Helena Örnefeldt

Helena Örnefeldt

Helena Örnefeldt är mäklare på Fastighetsbyrån Sandviken

Helena Örnefeldt har varit registrerad mäklare sedan 2021-04. Helena Örnefeldt har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-02 och har fått 81 omdömen med ett betyg på 4.9. Helena Örnefeldt har haft 48 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

81 omdömen om Helena Örnefeldt

Sedan starten hos Reco 2022
Cecilia A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Helena Örnefeldt en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Storvik

Helena har en fin och trygg utstrålning. Man blir bemött på ett professionellt och förstående sätt. Hon är bra på att förklara och ge tips. Vägen från visning till köp har hon varit fantastisk. Allt gick snabbt. Jag har ingen tidigare erfarenhet av att köpa en bostadsrätt. Hon förklarade så man förstod vad som händer i de olika stegen med ett köp. Jag är mycket nöjd med Helena och rekommenderar henne som mäklare till såväl erfarna som oerfarna köpare.

Inga-Maj L
Storvik

Vid köp av lägenhet tyckte vi att vi blev bemött på ett trevligt och proffsigt sätt. Fick svar på alla frågor och även vid påskrift vid förmedlingen fick vi förklarat på ett lugnt och proffsigt sätt. Vi fick svar på alla våra funderingar. Allt var toppen. Inga-Maj

Anna P
Centralt

Kunnig, supertrevlig och ger en känsla av att vara ett stöd för mig som individ i en försäljning eller ett köp - istället för att enbart drivas av utfallet ”på sista raden”. Det känns tryggt att köpa bostad med hjälp av Helena.

Johan O
Centralt

Jag fick ett supertrevligt bemötande som kändes äkta och proffesionellt!

Fanny I
Sålde sin lägenhet med hjälp av Helena Örnefeldt en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Centralt

Superbra och proffsigt bemött! Alla steg i försäljningen och kontakten har rullat på fint med tanke på att allt har gått väldigt fort. Rekommenderar varmt!

Niklas N
Hantverkarbacken

Fick ett mycket bra första intryck av en "hungrig" mäklare. Trevlig och lätt att ha och göra med, kommunikationen under hela processen var tydlig.

Lena K
Centralt

Väldigt trevlig o mkt fint bemötande o hjälpsam fantastiskt bra mäklare

Margareta B
Centralt

Helena var mycket bra och trevlig, lugn till sättet och mycket kunnig. Gick igenom allt på ett bra och förklarande sätt. Jag är nöjd med allt och kan varmt rekommendera henne. Mvh Margareta Backmsn

Emir A
Storvik

Jag tyckte att det var jätte bra

Amelie F
Centralt

Allt var bra, kunde inte önska något mer eller mindre