Sara är professionell, trevlig, tydlig, informativ och engagerad. Vi är mycket nöjda med henne som vår mäklare.
Sara Molin
Sara Molin är mäklare på Fastighetsbyrån Sandviken
.Sara Molin har varit registrerad mäklare sedan 2019-07. Sara Molin har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-05 och har fått 205 omdömen med ett betyg på 4.8. Sara Molin har haft 39 försäljningar sen 2023-10 och har tillfrågat 91% av sina kunder efter omdömen.
2023-10 - 2024-09
205 omdömen om Sara Molin
Väldigt bra och trevlig. Dock mest min make som har skött kontakten :)
Hon var saklig och hade svar på det mesta vi undrade över
Hon är bra på det hon gör, trevligt, saklig,förklarar på ett enkelt sätt.
Alltid snabbt svar på sms på frågor från oss. Bra återkoppling.
Tryggt, smidigt, kunnig, serviceorienterad och tydligt.
Allt bra! Trevlig och kompetent!
Sara har ett lugnt och professionellt bemötande. Sara stöttade oss fint i alla tankar och frågor som vi hade runt köpet.
Mycket trevlig och informativ. Hon ger en utrymme att få upptäcka fastigheten själv och är otroligt informativ vid frågor. Vi har varit på flertalet visningar med Sara och hon håller måttet varje gång. Hon har koll på sina fastigheter och är inte rädd för att "återkomma" om hon inte kan svara på någon fråga. Hon bjuder på ett skratt medans vi går igenom en massa formalia. Jättenöjda!
Jag tycker att Sara har skött affären på ett utomordentligt bra sätt. Hon är lugn och vänlig och duktig på sitt jobb. Jag har bara positiva saker att säga om Sara Molin. Tack för att Du hjälpte mig sälja huset. MVH Mats.