Adam Hultman

Adam Hultman

Adam Hultman är mäklare på Fastighetsbyrån Sandviken

Adam Hultman har varit registrerad mäklare sedan 2014-07. Adam Hultman har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-01 och har fått 352 omdömen med ett betyg på 4.7. Adam Hultman har haft 56 försäljningar sen 2024-06 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2024-06 - 2025-05

352 omdömen om Adam Hultman

Sedan starten hos Reco 2015
Per L
Kungsgården

Seriös och noga med återkoppling.

Karl Erik B
Barrsätra

Adam är en väldigt trevlig och kompetent kille - var professionell och lyhörd genom husförsäljningen, trots ett något motigt marknadsläge. Kan varmt rekommendera honom!

Kenneth B
Sibbersbo

Adam lyssnar, återkopplar snabbt, är tillgänglig och trevlig. Kan varmt rekommendera honom.

Hatim A
Storsjön

Ett proffs! Anlitat honom ett flertal gånger och verkligen en superbra mäklare med service och ihärdighet. Mina allra finaste rekommendationer!

Ines N
Vallhov

Vi är otroligt nöjda med Adam Hultman som hjälpte oss genom hela försäljningsprocessen. Han var professionell, lyhörd och alltid tillgänglig för våra frågor. Försäljningen gick jättebra och vi fick ett pris vi var mycket nöjda med. Vi kände oss trygga från start till mål. Rekommenderas varmt!

Ove J
Järbo

Hörsam och ofta tillgänglig Bra samtal

Mikael H
Storvik

Otroligt bra bemötande, lugn och sansad mäklare som jag starkt kan rekommendera när ni väljer Fastighetsbyrån.

Gisela S
Kungsgården

Vi blev mycket väl bemött av Adam när vi var på visning. Otroligt serviceminded . Kunnig och väl påläst om projektet. Snabb att svara på frågor som vi kom på efter visning av huset. Helt enkelt en toppenmäklare :)

Maria E
Storvik

Mycket bra, trevlig och kompetent.

Khadije A
Centralt

Adam är en professionell person som har en djup förståelse för fastighetsmarknaden och som kunde guida köpare och säljare genom hela processen av att köpa en fastighet. Adam är expert på fastighetsmarknaden som kunde erbjuda stöd och rådgivning genom hela köpe- eller säljprocessen.