Sålde bostaden snabbt, även när försäljning var svår.
Emma Forsberg
Emma Forsberg är mäklare på Fastighetsbyrån Sandviken
.Emma Forsberg har varit registrerad mäklare sedan 2020-01. Emma Forsberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-03 och har fått 199 omdömen med ett betyg på 4.8. Emma Forsberg har haft 73 försäljningar sen 2023-10 och har tillfrågat 91% av sina kunder efter omdömen.
2023-10 - 2024-09
199 omdömen om Emma Forsberg
Trevlig och bra bemötande. Hjälpsam och kunnig.
Emma är professionell och trevlig, är supernöjd
Lugn och pålitlig. Även om försäljningen tog 1 år så hade vi förtroende för mäklaren att slutföra affären
Emma har varit en kompetent och kunnig mäklare som jag har känt mig trygg med, skulle starkt rekommendera henne som mäklare
Alltid tillgänglig, alltid snabba svar, alltid trevlig och alltid ödmjuk och uppmärksam på oss som kund. En superbra mäklare!
Väldigt trevlig och tillmötesgående.
Hon var redig och förklarade allt bra. Man fick förtroende för henne. Fast hela affären med visning och köp blev så hastigt bestämt, så var hon vänlig, och man kunde fråga om allt.Toppen!
Hon var agerande, trevlig, enkel och med bra engagemang. Hennes professionella och vänliga attityd gjorde hela processen smidig och positiv. Rekommenderar henne starkt för alla som letar efter en pålitlig mäklare.
Tack så mycket Mike! De har varit fint att få vara med och hjälpa till med försäljningen.
Trevlig, driven och samarbetsvillig. Vi är väldigt nöjda!!