julia var alltid glad och trevlig. Hon lyssnade på mina tankar om försäljningen och var väldigt lyhörd. Hon gav mig den hjälp jag behövde. Tack så väldigt mycket Julia.
Julia Hedberg
Julia Hedberg är mäklare på Fastighetsbyrån Sandviken
.Julia Hedberg har varit registrerad mäklare sedan 2023-02. Julia Hedberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-05 och har fått 157 omdömen med ett betyg på 4.9. Julia Hedberg har haft 37 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
157 omdömen om Julia Hedberg
Hon förklarade allt bra för oss och hade en kontakt med oss under hela säljprocess tiden, jag tycker att hon är en duktig mäklare och gör sitt jobb på ett väldigt bra sätt.
Julia är en engagerad, professionell och lyhörd mäklare. Hon är tydlig, pålitlig och serviceinriktad, och gjorde hela försäljningen trygg, smidig och framgångsrik. Tack Julia
Jag vill uttrycka min uppriktiga tacksamhet till julia Hedberg för hennes utmärkta arbete. Hon utmärkte sig för sitt förfinade sätt att bemöta oss och hade en förfinad smak, vilket visade att hon kunde förmedla information ärligt och tydligt i alla avseenden.
Mycket nöjd. Alltid glad och trevlig Lätt att få kontakt med och hör av sig och informerar hela tiden i processen. Enda minus att hon inte gillar fikabröd även om man bjuder 😉
Trevlig och hjälpsam. Svarar på samtal och sms.
Mycket trevlig, proffsig och förtroendeingivande 🌟
mycket bra på att behålla kontakten under hela processen, vilket ändå pågick i över 1 år. Kommunikationen är trevlig och saklig.
Jag är mycket nöjd med Julia Hedberg och den hjälp jag fick under hela processen. Hon var professionell, trevlig och alltid hjälpsam. Jag fick tydliga svar på mina frågor och kände mig trygg genom hela bostadsaffären. Jag kan varmt rekommendera Julia och Fastighetsbyrån i Sandviken.
En väldigt professionell , engagerad och lyhörd mäklare. Jag kommer absolut att anlita henne igen vid nästa fastighetsaffär.