Adam Hultman
Adam Hultman är mäklare på Fastighetsbyrån Sandviken
.Adam Hultman har varit registrerad mäklare sedan 2014-07. Adam Hultman har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-01 och har fått 282 omdömen med ett betyg på 4.7. Adam Hultman har haft 49 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
282 omdömen om Adam Hultman
Sedan starten hos Reco 2015
sålde sitt hus med hjälp av Adam Hultman en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Otroligt fint och seriöst bemötande. Han utstrålade trygghet och förklarade lugnt o tydligt om försäljningsprocessen. Han lät oss ta saker i vår takt vilket var jätteskönt då vi bott i huset så länge och han förstod de känslor som rörde sig inom oss. Vi fick jättebra och snabb återkoppling när vi hade frågor och lugnade oss när vi blev oroliga över något. Han har en mjuk och trevlig personlighet. Låt aldrig Adam sluta som mäklare på fastighetsbyrån, då är ni knasiga.
köpte sitt hus med hjälp av Adam Hultman en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Superbra mäklare, trevlig engagerad och lätt att prata med
sålde sitt hus med hjälp av Adam Hultman en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Adam har ett professionellt och lugnt bemötande.
Inger förtroende för en orolig säljare.
Ger löpande information under försäljningsprocessen.
Jag upplever att det är lätt att komma i kontakt med Adam. -
sålde sitt hus med hjälp av Adam Hultman en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Adam är lyhörd, kunnig och trevlig. Han är väldigt hjälpsam utan att kännas påträngande. Vi är mer än nöjda med hans insatts med försäljningen av vårt hus. Rekommenderar verkligen Adam Hultman på Fastighetsbyrån.
sålde sitt hus med hjälp av Adam Hultman en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Mycket goda och lättsamma möten. Proffesionell, tydlig och medmänsklig. Allt har gått smidigt rekommenderar varmt att anlita Adam
köpte sitt hus med hjälp av Adam Hultman en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Adam var lösningsorienterad och möjliggörande för att vi kunde köpa detta hus när vi befann oss på andra sidan jordklotet på ett fantastiskt sätt!
köpte sitt hus med hjälp av Adam Hultman en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Trevligt bemötande och lyssnade och tog in våra önskemål om bostad.
Enkel och smidig affär och mycket trevligt bemötande -
köpte sitt hus med hjälp av Adam Hultman en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Bra bemötande och vilja att visa och svara på frågor.
Humor hade han också vilket jag uppskattade.
Inge konstigheter. -
Bra bemötande.
Bra information och bra förklaring. -
sålde sitt hus med hjälp av Adam Hultman en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Tredje fastigheten Adam säljer åt mig. Adam är lyhörd och har ett väldigt trevligt bemötande. Han är väldigt lättillgänglig och snabb på att återkoppla. Kan starkt rekommendera