Adam Hultman

Adam Hultman

Adam Hultman är mäklare på Fastighetsbyrån Sandviken

Adam Hultman har varit registrerad mäklare sedan 2014-07. Adam Hultman har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-01 och har fått 384 omdömen med ett betyg på 4.7. Adam Hultman har haft 42 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2025-07 - 2026-06

384 omdömen om Adam Hultman

Sedan starten hos Reco 2015
Richard L
Åshammar

Enkel och väl beskrivande om försäljningens olika steg.Trevlig och uppmuntrande.

Linnéa E
Östanå

Vi är verkligen nöjda med Adam. Allt har gått smidigt och vi har alltid fått snabb återkoppling. Rekommenderas.

Thomas B
Järbo

Trevligt bemötande. Levde upp till våra förväntningar. Sakligt o kunnigt kan gärna rekommendera honom

Elisabeth B
Järbo

Ordning och reda.Snabb återkoppling till oss.Hjälpsam och trevlig.Fått bra information av Adam.

Elin G
Köpte sitt hus med hjälp av Adam Hultman en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Högbo

Tillmötesgående, besvarade våra frågor väldigt snabbt. Finns bekvämt tillgänglig via mail och telefon. I övrigt trevlig, kunnig och väldigt serviceminded.

Isak G
Köpte sitt hus med hjälp av Adam Hultman en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Högbo

Adam har varit otroligt bra att köra affär med! Snabba och raka svar och finfin känsla för våra behov 👍🏻 rakt igenom vad man förväntar sig av en mäklare

Oskar V
Storvik

Kan starkt rekommendera Adam Hultman. Genom hela affären har han varit extremt tydlig, strukturerad och hjälpsam. Kommunikationen har varit snabb och rak, vilket gjorde att jag kände mig helt trygg som kund. 5 av 5 stjärnor!

Elina Q
Storvik

Det har fungerag väldigt bra med Adam, haft honom både som köpare och säljare.

Meerim B
Nyhem

Tack Adam för en smidig husförsäljning, vi är väldigt nöjda ;) Vi önskar dig all lycka i framtiden! Mvh Meerim

Sara H
Lassas

Kan sitt jobb, trevlig, kunnig och lätt att få tag på vid frågor/funderingar!