Väldigt proffsig och seriös! Fick oss som säljare att kännas oss väldigt trygga genom hela processen.
Julia Wallin
Julia Wallin är mäklare på Fastighetsbyrån Sandviken
.Julia Wallin har varit registrerad mäklare sedan 2024-06. Julia Wallin har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-09 och har fått 86 omdömen med ett betyg på 4.9. Julia Wallin har haft 53 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2025-07 - 2026-06
86 omdömen om Julia Wallin
Julia är otroligt proffsig, tydlig och lyhörd! Vi har känt oss trygga med henne från början till slut! Grym!
Hon var glad och trevlig ,engagerad och svarade gärna på mina otaliga frågor, att flytta är jobbigt med mycket att tänka på men nu är det snart dags för flytt , sammanfattningen är det hela gått snabbare än jag trodde så jag är mycket nöjd med Julia
Superstjärna! Väldigt nöjd med all hantering & bemötande.
Alltid glad och känns positiv, trevlig att ha att göra med och min oro försvinner när jag pratat med henne.
Jag har bara haft positiva erfarenheter av Julia som mäklare. Lägenheten är min första lägenhet och jag tycker Julia har varit väldigt förstående samt varit bra på att hålla en uppdaterad och informera, något jag verkligen uppskattat!
Väldigt hjälpsam, ställer alltid upp.
Väldigt hjälpsam, kompetent och lätt att ha och göra med. Jag är väldigt nöjd med mitt val av mäklare!
Supertrevlig, tillmötesgående och proffsig.
Fin, gullig och varm tjej som är enkel att ha och göra med. Känns naturligt 💕