Lugn, trygg, saklig, hjälpsam och tillmötesgående. Kan inte tänka oss bättre hjälp när man gör en krånglig och segdragen husförsäljning. 🤩🥰
Sara Molin
Sara Molin är mäklare på Fastighetsbyrån Sandviken
.Sara Molin har varit registrerad mäklare sedan 2019-07. Sara Molin har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-05 och har fått 234 omdömen med ett betyg på 4.8. Sara Molin har haft 45 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.
2024-05 - 2025-04
234 omdömen om Sara Molin
Sara är verkligen en trygg och kunnig mäklare som nu hjälpt oss vid två bostadsaffärer. Vi är verkligen jättenöjda med henne ! Rekommenderas varmt .
Konkret, saklig och rar på ett lagom personligt plan.
Sara har varit ett bra stöd under hela försäljningsprocessen. Hon har lotsat oss med försiktig hand under hela tiden. Hennes lågmälda sätt och erfarenhet är bra egenskaper hos en mäklare.
Sara förklarade enkelt och proffesionellt processen att sälja. Vad vi skulle göra och vad hon kunde hjälpa till med. Vi är mycket nöjda med Sara Molin.
Lugn, professionell, trevlig, kunnig och flexibel!
Det var en jättebra upplevelse!
Sara är supertrevlig och engagerad. Kontakten vi har haft med henne har varit smidig och effektiv
We had already visited other properties before finalizing the purchase of this one. She was always very helpful, extremely attentive, and, even in another language, always willing to assist us. Thank you for your continuous support and care.
Lugn och kunnig! Ödmjuk och behaglig är nog ord jag skulle vilja använda.