg en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Norrsätra

Trevlig, tydlig och serviceinriktad. Skapar en trygg känsla i kombination med prestigelöshet!

Svar från Emma Forsberg

Tack Marjaana! Det var så roligt att få hjälpa er att hitta rätt radhus, jag tror verkligen att ni kommer att trivas där och att det kommer att bli bra för er!

Marjatta Y
Sålde sitt hus med hjälp av Julia Hedberg en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Svibacka

Jag blev väldigt bra bemött av Julia under hela processen. Jag kände mig trygg och hon var lyhörd på det jag sa. Hon var väldigt hjälpsam och tydlig med hur försäljningen går till.

Helena R
Köpte sin lägenhet med hjälp av Helena Örnefeldt en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Centralt

Mycket trevlig mäklare som har ett stort engagemang med mig som köpare o mina tankar och behov inför köp av nytt boende.

Parviz K
Köpte sitt hus med hjälp av Julia Hedberg en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Svibacka

Hon är: ärlig, återkopplar snabbt i det ärende man har, har mycket drivkraft och bra bemötande...

Johanna H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Helena Örnefeldt en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Centralt

Väldigt bra! Har haft Helena förut och hon fortsätter att vara så trevlig och har ett härligt bemötande! Hon är en stjärna på sitt jobb!

Per H
Storsjön

Fick bra information och bemötande redan från vi bokade visningen. Kontinuerliga uppdateringar under processen på utlovad tid.

Mattias H
Storvik

Väldigt proffsig och enkel att ha och göra med.

Jeanette L
Sålde sitt hus med hjälp av Olivia Rustas en del av Fastighetsbyrån Sandviken

Omhändertagande och pålitlig mäklare som lyssnar till kundens önskningar.

Catarina L
Storsjön

Lyhörd för våra önskemål. Ger adekvata råd. Bra och tydlig information och feed back. Vi är mycket nöjda med vår mäklare.

Susanne L
Köpte sitt hus med hjälp av Olivia Rustas en del av Fastighetsbyrån Sandviken

Tillgänglighet. Opartisk. strukturerad.

Vanda Maria E
Klangberget

Sara förklarade enkelt och proffesionellt processen att sälja. Vad vi skulle göra och vad hon kunde hjälpa till med. Vi är mycket nöjda med Sara Molin.

Stina L
Gäveränge

Olivia är lyhörd, kunnig, nogrann och genomtrevlig. Jag har haft fullt förtroende för hennes jobb och har hon rekommenderat något har det uppfattats som ett genuint förslag, inte ”bara för att sälja”. Rekommenderar Olivia varmt.

Erik S
Köpte sitt hus med hjälp av Olivia Rustas en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Gäveränge

Ett riktigt proffs, vi som köpt hus för första gången har haft många frågor och ringt i tid och otid och smsat och hon har alltid varit trevlig och bemött oss på bästa sätt och svarat på alla frågor vi haft.

Marjaana R
Järbo

Lugn, professionell, trevlig, kunnig och flexibel!

Camilla L

Trevligt bemötande! Lugn och saklig

Svar från Emma Forsberg

Tack så mycket Camilla! Jag hoppas att lägenheten kommer att passa er perfekt!

Oscar Ö
Seestaden

Otroligt bra och trevlig. Skulle välja Emma igen vid framtida köp eller sälj behov

Svar från Emma Forsberg

Tack så mycket Oscar! Det var så fint att få vara med och hjälpa till och sälja så att ni kan gå vidare och leta efter större boende

Felipe B
Klangberget

Det var en jättebra upplevelse!

Adam E
Kungsberget

Bra smidig affär med bra stöd hela affären ut!

Anders L
Gäveränge

Väldigt trevligt och glatt bemötande redan från början. Proffsig med att lägga fram alla måsten inför försäljningen. I och med att jag aldrig sålt en fastighet tidigare så var det otroligt mycket värt att då allt förklarat på ett bra sätt. Olivia är en väldigt duktig mäklare!

Ellen N
Storvik

Sara är supertrevlig och engagerad. Kontakten vi har haft med henne har varit smidig och effektiv