Fastighetsbyrån Sandviken

• BadgeThirteenYears
  • BestInSweden2026
3 690
4.7

Välkommen till Fastighetsbyrån Sandviken! Sandviken har ett brett utbud av aktiviteter, det finns något för alla. Högbo Bruk bjuder på vacker miljö, det finns fina badstränder vid Storsjön och Kungsberget är nära för den som gillar att åka skidor. Vårt Sandviken kontor har 16 anställda och vi har förmedlat villor och fritidshus,...

3690 omdömen om Fastighetsbyrån Sandviken

Sedan starten hos Reco 2013

Ida L
Sålde sitt hus med hjälp av Annie Andersson en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Barrsätra

Jag blev rekommenderad att kontakta Annie efter att hon gjort en mycket lyckad och snabb försäljning av ett hus som legat ute länge hos en annan mäklarfirma. Och jag förstår verkligen varför hon blev rekommenderad! När vi först träffades var min plan egentligen inte att sälja direkt. Annie kom hem till mig för att vi skulle prata om vilka sista åtgärder jag borde göra och planera för en sommarfotografering inför en eventuell försäljning längre fram. Men vårt möte blev så mycket mer än så. Vi pratade länge om vad jag sökte,...

Ellinor P
Köpte sitt hus med hjälp av Gustav Björkman en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Sibbersbo

Trevligt och ärligt bemötande. Fin förmedling mellan oss och säljare. Hjälpsam även med visning av vårt boende med mycket kort varsel (då ordinarie mäklare var ledig).

Camilla S
Sålde sitt hus med hjälp av Gustav Björkman en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Vattentornet

Trevlig och snabb kommunikation i allt som rörde vårt hus. Mycket nöjda är vi.

Mathias S
Sålde sitt hus med hjälp av Gustav Björkman en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Vattentornet

Otroligt trevlig och mycket prrofesionell!!

Madeleine S
Barrsätra

Isabelle var väldigt lyhörd till våra önskningar och väldigt professionell! Vi är glada att vi fick Isabelle som hjälpte oss med våran husförsäljning.

Per A
Köpte sitt hus med hjälp av Sara Molin en del av Fastighetsbyrån Sandviken

Jag tycker verkligen hon har varit bra mtp som förstagångsköpare i mitt fall var bra då vi gick igenom köpekontraktet så att jag fick den genomgång som var nödvändig. Annars i övrig kontakt så har hon ringt och checkat av samt haft dialog med banken som gjort att det känts bra.

Mikael K
Österfärnebo

Proffsigt och trevligt bemötande.

Jan-Olov P
Köpte sin lägenhet med hjälp av Helena Örnefeldt en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Barrsätra

Klart o tydligt om ärendet. Väl förberedd och fick möjlighet att ställa frågor

Lena H
Österfärnebo

Sara har varit väldigt trevlig, kunnig o professionell genom hela processen. Lugn o pedagogisk. Vi är supernöjda. Rekommenderas!

Lena H
Österfärnebo

Sara har varit väldigt trevlig, kunnig och professionell genom hela processen. Lugn och pedagogisk. Vi är supernöjda. Rekommenderas!

Pia-Maria G
Köpte sitt hus med hjälp av Peter Thunell en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Järbo

Välidgt bra mäklare som jag rekommenderar

Elin L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Julia Wallin en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Hantverkarbacken

Kompetent, snabb att återkoppla och möter en alltid med ett stort, varmt leende! :)

Marianne V
Stensätra

Förklarar bra steg för steg vad som händer under försäljningstiden. Allt har fungerat bra.

Kirsi M
Åmot

Professionellet, vänlig. Att huset skulle bli såld fort och det blev det med bra pris. Lung och vänlig mot både köpare och oss som säljer.

Christina H
Järbo

Peter är trevlig, kunnig och tillmötesgående. Hela affären har gått snabbt och smärtfritt

Åke S
Centralt

Helena har på ett otroligt smidigt och proffsigt sätt hjälpt oss i införskaffandet av vår nya bostad. Hon har svarat på alla våra frågor och om hon inte haft svar så har hon tagit reda på och återkommit direkt. Stor förståelse för hur vi ville genomföra affären och det löste hon snabbt och perfekt. Dessutom är hon otroligt trevlig och sympatisk! Vi är supernöjda!👍

Jean A
Åmot

En fantastisk mäklare som har är både kunnig och vänlig. Hela hennes person utstrålar ett lugn som smittar av sig.

Hananja L
Köpte sitt hus med hjälp av Annie Andersson en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Barrsätra

She is a wonderful broker, she helped us throughout the whole process. She really is caring and attentive. I would recommend her ro anyone. We got a home that we love and we would never have been able to find it without her.

Anneli E
Storvik

Adam är trevlig, fokuserad och lösningainriktad. Lättsam och kunnig. Han har guidat mig igenom detta.

Elin L
Köpte sitt hus med hjälp av Peter Thunell en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Seljansö Kulle

Trevlig och kunnig. Tydlig. Lätt att kontakta och ringer alltid annars upp snabbt. Återkopplar fort. Supernöjd! :)

Dan S
Köpte sitt hus med hjälp av Helena Örnefeldt en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Järbo

Helena uppträder proffesionellt och tydligt, bra för både köpare och säljare. Jag är helnöjd med affären och hur hon agerade både vid visning och kontraktskrivning. Kommer att be henne hjälpa till i kommande affärer.

Ellen V
Hantverkarbacken

Väldigt trevlig person och påläst om bostaden i fråga. Allt har fungerat bra och smidigt och det har inte funnits några frågetecken under hela processen vilket jag har uppskattat!

Thorsten H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Helena Örnefeldt en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Hantverkarbacken

Hon är toppen över trevlig kunnig till Max vad mer kan jag säga hon hon får 10 poäng är max jag ger henne 100 gånger mer ☕️🎸🌷🤠🤡🥅🥋🌸👍⛷️🍺🌺

Camilla B
Järbo

Julia är trevlig och forsöker svara på alla möjliga frågor. Hon är väl påläst om objektet och om hon inte kan något frågar hon snabbt till säljer och kommer med svar. Lätt att prata med har hon snabbt hittat rätt bostad för mig och min partner och har varit med genom hela processen. Som förstagångsköpare hade jag inte kunnat fått bättre hjälp. Snabb återkoppling hela tiden, nästan 24/7. Rekommenderat!

Melek A
Seljansö Kulle

Jättetrevlig, hjälpsam, kunnig, bra bemötande.🌸😊

Elisabeth M
Storvik

Mäklare med stort engagemang, kompetens och god kommunikation. En mäklare som gjorde vår försäljning av vårt hus, likaså köp av ett annat, till en lugn och trygg upplevelse. Sammantaget rekommenderar vi Adam om ni önskar en trygg och kompetent mäklare med stor erfarenhet.

Henric W
Sålde sitt hus med hjälp av Adam Hultman en del av Fastighetsbyrån Sandviken

Snabb, otroligt proffsig och trevlig och levererar. Rekommenderas 😍

Robert H
Öjaren

Julia var fantastisk. Snabb hjälp, bra återkoppling och väldigt seriös.

Thomas O
Öjaren

Vi kunde inte vara mera nöjda med Julias arbete. Hon gjorde hela processen i köpet av vårt fritidshus trygg, personlig och professionell. Julia är tillgänglig och otroligt lyhörd vilket gjorde att både vi som köpare och säljarna kände oss väl omhändertagna. Vi kommer varmt att rekommendera henne till andra! Gunilla och Thomas

Susanne H
Öjaren

Ett enormt engagemang och ett fint bemötande , en empatisk, närvarande och trevlig person. Vi är enormt tacksamma

Siri J
Marstrand

Jag fick genast förtroende för Sara Molin. Hennes lugna fina sätt gjorde att jag kände att jag kunde lämna min försäljning av bostadsrätten i hennes händer. Jag vill verkligen rekommendera Sara Molin. Hjärtligt tack! Mvh Siri Johansson

Johanna H
Sålde sitt hus med hjälp av Helena Örnefeldt en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Seestaden

Väldigt noga och har trevligt bemötande

Christopher H
Sålde sitt hus med hjälp av Annie Andersson en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Gästrike Hammarby

Oerhört sympatisk och kunnig mäklare. Från vårat beslut att sälja så har Annie varit med från dag 1, kommit med tips och varit oerhört grundlig i alla steg som krävs och förklarat på en lekmannamässig nivå så vi har varit införstådd hela tiden under processens gång. Kan varmt rekommendera Annie till alla säljare och köpare därute MvH Christopher & My

Mikael P
Järbo

Som mäklare visade Julia vara trevlig och kunnig. Vi hade bra kommunikation hela vägen och hennes goda tips och råd gjorde att bostaden blev såld snabbt.

Christoffer B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Emma Forsberg en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Centralt

Jätte trevligt bemötande och allt var enkelt och smidigt, inga konstigheter

Svar från Emma Forsberg

Tack Snälla Christoffer! Det var roligt att få träffa dig och hjälpa dig att hitta ditt nya hem

Jakob S
Storvik

Gott bemötande, trevlig och tillgänglig!

Maria D
Köpte sin lägenhet med hjälp av Julia Wallin en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Barrsätra

Väl bemötande, glad och vänlig, skicklig, kompetent.

Jonas B
Årsunda

Väldigt trevlig och påläst och bra på att beskriva och hjälpa

David E
Sålde sitt hus med hjälp av Julia Wallin en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Norrsätra

en mäklare med en skön och jordnära vibe, hon tog våran försäljning på största allvar (då vi enbart hade ca 6 veckor på oss att sälja våran bostad ) hon tog hand om oss och skötte våran radhusförsäljning med en service och återkoppling i världsklass, man kände sig hörd och förstådd på alla plan, ett stort plus var att man kände sig som att man var den enda klienten hon hade fast jag vet att hon hade fler försäljningar som hon bollade med samtidigt (jag frågade eftersom jag trodde vi va det enda objekt hon sålde just då,...

Ludwig S
Kungsgården

Snabb och smidig affär Bra mäklare!

Veronica S
Kungsgården

Professionell och vänlig , serviceminded.

Irene B
Kungsgården

Isabell Edlund - Bemötande högsta betyg, med en extra stjärna. Valde själv Isabell enligt skriftligt omdöme. - Förväntningarna levde Isabell upp till med råge. - Engagerad,flexibel,lugn, bra råd, mycket kompetent, lyhörd. Hon är rätt person på rätt plats. Har bara positiva saker att säga om Isabell.

Alina J
Sålde sitt hus med hjälp av Mattias Jonsson en del av Fastighetsbyrån Sandviken

Jag blev bemött på ett mycket professionellt, vänligt och respektfullt sätt. Mäklaren var alltid tillgänglig för frågor och tog sig tid att förklara hela processen på ett tydligt sätt. Jag förväntade mig en kunnig, engagerad och pålitlig mäklare som skulle hjälpa mig genom hela försäljningen. Mäklaren levde upp till mina förväntningar och överträffade dem genom sitt stora engagemang, sin erfarenhet och sitt professionella arbetssätt. Jag är mycket nöjd med hela upplevelsen. Mäklaren var kunnig, hjälpsam och det märktes...

Mattias F
Årsunda

Trevlig kunnig, bra på att förklara, tillmötesgående

Gerald P
Köpte sitt hus med hjälp av Mattias Jonsson en del av Fastighetsbyrån Sandviken

Mattias gjorde ett väldigt bra intryck - lugn, responsiv, flexibel, snabb och mycket förtroendeingivande. Vi kan varmt rekommendera honom.

Gustav Ö
Sålde sitt hus med hjälp av Mattias Jonsson en del av Fastighetsbyrån Sandviken

Kan inte rekommendera Mattias nog! Trygg, lugn, professionell och vänlig.

William J
Sålde sitt hus med hjälp av Mattias Jonsson en del av Fastighetsbyrån Sandviken

Väldigt smidigt och enkelt sälj med Mattias

Saly A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Emma Forsberg en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Centralt

Mycket professionell och hjälpsam mäklare. Bra kommunikation, snabb återkoppling och ett trevligt bemötande. Rekommenderas starkt!

Svar från Emma Forsberg

Tack så mycket Saly! Jag är glad att jag har fått vara med och hjälpa er med er försäljning!

Linda H
Åshammar

Kunnig och trevlig, svara väldigt snabbt på SMS och samtal. Kändes tryggt att ha stödet kring försäljningen av mitt hus

Jörgen W
Torsåker

Han är trevlig och lätt att ha och göra med.