Isabelle Edlund
Isabelle Edlund är mäklare på Fastighetsbyrån Sandviken
.Isabelle Edlund har varit registrerad mäklare sedan 2018-05. Isabelle Edlund har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-09 och har fått 238 omdömen med ett betyg på 4.9. Isabelle Edlund har haft 60 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 92% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
238 omdömen om Isabelle Edlund
Sedan starten hos Reco 2018
köpte sitt hus med hjälp av Isabelle Edlund en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Visar att hon bryr sig om kunderna och väldigt serviceinriktad
sålde sitt hus med hjälp av Isabelle Edlund en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Trevlig, insatt och hjälpsam på alla sätt och vis, rekommenderas varmt.
sålde sitt hus med hjälp av Isabelle Edlund en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Hon skötte sig exemplariskt inget att klaga på Kanon
sålde sitt hus med hjälp av Isabelle Edlund en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Håller sig neutral, men känns ändå ärlig. Svarar snabbt via alla kanaler. Duktig på att komma ihåg personliga saker.
köpte sitt hus med hjälp av Isabelle Edlund en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Bästa mäklare någonsin. Cool, tydlig, förklarande och absolut inte pushig. Perfekt för oss.
köpte sitt hus med hjälp av Isabelle Edlund en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Isabelle har ett bemötande som inger stort förtroende, professionell, tydlig och serviceinriktad. Hon upplevs ärlig och helt utan säljarfloskler. Hon är inte påstridig på det sätt man kan uppleva med mäklare, har förmågan att i rätt tidpunkt ta ett steg tillbaka och låta mig som spekulant fundera utan påverkan från henne. I samband med mötet med säljare och signering var Isabelle mycket noggrann och korrekt, gav stort utrymme för att gå igenom handlingar och låta säljare/köpare prata med varann. För oss har Isabelles bemötande och professionalitet haft stor betydelse för att husköpet blev av, speciellt då vi inte bor på orten.
köpte sitt hus med hjälp av Isabelle Edlund en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Bra bemötande, alltid kontaktbar, lugn, trevlig och proffsig
köpte sitt hus med hjälp av Isabelle Edlund en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Hjälpsam o lugnt jag känner mig tryggt av din tydligt information tack för din tillgängligheten😊
köpte sitt hus med hjälp av Isabelle Edlund en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Mycket bra o påläst o proffsig mäklare :)
köpte sitt hus med hjälp av Isabelle Edlund en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Isabelle har ett trevligt bemötande, var påläst om bostaden, hjälpsam och har svarat på alla frågor vi haft. Vi kände oss trygga och väl bemötta genom hela köpupplevelsen.