Hon är en trevlig mäklare och kan sitt jobb bra!
Emma Forsberg
Emma Forsberg är mäklare på Fastighetsbyrån Sandviken
.Emma Forsberg har varit registrerad mäklare sedan 2020-01. Emma Forsberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-03 och har fått 236 omdömen med ett betyg på 4.8. Emma Forsberg har haft 78 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2024-05 - 2025-04
236 omdömen om Emma Forsberg
Tack så mycket Maath! Det var så roligt att få vara med er igen och hitta ny bostad.
Emma är en trevlig och lättsam person med mycket humor. Jag kände mig väldigt bra bemött och kände trygghet under hela processen. Fick bra förklarat för mig när jag hade några frågor. Jag fick bra och snabb återkoppling om hur visningarna hade varit och kände att jag fick vara delaktig när dessa skulle hållas. Mina förväntningar uppfylldes helt. Kändes sedan tryggt att skriva under alla papper då Emma förklarade olika paragrafer på ett lättförståeligt sätt. Tack Emma!
Tack så hemskt mycket för de fina orden Helene! Det har varit så fint att få träffa dig och vara med och hjälpa dig att hitta en köpare, nu kan du flytta vidare och känna lugn för lägenheten.
Av Emma får man proffsigt bemötande, god kommunikation och bra service genom hela säljprocessen. Med sitt breda kundnätverk är hon duktig på att hitta intressenter till bostäder.
Tack så mycket Jesper! Det var så roligt att få vara med och hjälpa dig med försäljningen och få till det precis som du ville ha det!
Bra bemötande från start, vi har fått bra hjälp och allt har gått väldigt smidigt.
Tack så mycket Tindra! Jag hoppas att ni kommer att trivas riktigt bra i er nya lägenhet sedan, den är så fina och bra för er!
Trevlig bemötande. Saklig och seriös. Nöjd som köpare. Mvh Patrik Lindström.
Tack så mycket Patrik, jag tror verkligen att lägenheten kommer att bli bra för dig och att du kommer att få till den på ett riktigt bra sätt!
Trevlig, tydlig och serviceinriktad. Skapar en trygg känsla i kombination med prestigelöshet!
Tack Marjaana! Det var så roligt att få hjälpa er att hitta rätt radhus, jag tror verkligen att ni kommer att trivas där och att det kommer att bli bra för er!
Trevligt bemötande! Lugn och saklig
Tack så mycket Camilla! Jag hoppas att lägenheten kommer att passa er perfekt!
Otroligt bra och trevlig. Skulle välja Emma igen vid framtida köp eller sälj behov
Tack så mycket Oscar! Det var så fint att få vara med och hjälpa till och sälja så att ni kan gå vidare och leta efter större boende
"Fantastisk mäklare! Professionell, engagerad och alltid tillgänglig för frågor. Gjorde hela processen smidig och trygg. Rekommenderas varmt!"
Tack så mycket Andreas! Jag är glad att jag fått vara med och hjälpa dig vid din försäljning och önskar dig all lycka till!
Väldigt trevlig, hjälpsam, bra på att förklara. Både jag och Mattias har känt oss i trygga händer, Väldigt nöjd med Emma som mäklare!
Tack så mycket Tilde, jag är så glad att vi äntligen kunde få till det så att ni fick köpa er drömlägenhet, jag hoppas och tror verkligen att ni kommer att trivas där!