Professionell, tydlig och lätt att prata med! Lätt att prata med! 10/10 Gjorde ett utmärkt arbete
Julia Wallin
Julia Wallin är mäklare på Fastighetsbyrån Sandviken
.Julia Wallin har varit registrerad mäklare sedan 2024-06. Julia Wallin har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-09 och har fått 50 omdömen med ett betyg på 4.9. Julia Wallin har haft 42 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
50 omdömen om Julia Wallin
Snabb service, välkomnande, väldigt bra svar till alla mina frågor och hon hade även stor tillgänglighet under alla dagens timmar. Kunde inte önskat mig en bättre mäklare!
Julia Wallin var tillmötesgående och höll sig borta när jag gick och tittade. Men ställde upp direkt när jag hade funderingar. Hon hade även en tumstock till hands. Hon gjorde sitt jobb.
Julia har alltid varit positiv och trott på att lägenheten skulle bli såld trotts att jag kände hopplöshet. Jag fick bra information om vad som händer. Jag fick genast förtroende för Julia, enligt min uppfattning så funkade vår kommunikation bra. Jag är glad att jag fick Julia som mäklare. Mvh Nina
Kommunikationen var på topp hela tiden! Och bra och tydlig information
Lätt att prata med, tydlig och man känner sig trygg
Vi blev värdigt vänligt och korrekt bemött. Vi hade normala förväntningar men det överträffade Julia Wallin med råge. Mycket bra. Vi är mycket nöjda.
Trevlig och kunnig och hjälpsam 😃
Trevlig kunnig hjälpsam bra bemötande 😃
Man känner sig verkligen trygg i Julias händer, hon är otroligt proffsig och duktig på de hon gör. Jag kommer att rekommendera henne starkt till andra som ska sälja sin bostad. Så tacksam att vår affär gick så snabbt och smidigt.