Vi har fått fantastisk fin hjälp av Mattias som dessutom är väldigt trevlig. Vi kan verkligen rekommendera andra att göra sina köp och försäljningar med hjälp av honom.
Mattias Jonsson
Mattias Jonsson är mäklare på Fastighetsbyrån Sandviken
.Mattias Jonsson har varit registrerad mäklare sedan 2017-08. Mattias Jonsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-06 och har fått 114 omdömen med ett betyg på 4.7. Mattias Jonsson har haft 9 försäljningar sen 2025-06 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.
2025-06 - 2025-11
114 omdömen om Mattias Jonsson
Han har varit behjälplig i mitt köp av hus
Duktig,lugn,säker och vet precis vad han gör.
Mycket proffessionellt bemötande,kompetent och ställer rätt frågor för att få en god bild av ärendet. Inlyssnande och förklarar process samt förutsättningar på ett mycket bra sätt. Jag är oerhört nöjd och tacksam över det fina bemötande jag fått i min kontakt med Mattias.
Jättebra mäklare. Bra information. Bra kontakt hela vägen. Kan definitivt rekommendera honom till andra. Otroligt trevlig
Mycket trevlig, noggrann.Håller bra kontakt.
Tillmötesgående, personlig, kunnig, lugn och ansvarstagande. Kan varmt rekommendera Mattias som mäklare, om man inte önskar sig en "sprätt" I kostym.
Mött en trevlig och öppen person som ger ett intryck av stort engagemang. Mathias verkar vara kunnig i sitt ämbete. Han har gett oss ett stort stöd i vår fastighetsaffär. // Tomas
Han bodde nära vårt objekt och var väldigt servieminded.
Han har tagit sig tid att försöka sälja även på obekväma tider, och det uppskattas av oss. Han har hjälpt oss praktiskt då vi bor långt bort.