Helena Örnefeldt

Helena Örnefeldt

Helena Örnefeldt är mäklare på Fastighetsbyrån Sandviken

Helena Örnefeldt har varit registrerad mäklare sedan 2021-04. Helena Örnefeldt har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-02 och har fått 60 omdömen med ett betyg på 4.9. Helena Örnefeldt har haft 51 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.

2022-03 - 2023-02

60 omdömen om Helena Örnefeldt

Sedan starten hos Reco 2022
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Helena Örnefeldt en del av Fastighetsbyrån Sandviken
    2023-03-22 Verifierad kund
    Hon är proffesionellt och gör sitt jobb på bästa sätt. Tidligt och lätt att kommunicera med som mäklare! Bästa mäklare!
    2023-03-20 Verifierad kund
    Inget o klaga på. Klockren tjej!
    2023-03-14 Verifierad kund
    Trevligt och professionellt bemötande.
    Jag hade förväntningen att jag skulle kunna få hjälp och svar på frågor gällande lägenheten, föreningen och området. Alla dessa förväntningar kunde hon möta.
    Sammanfattningen är att jag upplevde det trevligt och professionellt. Det har även fortsatt så och affären är ännu inte klar, vilket ger att jag kommer fortsätta få hjälp av Helena en stund till.
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Helena Örnefeldt en del av Fastighetsbyrån Sandviken
    • Storvik
    2023-03-13 Verifierad kund
    Blev bemött av en driven och professionell mäklare. Vi hade några mål med visningen och med priset vilket hon överträffade.
    Jag visste att hon skulle göra ett bra jobb då jag har varit på hennes visningar tidigare men jag blev ändå positivt överraskad av hennes hantering av min försäljning.

Jag rekommenderar Helena till alla som ska sälja/köpa. Dyr som billig bostad så gör hon sitt absolut yttersta.
    • Storvik
    2023-03-11 Verifierad kund
    Helena är en kompetent och bra mäklare som förklarar och hjälper till med de frågor man har och sammanfattar köpet på ett förståligt sätt samt att är hon är en glad och trevlig person.
    2023-03-09 Verifierad kund
    Mäklaren har varit tydlig genom hela processen och tillmötesgående. Lätt att få tag på oavsett tid på dygnet. Mycket trevlig och vänlig!
    2023-01-26 Verifierad kund
    Jättetrevlig och professionel.
    • Örta
    2022-12-29 Verifierad kund
    Helena är alltid väldigt hjälpsam!
    2022-12-22 Verifierad kund
    Ordning och reda samt ett trevligt och tydligt bemötande.
    Nu är ju inte uppdraget klart ännu😅så vi hoppas på en bra fortsättning
    2022-11-21 Verifierad kund
    Jag är mycket nöjd. Helena är mycket trevlig och professionell.