Väldigt proffsig och trevlig ödmjuk
Emma Forsberg
Emma Forsberg är mäklare på Fastighetsbyrån Sandviken
.Emma Forsberg har varit registrerad mäklare sedan 2020-01. Emma Forsberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-03 och har fått 340 omdömen med ett betyg på 4.8. Emma Forsberg har haft 100 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
340 omdömen om Emma Forsberg
Emma är duktig. Ringer alltid upp, om hon är upptagen. Bra omdöme.
Jag ger Emma de bästa av rekommendationer! Så kompetent! Så professionell! Så förtroendeingivande! Varm och med omtanke om såväl säljare som köpare! Hon lever verkligen upp till förväntningarna av hur en mycket bra mäklare ska vara!
Prompt communication and always available to support. Overall great experience with Emma Forsberg for selling our apartment
Thank you so much Rajesh! I´m so glad that we made it and that everything ended up so well, soon you can hand over your apartment and just focus on your house.
Emma Forsberg levererade över förväntan på precis alla punkter. Proffsig, målinriktad och med ett genuint engagemang. Affären gick otroligt smidigt och slutpriset blev bra. Kommer utan tvekan att anlita Emma igen om det är aktuellt att flytta!
Tack snälla Anna! Jag glad att det blev så bra för dig och att jag fick vara med och hjälpa dig att hitta din nya lägenhet, jag tror verkligen att den kommer att bli toppen för dig och att du kommer att få till den precis så som du vill ha den.
Emma är en trevlig, lyhörd och kunnig Mäklare. Mina förväntningar blev som jag tänkt mig, hon fixade det jättebra. Emma skötte det som en erfaren Mäklare skall, hon fick mig att känna mig trygg i försäljningen och hon fick lägenheten såld snabbt och utan en massa frågetecken från min sida. Klart och tydligt. Proffsigt!
Tusen tack för de fina orden Leif! Jag är jätteglad att vi fick till det så bra för dig med din försäljning. Tack för att jag fått vara med!
Lugn trygg och säker genom hela processen! Engagerad och lätt att ha att göra med. Rekommenderar Emma!
Tack snälla Moa! Jag är så glad att jag fick vara med och hjälpa till vid er flytt, ni kommer att få det så bra i nya!
Allt gick jättebra tack vare henne! Emma är världens bästa mäklare. Jag blev väldigt bra och professionellt bemött genom hela processen. Hon var engagerad, hjälpsam och gjorde köpet av min bostad tryggt och smidigt. Hon levde verkligen upp till alla mina förväntningar och jag är supernöjd med hennes insats! 😊
Tack Snälla Felix! Jag är så otroligt glad att allt kändes så bra för dig med lägenheten och att du nu kommer att få ett jättefint nytt hem!
Hjälpsam, lugnt och fantastisk människa i hela köpet av denna lägenhet och nu under försäljningen.
Tack snälla Mattias! Jag är så glad att jag har fått vara med dig under hela din resa!
Bästa mäklare som ja har träffat
Tack så mycket Ihsan! Jag är så glad att jag har fått vara med dig och hitta din nya lägenhet, det kommer att bli toppen för dig!